cort devam kıpraşmak yok...
Printable View
cort devam kıpraşmak yok...
Günaydin arkadaslar...
Sabah saglam bir acilisli kacirmisim!
Ama hic üzülmedim:) Simdilik kisa devam
selçuk patron inşallah stop olmamıştır daha,ayular azulu çıktı yine para bitmiyor bunlarda:)
pala işini biliyor testere ye aldığı zaman daha çok kazanıyor:)
herkese günaydınlar;
dikkat dikkat!!!!!!!
Birincisinde pisti pas geçen uçağımız ikinci denemedede başarılı olamazsa tüm yolcularımızı kaybede biliriz bu sebeptendirki tüm yolcularımız paraşütlerini hazır tutsunlar dikkat dikkat!!!!!
VOB AİR LİNE
(VİSKİ ÇUKULATA SINIRSIZDIR)
yysd....:) sistem gereği
[QUOTE=last trader;185599]selçuk patron inşallah stop olmamıştır daha,[COLOR="Red"]ayular azulu çıktı[/COLOR] yine para bitmiyor bunlarda:)
pala işini biliyor testere ye aldığı zaman daha çok kazanıyor:)[/QUOTE]
ben de ayuların safına geçtim 800 aşağı geçilince..:..:
70.000 üstünü kaç defa denedik, ama üstünde kalıcı olamadık hiç.. hatta bir gün dahi kapanış yapamadık bu seviye üstünde..
artık 70.000 üstünde kapanış stoploss olabilir ayular için..
eeeh demek kı bılgımızde bı garıplık yok tamamen bu adamların o.* lugu bu ıslemler.. hayır 70000 e 550 poz gırıp bekleten sefersızlık abıdelerıne sozum + %1,xx acan piyasa eksiye geciyor boyle sacmalık olmaz olsun.. ayrıca amıgdalalarımı da esefle kınyorum sız de kınayın benı.. bole tırsak tırsak agaya hedıye verıp duruyorum...
vala şaka gibi...
flat cok belirsiz bir hal haldi
[QUOTE=Astatin;185596]bir miktar viski ve riski alarak şortları 2/5 e çıakrdım[/QUOTE]
Yav ne ''ayıymışsınız'' arkadaş bi geri çekilme olsa hemen şelale viski yav bi durun her sakallıya dede denmez!
Boğa piyasasındayız tıkır tıkır çıkıyo işte arada böyle çekilmelerde oluyor hedef 71500 ün üzeri hayırlı olsun! :D
[QUOTE=abka;185601]yysd....:) sistem gereği[/QUOTE]
Şu kısaltmaların anlamı nedir ?
[QUOTE=palamut;185600]herkese günaydınlar;
dikkat dikkat!!!!!!!
Birincisinde pisti pas geçen uçağımız ikinci denemedede başarılı olamazsa tüm yolcularımızı kaybede biliriz bu sebeptendirki tüm yolcularımız paraşütlerini hazır tutsunlar dikkat dikkat!!!!!
VOB AİR LİNE
(VİSKİ ÇUKULATA SINIRSIZDIR)[/QUOTE]
ee bizim uçak zaten düştü palamut.. VOB adasına düştü hemide..:::
esrarengiz PALA bizimle oyuncak gibi oynuyor..:D.dng
[QUOTE=hilmi;185607]Şu kısaltmaların anlamı nedir ?[/QUOTE]
yysd yorum yok short devam
yyld yorum yok long devam
zild zero islem long devam
zisd zero islem short devam
daha tureyıp gıdıyo :D
[QUOTE=sazan;185523]VOB Günlük.
Bugün karar yeri 69.6. Üstünde güçlü olduğu yorumu uygun olur. Ve fakat, açılışta yükselip sonrasında yatay aşağı seyir izleyeceğini düşünüyorum.
[URL="http://img707.imageshack.us/i/vobsystem.png/"][IMG]http://img707.imageshack.us/img707/2474/vobsystem.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
Kısacılar önemli, dikkate alın.
[QUOTE=Cerphin;185603]ben de ayuların safına geçtim 800 aşağı geçilince..:..:
70.000 üstünü kaç defa denedik, ama üstünde kalıcı olamadık hiç.. hatta bir gün dahi kapanış yapamadık bu seviye üstünde..
artık 70.000 üstünde kapanış stoploss olabilir ayular için..[/QUOTE]
cerfo 800 ün asavı gecilmesi anlam ifade etmiyorküü ::: bunu sende biliyore
İyi toparladı spot bugün herkes düşüş bekliyor çünkü 71350 den sert dönmüştük hala o psikoloji beyinlerde kazılı ama devran yukarı dönmüş olabilir :) go sistem go:)
[QUOTE=hilmi;185607]Şu kısaltmaların anlamı nedir ?[/QUOTE]
yorum yok short devam..
[quote=Cerphin;185610]ee bizim uçak zaten düştü palamut.. VOB adasına düştü hemide..:::
esrarengiz PALA bizimle oyuncak gibi oynuyor..:D.dng[/quote]
Tam bene bunu diyorum işte hepimiz yanına gelebiliriz(uzunu-kısası) bu ada zaten lost 'tan daha anlaşılmaz oldu.......
[quote=nunu;185605]flat cok belirsiz bir hal haldi[/quote]
Beni en iyi anıyan sen olmalısın...
Dikkat ayular yinede..bi daha tekrar edeyim....dng
[quote=Cerphin;185603]ben de ayuların safına geçtim 800 aşağı geçilince..:..:
artık 70.000 üstünde kapanış stoploss olabilir ayular için..[/quote]
Ben selçuk patrona ihanet etmeyeyim dedim,bozmadım longları 69500 stop giderse gider artık ama görüntü gideceği yönünde benim açıkmdan tabi:)
eskisi kadar çok işlem yapmıyorum artık işlerim çok,belli stoplarla devam,long kapa aç şeklinde short açmıyorum bile trend tersine işlem yok artık.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=fXci;185614]cerfo 800 ün asavı gecilmesi anlam ifade etmiyorküü ::: bunu sende biliyore[/QUOTE]
benim için ediyor efiksim.. bugün daha yüksekler yapılacaksa bu gap dolmamalıydı.. ve 800 altında gapı dolduracaklarını belli ettiler.. 70.300 stoplosum artık..
Burdaki arkadaşlarımın çoğu tanımaz ama emekdar abi beni tanır eskiden azulu ayulardandım:)57000 e kadar ama 58000 de azulu boğa oldum:)
efikscim..avatarı değiştrdin ama buda taş kibi.lelele.lelele
[B]Asti,[/B]
Sen Matrisk'e rakip bir program yazsan..
İsmi de [B]ASTİ-RİKS[/B] olsa nasıl olur??.brv.brv
Grafları da onda çizersin.. Acaip sükse yaparsın.. Olmadı küskü yaparsın??
[QUOTE=Cerphin;185620]benim için ediyor efiksim.. bugün daha yüksekler yapılacaksa bu gap dolmamalıydı.. ve 800 altında gapı dolduracaklarını belli ettiler.. 70.300 stoplosum artık..[/QUOTE]
demedi deme en az 707xx deneycek bugun sanki piyasa
[QUOTE=Astatin;185623]efikscim..avatarı değiştrdin ama buda taş kibi.lelele.lelele[/QUOTE]
ülem aste sizin oralarda yuani adanın obur tarafında hiç hatun yokmu :::
[QUOTE=fXci;185625]demedi deme en az 707xx deneycek bugun sanki piyasa[/QUOTE]
Bunun altına imzamı atıyor ve müsaade istiyorum sahaya çıkacam işler beni bekler!
Gönlünüzce bir gün olsun!
[QUOTE=AMON RA;185627]Bunun altına imzamı atıyor ve müsaade istiyorum sahaya çıkacam işler beni bekler!
Gönlünüzce bir gün olsun![/QUOTE]
Hayırdır maç mı var :D
500 kirilirsa diger yariyi da shortlayacagim...
Stoplossum 70250...
Saatlikte daha genis marjli bir kanal olusacak eger 70200`ler yukariya gecilmezse... Alt bandi 673xx`lerde su anda...
[b]katılım bankalarındakı tl fonlar 2009 yılında % 55,2 artısla 16,82 mılyar ytl'ye cıktı [/b]
2009 yılı sonunda; katılım bankalarında toplanan tl bazındakı fonlar bır oncekı yıla
gore % 55.2 artısla 16 mılyar 816,11 mılyon ytl olurken, yabancı para hesapları da
% 26 oranında yukselerek 6 mılyar 670,9 mılyon dolara cıktı.
Merkez bankası web sıtesınde yayınlanan tabloya gore, 2008 yılı sonu ıtıbarıyle
tl hesaplar 11 mılyar 07.57 mılyon, toplam yabancı para hesapları da 5 mılyar 345,87
mılyon dolar duzeyınde bulunuyordu.
-matrıks-
bu vob fezaya gider bugun. flat devam. niye mi long degilim? hic sevmem long olmayi.:..:
Belki de en sıcak kışımızı geçiriyoruz ama doğalgaz faturam 100 TL gelmiş bir de soğuk olsa kaç lira gelirdi acaba... Hükümet doğalgaza zam yaptıkça kışlar daha sıcak geçiyor :)
[QUOTE=enorton;185638]Belki de en sıcak kışımızı geçiriyoruz ama doğalgaz faturam 100 TL gelmiş bir de soğuk olsa kaç lira gelirdi acaba... Hükümet doğalgaza zam yaptıkça kışlar daha sıcak geçiyor :)[/QUOTE]
Doğalgaz elbet pahalı fakat yeni zam yapılmadı diye biliyorum.
2 adet 12 kg lik tüp parası bile değil, birde tüp kullananları düşünün nasıl soyuluyorlar.
Doğal gaza zam gelince Klima ile ısınmak daha ekonomik olacak.
[quote=fXci;185626]ülem aste sizin oralarda yuani adanın obur tarafında hiç hatun yokmu :::[/quote]
::::::::: varda böyle taş kibi olanı yok:::::: Selçuklu bugün abaza arthur u salabilir..tikkat
Rereloaded
[IMG]http://i49.tinypic.com/2qmhs37.jpg[/IMG]
[quote=enorton;185572]VOB sözünde durdu saat düzelmiş :D
[IMG]http://img138.imageshack.us/img138/2703/normallostjack1.jpg[/IMG][/quote]
patron tebrikler artık voborsa sınırlarınıda aştın araştırmacılıkta vob merkeze kadar ulaştın... .brv
ankarada 2 ton kömür 900 milyon..birde 1 ton odun eder [COLOR="Red"]1.100 tl[/COLOR]...ayda 2 tane tüp(sofben ve ocak için)..yani yılda 24 tüp...eder[COLOR="Red"] 1.000...[/COLOR] toplam etti 2.100...
135 metre kare evimi günde 7 metreküp ile çok iyi ısıtıyorum(güney cephe orta kat)...gecen sene -16 derece iken 11 metreküple ev 22 derece oluyordu..tüm petekler yanıyor...
buna göre hesaplasanız bile 2.100 yerine 12 ayda verilen doğalgaz parası 1.200 ı geçmez...
zaten mayıs-30 eylül arası 50 milyonluk gaz yetiyor...
--elektirik..2001 faturası evimde...26 milyon geliyormuş..şimdi ise 46 geliyor...
anlaşılan bize 2001 krizi lazım...
--etrafımdaki herkes ev aldı..oysaki daha önce bunların emekli sermayeden önce alma niyetleri ,hayalleri yoktu..
elbette farklı duurumlar var...ama genele sadece aşırı harcama yaptığı için sıkıntı çekiyor(ev,araba,lükse hucum gibi,pc,plazma vs.))..oysaki daha önce ne para nede ev-araba vardı...
cort devam kıpraşmak yok....
15 yaşındada sakine de hanıma ayular dadanmışşş
Yavızhan,
Ayrışta geeeellll
15 dklık hala sat vermedi....ancak TGG=2.....Manası belli..550 fiyat piyasa denge yeresi...Bundan sonra basan yada kasan kazanır..new turn on the way