Emortım Petrım,
Ben senin İSKİ faturanı , elektrik faturanı birde ikametgah senedinin fotokopilerini görmek istiyorum mümkün mü acaba:::::::::
Printable View
Emortım Petrım,
Ben senin İSKİ faturanı , elektrik faturanı birde ikametgah senedinin fotokopilerini görmek istiyorum mümkün mü acaba:::::::::
[QUOTE=TÜRKOĞLU;185728]nası yani sen 19:90 a [B]herşey dahil[/B] yani normal paket ve lig TV ikisine 19.90 mı ödüyon? vay vay vay...
bize her ay 29 TL mi ne fatura geliyor.unuttum şimdi 22 de olabilir :D
içinde baby tv,jojo,disney channel falan var.ege ye çalışıyoruz :D[/QUOTE]
Herşey dahil değil sadece normal ulusal kanallar ve artı lig tv...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;185728]nası yani sen 19:90 a herşey dahil yani normal paket ve lig TV ikisine 19.90 mı ödüyon? vay vay vay...
bize her ay 29 TL mi ne fatura geliyor.unuttum şimdi 22 de olabilir :D
içinde baby tv,jojo,disney channel falan var.ege ye çalışıyoruz :D[/QUOTE]
Ben de her ay 24€ mu ne ödüyorum, sadece Lig Tv icin:)
Ama sadece Lig TV! Hani sezon sonlarinda maclar ayni anda alunca her takimin maclari ayri kanalda olurdu ya... Bana Lig TV`de ne varsa o gelirdi, genelde Sivasspor maci olurdu:)
Neyse, bitiyor artik...
dijitürk şubatta bitiyo..ben kapatıcam..d smarta geçicem fatura ödemek istemiyorum..
nunucum geçmiş olsun..bu kış hepimiz arkaarkaya iki kere grip olduk..zor geçiyor..antibiyotik tek çare...mikroba vucudumuz alıştı.
[QUOTE=QUEEN;185733]dijitürk şubatta bitiyo..ben kapatıcam..d smarta geçicem fatura ödemek istemiyorum..
nunucum geçmiş olsun..bu kış hepimiz arkaarkaya iki kere grip olduk..zor geçiyor..antibiyotik tek çare...mikroba vucudumuz alıştı.[/QUOTE]
Domuz gribi ise antibiyotik işe yaramaz... MBM abi nerde yaw :D
Ben direk 500 milyon dolar veriyorum ulen, hadi gidin evinize :D
[quote=nunu;185721]ishal ve kusma yok. ates biraz var. ama burnum horhor cesmesi gibi. mevsimsel grip oldugu kesin gibi ama agirlasirsem test yaptiracagim mecbur:([/quote]
Geçmiş olsun..test yaptırmanızda fayda var...
[QUOTE=enorton;185736]Domuz gribi ise antibiyotik işe yaramaz... MBM abi nerde yaw :D[/QUOTE]
domuz gribi şaibeli..ben farklı düşünüyorm..sansasyon hastalık..yok öyle bişey..bence tabi
Rusya ile vizeler kalkıyor :::
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/249692/rusya-ile-vizeler-kalkiyor.html[/url]
[QUOTE=QUEEN;185739]domuz gribi şaibeli..ben farklı düşünüyorm..sansasyon hastalık..yok öyle bişey..bence tabi[/QUOTE]
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/249443/domuz-gribi-yalan-miydi-izle.html[/url]
rusya ile vize kalkarsa ne olur...
karadeniz kıyı sahilinde turizm patlaması olur:),akın akın hemde...
gerçi oradan tüm yurda yayılır...:)
[quote=nunu;185729]yapma yafff, baslangicta bunlar oldu, sonra hafifledi. ben en iyisi gideyim. uwwwüüü[/quote]
teşhisim kuvvetlidir :..:
geçmiş olsun,panik yok !
[quote=enorton;185737]Ben direk 500 milyon dolar veriyorum ulen, hadi gidin evinize :D[/quote]
Pala bence digiturk :D
[quote=abka;185742]rusya ile vize kalkarsa ne olur...
karadeniz kıyı sahilinde turizm patlaması olur:)
gerçi oradan tüm yurda yayılır...:)[/quote]
karadeniz başta olmak üzere boşanmalar çoğalır :..:
bavul ticareti zamanı olduğu gibi..
68950 stop,long devam..
iyi seanslar ben kaçtım..
[quote=abka;185742]rusya ile vize kalkarsa ne olur...
karadeniz kıyı sahilinde turizm patlaması olur:),akın akın hemde...
gerçi oradan tüm yurda yayılır...:)[/quote]
karadenizin yerinde akdeniz olsa bu dediğin olabilirdi :D
ama karadenizin iklimi çok sıcak değil :)
Sabah açılışta piyasa manyaklaştı yine beni stop ettirecek diyordum, baktım fiyatlar 70000 üzerinde dans ediyor, stop olmam lazım ama olamıyorum, hele bide spot piyasa açılsın göreyim garanti stop olalım derken spot açılma zamanları düşme, baktım vob 70000 altına kaydı düşüşte dedim kısaları kapat oğlum neme lazım haber teber gelir fırsat fırsattır...
Herneyse tam o arada günlük lere haftalıklara bakmak icab etti baktım, ve stop olamadım, sebep 69675 altında kuvvetli sat piyasasındayız, üstünde kısa periyodlar ala geçiyor, esasen 69675 üstü piyasa zaten uçuk görülüyor, yakın zamanda iyi alışlar gelipde bu durumdan kurtulmazsa, çok feci düşüş olabilir...
Bu duruma istinaden bekle göre geçtim, kısalar duruyor, fakat tamda bu zamanda s&p not artırımı falan IMF imza oluyor ayaklarıyla yukarı yaparsak ne ala, yapamazsak çok feci yerlerdeyiz, belkide her haber büyükler tarafından yukarılardan satış fırsatı olarak kullanılacak..
Neyse, biraz uzun oldu, ama günlüklerden itibaren durum vahim, ben kısaları bugünde tutmaya karar verdim, bakalım kapanışa kadar ne nok yiyecekler:) saygılar...
[quote=bull market;185748]Sabah açılışta piyasa manyaklaştı yine beni stop ettirecek diyordum, baktım fiyatlar 70000 üzerinde dans ediyor, stop olmam lazım ama olamıyorum, hele bide spot piyasa açılsın göreyim garanti stop olalım derken spot açılma zamanları düşme, baktım vob 70000 altına kaydı düşüşte dedim kısaları kapat oğlum neme lazım haber teber gelir dırsat fırsattır...
Herneyse tam o arada günlük lere haftalıklara bakmak icab etti baktım, ve stop olamadım, sebep 69675 altında kuvvetli sat piyasasındayız, üstünde kısa periyodlar ala geçiyor, esasen 69675 üstü piyasa zaten uçuk görülüyor, yakın zamanda iyi alışlar gelipde bu durumdan kurtulmazsa, çok feci düşüş olabilir...
Bu duruma istinaden bekle göre geçtim, kısalar duruyor, fakat tamda bu zamanda s&p not artırımı falan IMF imza oluyor ayaklarıyla yukarı yaparsak ne ala, yapamazsak çok feci yerlerdeyiz, belkide her haber büyükler tarafından yukarılardan satış fırsatı olarak kullanılacak..
Neyse, biraz uzun oldu, ama günlüklerden itibaren durum vahim, ben kısaları bugünde tutmaya karar verdim, bakalım kapanışa kadar [B]ne nok yiyecekler[/B]:) saygılar...[/quote]
[B]İncir...[/B]
[QUOTE=TÜRKOĞLU;185747]karadenizin yerinde akdeniz olsa bu dediğin olabilirdi :D
ama karadenizin iklimi çok sıcak değil :)[/QUOTE]
Sen çömlekçi den hiç geçmedin galiba :D
Bu arada yazmaya unuttum, spot 30 içinde 69100-69300 karışık bölge, altında kalması bi dert, üstünde kalması bi dert, yada şöyle diyelim, piyasa buralara kadar yukarı yaptı ama, artık yukarıda yapsa düşüşün başlayacağı yerler ensesinde dolanıyor, yada her daim ensesinde soluklanıyor, saygılar...
[QUOTE=EMEKDAR;185750][B]İncir...[/B][/QUOTE]
İncir çekirdeğini hazmedemez bunlar.dng
[quote=enorton;185751]Sen çömlekçi den hiç geçmedin galiba :D[/quote]
yok enorton benim sosyal hayatı az çok biliyorsun.ben genelde marketten falan geçiyorum :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;185756]yok enorton benim sosyal hayatı az çok biliyorsun.ben genelde marketten falan geçiyorum :D[/QUOTE]
Filmden ses gelmiyor yine değil mi :)
1000 puan daha düşerse trend aşağı döner..şimdilik long..trend yukarı..
[quote=bull market;185755]İncir çekirdeğini hazmedemez bunlar.dng[/quote]
Deveyi hamuduyla götüren,çekirdeği hazmedemeyecek..siz o çanağın içine bir bakın neler sığdı, neleeeeeeeeer.......dng
[QUOTE=QUEEN;185758]1000 puan daha düşerse trend aşağı döner..şimdilik long..trend yukarı..[/QUOTE]
Abla sen de avatarı değiştir artık... Şunlardan birini seç...
[url]http://images.google.com.tr/images?hl=tr&source=hp&q=lost+claire&um=1&ie=UTF-8&ei=vvhOS8aLJsz44AaHutGKCQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBAQsAQwAA[/url]
[url]http://images.google.com.tr/images?hl=tr&um=1&sa=3&q=lost+sun&btnG=G%C3%B6rselleri+ara[/url]
[url]http://images.google.com.tr/images?hl=tr&um=1&sa=1&q=lost+shannon&btnG=Ara&aq=0&oq=lost+shann&start=0[/url]
[QUOTE=enorton;185736]Domuz gribi ise antibiyotik işe yaramaz... MBM abi nerde yaw :D[/QUOTE]
Antibiyotik gribe değilde gribin etkisiyle oluşabilecek ikincil rahatsizliklar için alınır derler, alınması faydalı olurmuş...
[quote=enorton;185757]Filmden ses gelmiyor yine değil mi :)[/quote]
olmadı.dün vobra nın verdiği linktende indirdim codec mi nedir işte o.yinede ses yok.hoparlörü ilk açarken tık diye ses geliyor yani sorun yok hoparlörde gibi.bilemiyorum çözemedim :rolleyes:
[QUOTE=hilmi;185761]Antibiyotik gribe değilde gribin etkisiyle oluşabilecek ikincil rahatsizliklar için alınır derler, alınması faydalı olurmuş...[/QUOTE]
-ANTİBİYOTİK YARAR DEĞİL ZARAR VERİR-
[B]Zamanında böyle bir haber okumuştum ordan aklımda kalmış...[/B]
[url]http://www.stargazete.com/yasam/10-soruda-domuz-gribi-haber-188981.htm[/url]
[QUOTE=TÜRKOĞLU;185764]olmadı.dün vobra nın verdiği linktende indirdim codec mi nedir işte o.yinede ses yok.hoparlörü ilk açarken tık diye ses geliyor yani sorun yok hoparlörde gibi.bilemiyorum çözemedim :rolleyes:[/QUOTE]
yaw bir müzik aç dene bakalım bence senin hoparlör bağlantında sorun var olay codec falan değil...
YYSD...ancak dışarının düşüşüne gelen düşük hacimli düşüş acip kıllandırıyor benüüü..TGG de 3 e çıktı **...Az bir yukarı harekette ala geçebilir sistem..halen satta olsa da
Obama bankalara vergi koymakla klmayıp, hepisini devletleştirecekmiş...Bu finanscılar dünyanın ** dular, artık soft sosyalizme geçiyoruz, dünyayı biz ve neo-osmanlılar yönetecek diyecekmiş... :) Sonuç: DJ taban, VOB tavan..neo-osmanlılar biziz...hayır biziz. :)
[quote=enorton;185768]yaw bir müzik aç dene bakalım bence senin hoparlör bağlantında sorun var olay codec falan değil...[/quote]
ya enorton ben sana geleyim en iyisi sende izleyim ben bunu hehehehhe :D:D:D:D
EMortım petrım madem geyiğin gözüne vurdu bend ebir şey diyeyim.. Yahu bu Yiğit BULUT daki değişim inanılmaz :) Zamanında ateşli delikanlıydı.. "K.Irak da ABD ile savaşmayı göze almayacaksanız, bendne tank top almak için neden vergi kesiyorsunuz", "Cumhuriyetin gerçek sahiplerinin bu konulara müdahil olması lazım" türü, uçuk cümleleri sarf eden, "bölüşüm planlarına her ne pahasına olursa olsun karşı durulması" gerektiğini söyleyen adam bu değil miydi :) benmi yanlış hatırlıyorum...:)
[IMG]http://i49.tinypic.com/345jxop.jpg[/IMG]
fıs fısss fısss 3,5
fısssssssssssssssssss
[quote=Astatin;185774]EMortım petrım madem geyiğin gözüne vurdu bend ebir şey diyeyim.. Yahu bu Yiğit BULUT daki değişim inanılmaz :) Zamanında ateşli delikanlıydı.. "K.Irak da ABD ile savaşmayı göze almayacaksanız, bendne tank top almak için neden vergi kesiyorsunuz", "Cumhuriyetin gerçek sahiplerinin bu konulara müdahil olması lazım" türü, uçuk cümleleri sarf eden, "bölüşüm planlarına her ne pahasına olursa olsun karşı durulması" gerektiğini söyleyen adam bu değil miydi :) benmi yanlış hatırlıyorum...:)[/quote]
gak guk ederse RTE alır anahtarlarını onu biliyorda ondan...sonları DOĞAN'a benzemesin diye değişmiştir :D
[QUOTE=Astatin;185774]EMortım petrım madem geyiğin gözüne vurdu bend ebir şey diyeyim.. Yahu bu Yiğit BULUT daki değişim inanılmaz :) Zamanında ateşli delikanlıydı.. "K.Irak da ABD ile savaşmayı göze almayacaksanız, bendne tank top almak için neden vergi kesiyorsunuz", "Cumhuriyetin gerçek sahiplerinin bu konulara müdahil olması lazım" türü, uçuk cümleleri sarf eden, "bölüşüm planlarına her ne pahasına olursa olsun karşı durulması" gerektiğini söyleyen adam bu değil miydi :) benmi yanlış hatırlıyorum...:)[/QUOTE]
Kanal değiştirdi :D
Hellim fairgirl dikkatine;
[IMG]http://i48.tinypic.com/30i9fm8.jpg[/IMG]
[QUOTE=YAVUZHAN;185701]süper lig yayın hakkı ihalesi uçurtma oldu resmen,297 milyon usd ye ulaştı rakkam.
karamehmet bizzat katılarak verdiği ciddiyeti göstermiş ve mola almadan devam ediyorlar..telekom mola üstüne mola patlatıyor..
telekom alırsa trt ile paslaşacak derler ve bizzat başbakanın alın bu ihaleyi dediği rivayet ediliyor..
futbol asla futbol değildir diye boşuna dememişler :)[/QUOTE]
314.1 deydi en son ben gelene kadar artmıstır rakam muhtemelen..
en son karamemet cuzdanın dıbındekı bozuklukları cıkarmaya calısıyordu..
asti senin MTX in saati neden monitörün içinde tur atıyor? :D
sabah bi graf koydun ortalarda bi yerdeydi şimdi sola kaçmış birazdan dibe vurur akşamada güne başladığı yerde kapanır herhalde.amma volatil saatin var ha :D:D