-
[quote=TÜRKOĞLU;185785]asti senin MTX in saati neden monitörün içinde tur atıyor? :D
sabah bi graf koydun ortalarda bi yerdeydi şimdi sola kaçmış birazdan dibe vurur akşamada güne başladığı yerde kapanır herhalde.amma volatil saatin var ha :D:D[/quote]
yok la onların hepsi aynı saat değil..biri mtx, öbürü aracı kurum, öbürü şirket, öbürü tokyo, öbürü NY saati..dün emortım petrım uyasrınca saat husussunda bir sürü saat açtım nolur nolmaz..hatta biyolojik saatimi de koyayım modelleyerek dedim ama zor iş o...:..:
-
[QUOTE=Astatin;185786]yok la onların hepsi aynı saat değil..biri mtx, öbürü aracı kurum, öbürü şirket, öbürü tokyo, öbürü NY saati..dün emortım petrım uyasrınca saat husussunda bir sürü saat açtım nolur nolmaz..hatta biyolojik saatimi de koyayım modelleyerek dedim ama zor iş o...:..:[/QUOTE]
Az önce vob başkanı aradı teşekkür etti... Hatta Sertap Erenerin konser vereceği bir organizayonla bana plaket vereceklermiş... Dedim başkanım senin için rahat olsun sizin yüzlerce çalışan uyuyadursun ben burdayım... Tek başıma hepinize yeterim dedim... :D
-
[quote=enorton;185788]Az önce vob başkanı aradı teşekkür etti... Hatta Sertap Erenerin konser vereceği bir organizayonla bana plaket vereceklermiş... Dedim başkanım senin için rahat olsun sizin yüzlerce çalışan uyuyadursun ben burdayım... Tek başıma hepinize yeterim dedim... :D[/quote]
Birde piyasanın gerçeklerini ne zaman öğrenceksiniz diye sor başkana...VAdeden vadeye prim ödeyerek geçiş için 2 yıldır çalışıyorsunuz ne zaman bitecek bu iş diye de sor... Beceremiyorlarsa bir arkadaş var bu işlerden anlayan, yazılımını sizin için ucuza yaptırırım de...Sertab a da selam söyle..Sesi kral
-
Yaw herkes ihaleyi mi seyrediyor kimse yok forumda :)
-
[QUOTE=Astatin;185790][B]Bir[COLOR="Red"]de[/COLOR] piyasanın[/B] gerçeklerini ne zaman öğrenceksiniz diye sor başkana...VAdeden vadeye prim ödeyerek geçiş için 2 yıldır çalışıyorsunuz ne zaman bitecek bu iş diye de sor... Beceremiyorlarsa bir arkadaş var bu işlerden anlayan, yazılımını sizin için ucuza yaptırırım de...Sertab a da selam söyle..Sesi kral[/QUOTE]
Bağlaç olan "de" ayrı yazılır patron yakıştıramadım sana .kom
-
Vob`da islem yok, forumda yazi yok, benim de bugün isim yok...
Normalde en azindan son ikisi olurdu ama...
Bir hareket görelim artik...
Ben stopumu 70150`ye cektim...
-
[quote=enorton;185793]Bağlaç olan "de" ayrı yazılır patron yakıştıramadım sana .kom[/quote]
Yok ben saat 1 gibi sor dedim başkana...o bir bu 1 yani:..::..: yemek sonrası relax olur kızmaz sana diye:..::..:
-
[QUOTE=Astatin;185795]Yok ben saat 1 gibi sor dedim başkana...o bir bu 1 yani:..::..: yemek sonrası relax olur kızmaz sana diye:..::..:[/QUOTE]
Güzel açıklama patron teprik ederim... :..:
-
[quote=enorton;185798]Güzel açıklama patron teprik ederim... :..:[/quote]
saat 1 deseydim sadece inandırıcı olmazdı ama relaxiyet gerekçesi inandırıcı oldu sanırım:D:D:D
-
-
şşş emortım... en kral sisteminin 15 dklıkda veya 20 dakkalıkda % kaç getirisi?
-
[QUOTE=Astatin;185803]şşş emortım... en kral sisteminin 15 dklıkda veya 20 dakkalıkda % kaç getirisi?[/QUOTE]
Pascal 20 dk var patron başka yok zaten o da % 41... ben 60 dk altında periyotlarda sistem çalışmlarını bıraktım zaten.. Sadece 60 dk lara yoğunlaştım artık...
-
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet
-
short devam.. açılışta bozdular piyasayı ve düzeltemiyorlar...
-
İhalede fiyatlar artınca spor hisseleri de artıyor :)
-
600 den flatos doritos olduk yine hain pala
-
[quote=enorton;185804]Pascal 20 dk var patron başka yok zaten o da % 41... ben 60 dk altında periyotlarda sistem çalışmlarını bıraktım zaten.. Sadece 60 dk lara yoğunlaştım artık...[/quote]
yaww ne tembel adamsın arkadaş.:D.arada film izleyeyim oyun oynayayım diye yüksek periyot takılıyorsun ama, bir gün bir küskübar ın yada tokobarın kurbanı olmandan korkarım..mesela 68000 den long yaptın..sonra 66000 e bastılar 15 dakıkada..sen napıyon bu esnada eğer yakınlarda bir armut ağacı yoksa:D:D:D:D barın kapanmasınımı bekliyon
-
-
[QUOTE=Astatin;185812]yaww ne tembel adamsın arkadaş.:D.arada film izleyeyim oyun oynayayım diye yüksek periyot takılıyorsun ama, bir gün bir küskübar ın yada tokobarın kurbanı olmandan korkarım..mesela 68000 den long yaptın..sonra 66000 e bastılar 15 dakıkada..sen napıyon bu esnada eğer yakınlarda bir armut ağacı yoksa:D:D:D:D barın kapanmasınımı bekliyon[/QUOTE]
Patron yaşadık bunu defalarca sabırlıca barın kapanmasını bekliyoruz... Mesela saatlik grafikte 30.09.2009 daki 16.00 barına bak istersen...
-
Sazan, SW börtföyde 69.100'den shortları kapatır ve flatler.
-
bu arada etrafda armut ağacı yoksa derken, elin armut mu topluyo lafına göndemr yaptım..ayulu olana değil ha
-
Perşembe Cuma 67350 hedefim dediydim, adi pala, burayı okuyo iyice belli oldu, 70000 stop yazdıkya:) aklısıra stop ettircekti açılışta ama yemedi beaaahhh.
-
Tobb/hısarcıklıoglu: ''bızım sırketlerımız kurumsallasmak yerıne kurumu sallıyorlar''
-
-
Vob saati matriks saatiyle senkron olunca sinyalllerin kaybolması yada 15-20 dk geçtikten sonra çıkması gibi bir problem kalmamış olması gerekiyor.Hata saat uyumsuzluğundan kaynaklanıyordu.Bugün sinyallerde yada yazılan verilerde değişim gözlemleyen var mı?Artık bu sorunda çözülmüş olucak saat probleminin çözümüyle.
-
[quote=sazan;185816]Sazan, SW börtföyde 69.100'den shortları kapatır ve flatler.[/quote]
heyt yu men..gerçi 400-500 pıvan demiştin zati..tamam heytmedim o zaman:D:D
-
500`ün kirilmasi ile aldigim ikinci yari shortlari 100`den flatledim. Digerleri duruyor...
-
10.700 üstünde dov jonsda teknik düzeltme olabilir ana trend yukarı.
-
[quote=Astatin;185828]heyt yu men..gerçi 400-500 pıvan demiştin zati..tamam heytmedim o zaman:D:D[/quote]
69.650'den shortladım, 400-600 arası düşebilir demiştim. İkisinin arası olan 550 puan düşüşte flatladım. Yani dediklerimi yaptım. Disiplin ;)
-
[QUOTE=flexy;185827]Vob saati matriks saatiyle senkron olunca sinyalllerin kaybolması yada 15-20 dk geçtikten sonra çıkması gibi bir problem kalmamış olması gerekiyor.Hata saat uyumsuzluğundan kaynaklanıyordu.Bugün sinyallerde yada yazılan verilerde değişim gözlemleyen var mı?Artık bu sorunda çözülmüş olucak saat probleminin çözümüyle.[/QUOTE]
Ama saat sorunu son bir haftadır varmış fakat sinyal oklarının yer değiştirmesi sorunu daha eskilere dayanıyor... İnşallah düzelmiş olsun ama sanmam :)
-
[quote=sazan;185832]69.650'den shortladım, 400-600 arası düşebilir demiştim. İkisinin arası olan 550 puan düşüşte flatladım. Yani dediklerimi yaptım. Disiplin ;)[/quote]
ok SAZAN the TYRANT:..:
-
[IMG]http://www.futbolname.com/wp-content/uploads/2009/06/24018_2.jpg[/IMG]
-
Bir kere daha 69'a gevşeme sonrası, longlama hazırlıklarına başlayacağım.
-
[quote=enorton;185836][IMG]http://www.futbolname.com/wp-content/uploads/2009/06/24018_2.jpg[/IMG][/quote]
a a.. resimdeki Rooks mu?? ha pardon rooks değilmiş... Simon Kuper miş:..::..:
-
Avrupa merkez bankası gosterge faız oranlarını degıstırmedı: % 1 (beklentı: % 1 oncekı:% 1)
-matrıks-
-
İhale digiturkte kaldı... Bakalım lig tv yi ne kadar yapacaklar...
-
-
Şimdi mesela başbakan basına bir açıklama yapsa...IMF anlaşması oldu dese, veya olmadı dese...Sizce VOB un iki duruma tepkisi nasıl olur
-
İhale ellerinden gidince umarım web tv iptv yi sallamaz ttnet
-
[QUOTE=Astatin;185839]a a.. resimdeki Rooks mu?? ha pardon rooks değilmiş... Simon Kuper miş:..::..:[/QUOTE]
fesupanallaaaah:).boks..boks..boks.