tüm dostlara günaydın ve bol kazançlar
Printable View
tüm dostlara günaydın ve bol kazançlar
Günaydın VoBoRSANIN gÜZELL İNSANLARI!
[quote=AMON RA;271732]Günaydın VoBoRSANIN gÜZELL İNSANLARI![/quote]
şşş ne iş bu saate forum felan...ne tembel adamsın aman raa.çalışsana bai ne işin var buralarda:D:D
günaydın ve bol kazanclar...
pala vapuru yandan carklı gene yapıyo biseyler ama hadi hayırlısı...
[quote=selçuklu;271720]cümleten günaydın saraylı abi olmayıncada buruk oluyor sabahlar .. üüüüüüüü
ne iyi adamdı saraylı abi .. destek direnç etr str pivot verirdi ...ühühühüühüh ... üüüü[/quote]
analiz forumuna deşarj olmak vb gereksiz işler için girenler olduğu sürece kaçacaktır sinerji ve üstadlar...
Savunun Burçları Goçayular,
ELbet şortların badem olacağı bir gün olacak,
Ama bugün o gün değil,
Elbet bir gün ayular birbirine düşecek, stoplamak için yarışacaklar,
Ama bugün o gün değil,
Elbet ayuların sayısı, ıssız adadan görünen gemilerin sayısı kadar azalacak,
Ama bugün o gün değil...
(Sistem ala geçerse anında stop ve long yaparım..sistem gral, edebiyat hikaye...ehueheu)
Yalnız pes diyorum, o kadar kötü habere rağmen, Dow aşırı alımın zirvelerinde dolaşırken, düşüş için herşey hazırken, yine de + gap... Hani bu sefer long'dayım diye zırlamıyorum ama... Pes arkadaş ya... Hiç mi mantık olmaz bu işte yaw...
[QUOTE=Astatin;271736]şşş ne iş bu saate forum felan...ne tembel adamsın aman raa.çalışsana bai ne işin var buralarda:D:D[/QUOTE]
eVET Gideceğim ama başım dik ve gözlerim yaşlı olarak şunu bilesinki lem asti buralar sanada kalmayacak! Hellim cezanı verecek senin! :..:
Bu arada lonk devam! Biliyom ben lonk dedimmi pis lonk olurum!
herkese gunaydın ve hayırlı kazanclar...(ha bı de gunaydınlara tesekkur verıoruz dıye kızan,tesekkur ısteyenler vardı,neyse gergınım..)
günaydın--bol kazançlar
blogumda [URL="http://sistemlivobcular.blogcu.com/finale-yaklasirken/8578922"]finale yaklaşırken[/URL] isimli bir yorum yayınladım. ilgilenenler okuyabilir.
[QUOTE=Strategist;271744]Yalnız pes diyorum, o kadar kötü habere rağmen, Dow aşırı alımın zirvelerinde dolaşırken, düşüş için herşey hazırken, yine de + gap... Hani bu sefer long'dayım diye zırlamıyorum ama... Pes arkadaş ya... Hiç mi mantık olmaz bu işte yaw...[/QUOTE]
harbiden ya ne irenç bi borsamız var.yalan dolan herşey
Dün şortları kapatarak akşama flat girmenin faydasını daha yukarıdan şortlayarak göreceğiz inşallah.
Şimdi şort açmak için en uygun seviyeyi bekliyoruz.
Allah utandırmasın hepinizin gazası mubarek olsun dostlarım.
[quote=Astatin;271743]Savunun Burçları Goçayular,
ELbet şortların badem olacağı bir gün olacak,
Ama bugün o gün değil,
Elbet bir gün ayular birbirine düşecek, stoplamak için yarışacaklar,
Ama bugün o gün değil,
Elbet ayuların sayısı, ıssız adadan görünen gemilerin sayısı kadar azalacak,
Ama bugün o gün değil...
(Sistem ala geçerse anında stop ve long yaparım..sistem gral, edebiyat hikaye...ehueheu)[/quote]
Sistemde AL gelirse geçici dahi olsa yazarsın demi asti kardeş
[quote=Astatin;271728]artı FDJ e karşı ayulara az moral verem...
Taplo: Gel Destere Gel Destere Bitsin Bu Gurbet
Ressam : Asti Çallı
[IMG]http://i31.tinypic.com/o8tki1.png[/IMG][/quote]
desterenin dişi attı biraz.250 üzeri çok aybolur..ayu boğulur...üwww
İsteksiz açtığım sortlarım badem oldu sistem ala geçti yemişim sortu
longum
gunaydin long devam
sistem ala geçti benim bu bar.sabahın ilk barında ve günün sonundaki barlarda işlem yaptırmasına uyuz oluyorum.te allam ya sabah sabah asabım bozuldu
[QUOTE=Strategist;271744]Yalnız pes diyorum, o kadar kötü habere rağmen, Dow aşırı alımın zirvelerinde dolaşırken, düşüş için herşey hazırken, yine de + gap... Hani bu sefer long'dayım diye zırlamıyorum ama... Pes arkadaş ya... Hiç mi mantık olmaz bu işte yaw...[/QUOTE]
mantı mı ? mantı ne arar borsada ben 27 yaşındiiim mantı niim görmedim , biz kontrat alıp satmia geldik.. bize gelmez öle şiiler..
[quote=a.kaya;271751]Sistemde AL gelirse geçici dahi olsa yazarsın demi asti kardeş[/quote]
belki yazardım ama en tırstığım ve istemediğim şey bizim laf muhabbet ve şekil olsun diye yaptığımız yorumlara ve graflara bakarak birilerinin işlem yapmasıdır....bu durumda al sinyalinin geldiği yerdeki psikolojime bağlı...
[quote=oguzhan;271755]İsteksiz açtığım sortlarım badem oldu sistem ala geçti yemişim sortu
longum[/quote]
oğuzhan kardeş kendimizi şort yada longa şartlamıcaz, aynı gün hem şort hemde long olabiliriz.Önemli olan iyi bir başlangıç, şu anda şortlamak daha mantıklı ama pozisyona girmek için hala bekliyoruz.
Sen long olduysan belli bir puanı hedefle aldığını cebe at.
stil şort stil got the blues sevgili gardaşlarım
[quote=ATHLON;271742]analiz forumuna deşarj olmak vb gereksiz işler için girenler olduğu sürece kaçacaktır sinerji ve üstadlar...[/quote]
forumlar varolduğu sürece, bu tarz gereksiz şeyler oldu, daima da olacak. her zaman lay lay lom muhabbetler olmayacağı, belki size ütopik gelebilir ama, 5 bin kontrat dönecek olan adamın da bir nick alıp bu tarz başarı oranı yüksek olan forumları karıştırıp bundan o 5 bin kontratın pozisyonuna çıkar sağlayacağı ihtimalini gözardı edenler gerçeklerle yaşamıyor demektir.
Saraylı abi yaşça bile çoğumuzdan tecrübeli. bu tarz şeyleri bilmeyecek olduğu fikrine kargalar bile güler. o yüzden dinlenmeye ihtiyacı olduğunu, bir süre sonra döneceğini düşünmek daha çok hoşuma gidiyor, öyle yapıyorum.
yolu bilmek ile yolda yürümek çok farklı şeyler.
saraylı abi yolu bilenlerden...yolda yürüyenlerden değil!
bu arada 15 dklıkda fiyat yine taaam EMA112 den dönmüş dün..ingaaaa..
ula yine sistemlerin ateşle imtihanı **....gelmedi şöyle patavatsız fütursuzca ve ahlaksız tek seferde bi 5000 pivan
su an ıtıbarıyle grı bolgemde...aşırı alımı koruyor..donmeye karar verırse uzunlar için 76-350 stop olmalıdır...asaısı karanlıktır..
oğuzhan longların iş yaptı, kar cebe yakışır:cool:
77400 ve üstü al
77050 ve altı sat sinyali veriyor benım sıstem..
hedef +-1000 puan stop = reverse
hadi hayırlısı...
ilk sinyal al geldi ama carpılabilir :) bakcaz artık...
abi yok sabah kalktığımda ankete bi baktım pala herkesi aynı çuvala koymuş zate ordada yazdım açılır açılmaz gemiden atladım pala herkesi aynı çuvala koyunca acımaz sallar sallar vurur duvara
Dün saat 12 den beri uzun zamandır baktığım indiklerden biri piyasaya inat yükseliyordu.
Diğer indiklerden bazıları asa gidiyor bazıları hafif yukarı diyor.Yani tam bi sıkışma havası.
İndikler biri kalk gidelim diyo diyeri mok yeme otur yerinde diyodu.
Bu gün durum farklı hepsi al yönünde bayada kuvvetliler.
-600 puanda sistem hala şortta direniyor..ühühühühühüü....ne diyoduk, her sistemin datlı yeyip acı **urduğu zamanlar vardır..üwww
al lonkları koy çuvala al lonkları koy çuvala salla salla vur duvara
[quote=Astatin;271778]-600 puanda sistem hala şortta direniyor..ühühühühühüü....ne diyoduk, her sistemin datlı yeyip acı **urduğu zamanlar vardır..üwww[/quote]
senin siztem longa dönünce ralli olacak abi bundan eminim
asti pardon sen asıl kusura bakma üüü görmemiş ol ,haklısın
vay anasını, dün kapanışa yakın 76,825'ten açtığım şortları göstergeler yukarı gidecek dediği için 76,800'den zar zor flatlemiştim.
teprik ederim. :)))
ulem pela, şu işleri bi bitirebilsem ben saa yapacağımı biliyom da...
şanslısın ki işler sakız gibi yapıştı elime vesselam.:)
77.350 şort
[quote=unlimitted;271532]günün yükseği derken çok küçümsemişsin, orası tarihi zirve patron.
boru diil.
babasının hayrına getirmedi kamyonu ittir kaktır rampanın başına. kasayı hörç diye açıp yükü boşaltamaz ki. :::
izin verin de az nazlansın, az bıktırsın, az oyalasın demü .dng[/quote]
yavızhan abey, öne alalım şu mesajı. aklımızın bi köşesinde dursun gayri:)
pala yatayda küçük yatırımcının alıcılarıyla oynadığı için buradan kimsenin longa eli gitmiyo ama bence buradan longlayan en az 2000 puan kar yazacak
[QUOTE=ihakkı;271773]oğuzhan longların iş yaptı, kar cebe yakışır:cool:[/QUOTE]
Patron geçmesi gereken belirli noktalar var bekliyorum
örnek 60dklık mac dünden sata dömüştü bu hızla ala dönebilir.
Buralardan ala dönerse longlar epey iş yapar. takipdeyim.İşimiz bu
1/2 şort... 675 ten...
uwwwwwww dun uzarken bukadarini beklemiyordum zifld
hacılar bence tersoluk yapacak gün değil ama yinede siz bilirsiniz