-
[QUOTE=Astatin;457559]Sn. Ali BABACAN -ki pek değer verdiğim bir insandır, işindeki başarısı ve efendiliğine-uyarmış; kritik bir döneme geldik, bundan sonra çok daha dikkatli olmalı herkes.....İlk bakışta sıradan bir açıklama gibi görünse de, söyleyen kişinin kimliği ve daha önce benzer açıklamalarından sonra ki gerçekleşemler göz önüne alındığında..dikkat gerek[/QUOTE]
gündemden iyice kopmuşum ben yaw :confused: suriye mevzusu dışında başka bişi mi oldu patron?
-
[quote=flexy;457564]gündemden iyice kopmuşum ben yaw :confused: suriye mevzusu dışında başka bişi mi oldu patron?[/quote]
yoo..kötü (şortlar için iyi:)) olan da o..görünür bilinenin dışında özel bir şey yok...:o
ben bir şey diyeyim: yıllardır TCMB net hata noksan da kaynağı belirsiz denilen ve ama herkesin Saudi/gatar parası olduğunu konuştuğu paralar vardı..son ay ki rakamı bilen var mı:D bilen varsa söylesin de, saudi ve gatar hala birojenin arkasında mı değil mi bilelim..benim tahminim malum da..:D
bir de malum hökü ile "hizmet" arasında gerilim var...hizmetin para piyasalarında da bir gücü olduğunu söylüyordu bazı arkadaşlar...yani.........:)
-
desbii virde iki sallayım..iki yetmez 3 o da yetmez 5 sallayım..biroje yattı broje..teknik meknik hikaye
-
[quote=Astatin;457565]yoo..kötü (şortlar için iyi:)) olan da o..görünür bilinenin dışında özel bir şey yok...:o
ben bir şey diyeyim: yıllardır [COLOR=magenta]TCMB net hata noksan [/COLOR]da kaynağı belirsiz denilen ve ama herkesin Saudi/gatar parası olduğunu konuştuğu paralar vardı..[COLOR=magenta]son ay ki rakamı bilen var mı:D bilen varsa söylesin de, saudi[/COLOR] ve gatar hala birojenin arkasında mı değil mi bilelim..benim tahminim malum da..:D
bir de malum hökü ile "hizmet" arasında gerilim var...hizmetin para piyasalarında da bir gücü olduğunu söylüyordu bazı arkadaşlar...yani.........:)[/quote]
- 2.33 milyar gibi hatırlıyorum asti patron
-
Selçuklu patron nerede?
Bir sayım yapsaydı, iyiydi...
Üçgenler ne durumda? Selçuklu ile graf arasında AŞK ÜÇGENİ yok mu? Üçgeni kırdılar mı? Üçgen kırıldıysa kim kırdı?:rolleyes:
-
[QUOTE=excali;457593]Selçuklu patron nerede?
Bir sayım yapsaydı, iyiydi...
Üçgenler ne durumda? Selçuklu ile graf arasında AŞK ÜÇGENİ yok mu? Üçgeni kırdılar mı? Üçgen kırıldıysa kim kırdı?:rolleyes:[/QUOTE]
O halde katil şöför :..:
-
[quote=flexy;457595]O halde katil şöför :..:[/quote]
lonk skuzi mi var?:D
-
Topikte kaç ayu varmış? Selçuklu patron açıklasın...Yoksa biz açıklarız...::::::
[IMG]http://www.coolest-homemade-costumes.com/images/coolest-groovaholix-care-bear-group-costume-11-21577776.jpg[/IMG]
-
Ayılar 88.000 altı kapanış ister.
-
[img]https://pbs.twimg.com/media/BSBQ9PECcAEk6R8.jpg:large[/img]
-
Makas almaya ne zaman başlayacak acaba.
-
taban olur muyuz acaba:::..veya %5 filan da olur yani:)
-
[QUOTE=medet;456924]huuu asti
hadi iyi bayramlar iyi tatiller sana
yolcudur abbas bağlasan durmaz..
formasyon testere sabah beri
ammaaaa sana bişi diim mi
uzat kulağını kimse duymasın daaa
'sen sen ol alışkanlıklarını bırakma' :)
başşş başşşş
attaaaa :)[/QUOTE]
bağırdım duydu mu ki acep sesimi :)
geldik en zorr bölüme asti
az bi nefes alacağım..
ağa hızlanacak gibi..
-
o bişi diilde medet pat,
FB nin ve Kasımpaşa nın yenilgilerini tekten yakalayıp, tırı vırı maçlardan yatmak ne kötü...sürpriz sayısı=4 olmalı ki, tek başına bilesin mantalitesine kurban olduk... bari GS de yenilse de akşam, ikramiye devretse...GS yense ne olacak, 12 bilsek ne olacak vereceği 3 guruş para..devretsin haftaya ikramiye katlansın..nasılsa önümüzdeki haftanın 4 sürpriz sonucunu biliyorum..şöyle hamuduynan bi 400,000 alsak fena mı olir..he
(ha diyecenizki konya-fb maçı ne ayak rüyanamı girdi...şöyle: fb nin gs karşısındaki fitttboll unu görünce, mahalledeki arkadaşları toplarlayıp FB ye baklavasına maç teklif etmek gelmüştü içimden..o derece yani)
[IMG]http://i43.tinypic.com/2i1ow9l.png[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;457616]o bişi diilde medet pat,
FB nin ve Kasımpaşa nın yenilgilerini tekten yakalayıp, tırı vırı maçlardan yatmak ne kötü...sürpriz sayısı=4 olmalı ki, tek başına bilesin mantalitesine kurban olduk... bari GS de yenilse de akşam, ikramiye devretse...GS yense ne olacak, 12 bilsek ne olacak vereceği 3 guruş para..devretsin haftaya ikramiye katlansın..nasılsa önümüzdeki haftanın 4 sürpriz sonucunu biliyorum..şöyle hamuduynan bi 400,000 alsak fena mı olir..he
(ha diyecenizki konya-fb maçı ne ayak rüyanamı girdi...şöyle: fb nin gs karşısındaki fitttboll unu görünce, mahalledeki arkadaşları toplarlayıp FB ye baklavasına maç teklif etmek gelmüştü içimden..o derece yani)
[IMG]http://i43.tinypic.com/2i1ow9l.png[/IMG][/QUOTE]
Patros, totemlerle falan bi hareket yakaladıydık ya ordan gelen karın bi kısmını çektiydin.O çekilen parayla oynadığın loto, süper perf./daha önceki perf. oranı nedir? :p Anlamlı bi fark oldu mu çok merak ediyirim .lelele
-
[quote=flexy;457617]Patros, totemlerle falan bi hareket yakaladıydık ya ordan gelen karın bi kısmını çektiydin.O çekilen parayla oynadığın loto, süper perf./daha önceki perf. oranı nedir? :p Anlamlı bi fark oldu mu çok merak ediyirim .lelele[/quote]
totemlerle filan gelen kar olayından 2 hafta arayla iki çekiş yaptıydım:D o Çekilen parayla loto oynamak derken?:D lotoya yatırdığın para 10 lira 20 lira hacı...o sadece fantazi kısmı..... ha ama "Ballı bir çağa" mı girdin onu anlamay çalışıyorum diyorsan evet öyle bir etkisi var..:D malum neptün balık brcuna geçmiş bilmem kaç yüzyılda bir olan olay babında
-
bi de şu var..15 dklıklardaki pupuyu kırarsa şu an 86xxx leri görürmüyüz ne..yok eğer pupular çalışırsa ne olur? onu boğalar desin..ben bilmem
-
Buralarda taban çalışması mı var? Tavan kapatır mıyık?:)
-
[quote=excali;457623]Buralarda taban çalışması mı var? Tavan kapatır mıyık?:)[/quote]
iyi estri teprik ederim....
taban çalışması yaptıkları yerin altı, antik şehir filansa taban çökebilir yannız diikat:p
-
Halil Reçber'den
[URL]https://twitter.com/HalilRecber/status/369445520395104256[/URL]
-
proje bitti dyorum ex..10 yıldır TRyi yukarı süren dış dinamikler artık yok...ekonomi+politik den politiki çıkardınnı geriye bişi kalmıyor...aluuu kime diyorum
-
[quote=Astatin;457624]iyi estri teprik ederim....
taban çalışması yaptıkları yerin altı, antik şehir filansa taban çökebilir yannız diikat:p[/quote]
Selçuklu patron nerede? Üçgeni kırdıktan sonra nereye kayboldu?
İyi adamdı..üüvv..
-
[quote=Astatin;457626]proje bitti dyorum ex..10 yıldır TRyi yukarı süren dış dinamikler artık yok...ekonomi+politik den politiki çıkardınnı geriye bişi kalmıyor...aluuu kime diyorum[/quote]
Aluuu, hacim niye düşük???
-
:D[quote=excali;457628]Aluuu, hacim niye düşük???[/quote]
F=V(batan)*d(sıvı)....
hacimle birlikte, yoğunluk da önemli diyerek bunu açıklamıştım hacı..aybediyon:ohacim yok dey deyu kitlediler 4000 pianı...
-
sen yine de, taşıdığım şort pozdan emin olmamdan gork... ranabilir de yani :)
-
haftalık vobci..with no koment
[IMG]http://i44.tinypic.com/33cabh0.png[/IMG]
-
88 altını pek sevmiyor gibi davranıyor sanki?
-
[quote=excali;457633]88 altını pek sevmiyor gibi davranıyor sanki?[/quote]
de facto..? or use your illusion?
-
angaralı durgut ve angaralı yasemin "atakulden at beni" düeti kaseti hazır....du bakalım çalabilecekmiyik
-
[quote=Astatin;457634]de facto..? or use your illusion?[/quote]
dün nostalci yaptım hacıex..ganzınrozız ın Use Your Illusion albümünü dinledim... bi November Rain de iş var hala:p kasıma kadar düşermiyiz aceba:p
-
[quote=Astatin;457635]angaralı durgut ve angaralı yasemin "atakulden at beni" düeti kaseti hazır....du bakalım çalabilecekmiyik[/quote]
ula her seferinde gülüyorum yaww..
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=8-AW4GmjxgI[/URL]
-
Yarın ikinci seans'a kadar 88 etrafında dolanır dururuz artık.
-
[quote=aslan;457638]Yarın ikinci seans'a kadar 88 etrafında dolanır dururuz artık.[/quote]
86xxx görelim bugün bence
-
-700 makas falan yapsa da geceye rahat rahat şort girsek..heheh..çelişkili gibi duruor değilmi....değil...
-
yani -700 makas yapsın ki şort açanın pala olduğunu bilelim he :) eyleya eksi makasta şort açmaya kim cesaret edebilir, ertesi günü bilenden başka... aynı "sana yalnız yalnız ben şortlayayım sevgilim" veya "senden başka senden başka şortamam ben hiç kimseyi senden başka senden başka şortlatmam bir başkasına" şeklinde nostaljik klasik musiki şeetsin..
yorumdur..pis yanılabilirim...
-
[QUOTE=Astatin;457637]ula her seferinde gülüyorum yaww..
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=8-AW4GmjxgI[/URL][/QUOTE]
yannız mavili fena kıvırıo .brv.lelele .lelele .lelele
-
[quote=Astatin;457640]86xxx görelim bugün bence[/quote]
500 puan için kırma beni..haydi graşieynseynç
-
spotta kapandı nedne hala eksi makas yapmıyoruz..böğğüüü
-
Yarın boşluklu yukarı açmazsa ayılar bal yer hafta sonuna kadar.
-
besilileri izliyorum...forumlara bakıyorum... zihinler yine 4-1 (:)) taraftan manipüle ediliyor... he fed tutanakları cart curt belirleyecekmiş bizim piyasayı...diyolar..benim mütevazi görüşüm, nasıl ki biz tüm dünya ve özellikle Avrupa sallanırken ve bunlar yine zihinleri negatif yönlü manipüle ederlerken vob 117 lere gittiyse, şimdi de aynı şey tersten olacak..117 lere götüren dış ekonomi-politik motivasyon şiddetle ortadan kalktığı için , dışarıdan negatif ayrışmak mümkün (orta vadeden bahsediyorum)... bak bak adam ne dedi şimdi "TCMB yarın önemli bir değişiklik yapmazsa piyasa dış piyasaları takip eder"..aha yazdım buraya bakalım öyle mi olacak...hehehehe..
Asıl mevzu: proje öldü proje....bahseden bir kişi bile yok...