ihtiyar triket olumsuz konuşur...
likiditenin çekilmesi gibilerinde söylemler sermayeyi korkutur...
Printable View
ihtiyar triket olumsuz konuşur...
likiditenin çekilmesi gibilerinde söylemler sermayeyi korkutur...
[quote=Kennym;185906]ula yıllardır satıp zarar edıyorum dur bakem 325 den alıs verdım bıde boyle szarar edeyım.. pifff bundan sonra boga oldum[/quote]
Yalnız bu mesaj longlama konusunda beni hafif tırsıtmakta.
[QUOTE=eksper;185914]ula cortları bozasım vardı hinci öldürsen bozmam gayri.....[/QUOTE]
bencede bozma abı ben kesın tersteyım
[QUOTE=Astatin;185908]Selçuklu patron niye kızıyon yaww..hiç yoksa 1500 puan kapmışsındır daha ne...[/QUOTE]
he onada şükür .. last trader patrona kızıyom .. last dedik trader dedik işi bilir dedik .. yaptığına bak .. :D:D:D
ne vobsun bee...sabah 1/5 pozla -700 puandık şimdi 4/5 pozla 400 puan kar..way**disiplin :) ehuheue
birazdan yıkılacak her yer....
az sonra bu sinemada......ışıkları söndürücem.....ha ha haaa...
[quote=boz ayı;185919]ihtiyar triket olumsuz konuşur...
likiditenin çekilmesi gibilerinde söylemler sermayeyi korkutur...[/quote]
[I]ihtiyarın açıklamalarını tekrar okuyun......[/I]
[I]uzun zamandır ilk defa net...............[/I]
[I]borsalar bu durumdan olumsuz etkilenir................lelele[/I]
275 flattt..histemli
Trhıchet:" ekonomik belirsizlik oldukça büyük alarm halinde
kalınmalı"
full long tekrardan .. vay a* ..
dışarı çıkmam gerektiği için kısalar 300 den flat..
Sazan 3/5 long'dadır. Namıssız yeteri kadar düşemedi. Tam mallanamadık.
350 1/5 long...sistem sattta amma TGG=3
[QUOTE=sazan;185937]Sazan 3/5 long'dadır. Namıssız yeteri kadar düşemedi. Tam mallanamadık.[/QUOTE]
100000 preojected bi sayım varmı abi .. dünde sormuştum .. emergency ..:o:o:o
sıkıntı var asteton patron ... üvvvv
niye kimse yazmıyor .. bişeymi oldu .. vay a* .. üüüüüğüğüğğü
275 longlara takviye 2/5 long
aha 3s bir araya geldi..yürü beaaa
[QUOTE=Astatin;185944]275 longlara takviye 2/5 long[/QUOTE]
patron çok cesur boğa gördüm seni .. teprik ederim ...[COLOR="White"] yalnız sıkıntı var patron .. acilen tepmeli .. yoksa ... durum kötü kolla g**tü [/COLOR].. :o :D
la siteye nooliy?
asti öğlen eklediğin resim gibi bişeyler çıktı benim ekranda.site göçüyor geri geliyor...
Spot sanki destek buldu 68400 seviyelerinde, vadelide bugün en fazla 68850 düşer diye tahmin ediyorum:)
asteton patron bu ne böyle patron ikimizmi yazacaz artık forumda ... kimse yazmıyor .. . ehuehhe:o:o
[QUOTE=bull market;185949]Spot sanki destek buldu 68400 seviyelerinde, vadelide bugün en fazla 68850 düşer diye tahmin ediyorum:)[/QUOTE]
yön yukarımı aşağımı bull sence .. ? :o:o
pala mal dagıtıyor isteyen alsın diye....
[QUOTE=abka;185558]yyld....sistem kar egrisi bir aylık yataylığı yukarı kırdı...böyle olunca genelde 20-30 günde sistem 12-16.000 puan kazandırmış...yani sisteme tam uyma vaktidir...[/QUOTE]
sisteme devam...yysd..acil 20 günde 15.000 puan lazım..sonra 20 gün tatil...:)
sıkıntı bütük .. üvvvv ... sitedede sıkıntı var .. onada üvvvv
müsterrihim ama hafif sıkıntı var patron..acil 300 üzerine atmamız lazım
müsterihim patron 70+kapatırız
kafayı yemiş düşler patron ... teşekkürler için teşeekkür ederim .. teprikler patron .. huehe:D
nereye gitsem kurutuyorum .. kesınlıkle ınandımkı baslı basına bı gostergeyım... verdıgım sınyaller bırebır terste ıse yarıyo.. exper bozmamakla ıyı etmıssın shortları :)))
[QUOTE=Astatin;185958]müsterihim patron 70+kapatırız[/QUOTE]
durum kötü .. kolla ** tü patron ... sıkıntı büyüyor .. üvvv :o
[QUOTE=Kennym;185891]evt baktım , teskkurler orasıda gecıkmelı ama anlık vermıyo veriyi sitede oyle yazıyodu..[/QUOTE]
gecikmeli diil anlık orası
sistem satta patron..ama bir sürü PU var..amma sistemin al vermesi için 400 üstü fiyat lazım..üwww
[IMG]http://i48.tinypic.com/2ztecyd.jpg[/IMG]
yukarı giderse fazla doğrayacağı şortçu kalmadı.
ama yıkılırsa altında kalan çok olur...
[QUOTE=selçuklu;185952]yön yukarımı aşağımı bull sence .. ? :o:o[/QUOTE]
Aşağıya, ama her an yukarı minik ataklar yapabiliyolar:)
[QUOTE=bull market;185967]Aşağıya, ama her an yukarı minik ataklar yapabiliyolar:)[/QUOTE]
ben müsterhim ... gol olur tahminim ... eheuhehhue :D:D
selçuklu hocam vallaha sabırlı olmayı öğrenmem lazım şuan nakit bekliyom imf haberi çıkana kadar beklemeye devam:) sizleri izlemek zevkli oluyor lo çok şey öğreniyom sayenizde
Kisa devam, stoploss`u 70075`e cektim...
Nerede kaldi bu IMF bu arada arkadaslar, hani gelecekti?
[quote=selçuklu;185950]asteton patron bu ne böyle patron ikimizmi yazacaz artık forumda ... kimse yazmıyor .. . ehuehhe:o:o[/quote]
selçuklu patron forumun neşe kaynagı sensin biz senin kadar hiperaktiftrader degiliz :):):) yazmaya devam hızın kesilmesin
[quote=Astatin;185965]sistem satta patron..ama bir sürü PU var..amma sistemin al vermesi için 400 üstü fiyat lazım..üwww
[IMG]http://i48.tinypic.com/2ztecyd.jpg[/IMG][/quote]
Sisteme uyuyorsun di mi ? .kom