kolay gelsin arkadaşlar,güzel kazançlar olsun..
Printable View
kolay gelsin arkadaşlar,güzel kazançlar olsun..
su dengesizligize bakin koca fiat group 2008 yili kari 1.6 b. euro, urunlerini cinde yaptiran yine 3g diye on tarafinda kamera olmayan yani goruntulu konusulmayan iphonelari millete satan, daha bluerayi bile olmayan laptoplari 2500 dolara satan apple sadece ceyrek yilda 1.6 b. dollar kar ediyor.
[QUOTE=hexen;74327]sindi burda 3 trader grup var catedralim
bunnar
1- 34500 yeresine cıktımızda bu yukselis belli kitlece short fırsat olyor beli kitle short edyor dediyim kitle bunnar yavas harket edyor..
2- alt peryot graf gore system bakan traders onlar bazısı sacma harket zamanda zarar etiler.. onlar halen short tutyor 15 dakk system long signalde short kapacaklar (sacma harkette yavas harket eden short olan belli kitle short ac kapa malyet dusurdu..)
3- gun icte trade eden traders..
1. grup halen short tutyor
2. grup dun bazı traders short stop sonra 31600 yeresinden terkar short eti.
3. grup gun içte traders dun iyi trade etiler iyi kar etiler gun sonra flat girdi
bugun 31125 üstesinde long deneme etti sonra 31125 asayasında stop etti
sindi 30750 yeresinden terkar long etti onlar terkar 30750 asayasında short stop eder..[/QUOTE]
1. yavas harket eden traders halen short tutyor amma korkyolar cunki eyer 32600 üstesine gider vob 33500 yeresine kadar shorts realiz etme karar vercekler orda sıkıntıda duscekler..
2. grup traders sindi dün 15 dakk system long signal oldu icun 2. grup traders shorts realiz stop eti bazı long eti. onlar halen long tutyor..
3. grup gun icte trade eden traders sindi onlar 32300 yeresi civarda short etiler.. onların stop 32350
systems
5 dakk short amma sınırda
15 dakk long
gun short signal
[quote=serkanyurttas;74692]dolar spot 1,64 kırılırsa kırılıs o kırılıs olur [IMG]http://img150.imageshack.us/img150/3255/eeeeeeeeeeeeels0.jpg[/IMG][/quote]
dolar dönmesi gereken yerden dönmüştür :..:
Bazı trederlerı delıkanlı olmaya cağırıyorum
300-500 lot yazıp kaçmasınlar
Ben anlamadım bu işi. DAX ve FDOW geriledi ama biz 100 puan arttık..Decoupling masalı mı?
[QUOTE=rcp;74734]Bazı trederlerı delıkanlı olmaya cağırıyorum
300-500 lot yazıp kaçmasınlar[/QUOTE]
valla ben kendimi delikanlı bilirim,
çoğu zamanda 500 bile bulmadan kapatırım pozumu, huyum çıksın ama huyum bu:D
geceleri ise flat.
Tekrar merhaba arkadaşlar,
Soracağım soru abes olursa acemiliğime verin lütfen.
Spot kapandığından beri dolar 1,64 den döndü yukarıya, dax düştü djf düştü ama 30 kontrat düşmemekte direniyor.
Burda bir uyumsuzluk yok mu ?
Ya da bu ne anlama geliyor?
Saygılar...
[quote=poyraz;74737]Tekrar merhaba arkadaşlar,
Soracağım soru abes olursa acemiliğime verin lütfen.
Spot kapandığından beri dolar 1,64 den döndü yukarıya, dax düştü djf düştü ama 30 kontrat düşmemekte direniyor.
Burda bir uyumsuzluk yok mu ?
Ya da bu ne anlama geliyor?
Saygılar...[/quote]
para piyaslarındaki hareketler her zaman birbirini desteklemez küçük resimde eura yen - 070 dax + 1,70 gibi
[QUOTE=VOBiX;74704]Adam söylüyor işte sabah sabah 10 tur attım diye. Aracı kurumu işlem hacminde birinde müneccim olmaya ya da derinlik sahibi olmaya gerek yok gerek yok.[/QUOTE]
hangi aracı kurum ? deşifre edelim:)
[QUOTE=traderx;74736]valla ben kendimi delikanlı bilirim,
çoğu zamanda 500 bile bulmadan kapatırım pozumu, huyum çıksın ama huyum bu:D
geceleri ise flat.[/QUOTE]
Zinhar sızı kastetmedım sevgılı kardesım,
300 500 kontrat alış yada satıs gırıp, saniyesınde sılenlerı kastettım,
azcık delıkanlı olsunlar yaaa!!!:D
Tutuyorlar.Yükselebiliriz.