[QUOTE=rcp;74740]Zinhar sızı kastetmedım sevgılı kardesım,
300 500 kontrat alış yada satıs gırıp, saniyesınde sılenlerı kastettım,
azcık delıkanlı olsunlar yaaa!!!:D[/QUOTE]
yok zaten benim etim ne budum, cürmüm kadar yer yakarım anca:D
slmlar.
Printable View
[QUOTE=rcp;74740]Zinhar sızı kastetmedım sevgılı kardesım,
300 500 kontrat alış yada satıs gırıp, saniyesınde sılenlerı kastettım,
azcık delıkanlı olsunlar yaaa!!!:D[/QUOTE]
yok zaten benim etim ne budum, cürmüm kadar yer yakarım anca:D
slmlar.
[quote=traderx;74736]valla ben kendimi delikanlı bilirim,
çoğu zamanda 500 bile bulmadan kapatırım pozumu, huyum çıksın ama huyum bu:D
geceleri ise flat.[/quote]
Orada arkadaş emir adetini yazmış.Puanı değil.
[QUOTE=kegen;74741]Tutuyorlar.Yükselebiliriz.[/QUOTE]
yurtdısına rağmen mı:D
Herkese selam,
Yok yok, hemen öyle aramıza hhoşgeldin demeyin.. Ben ASTATİN...Peki neden farklı bir nickle burdayım...
Dün akşamdan bu yana voborsa foruma giriş yapamıyorum .. -ki bu bence forum için çok büyük bir kayıp :)...3 ihtimal var
1) Sanıyorum ki, bu durum dün nick name imin harf fontlarını büyüğe çevirme talebimin modlar tarafından yerine getirilmesi ile ilgili.. (I, i olayı muhtemelen)...
2) Modlardanbiri, bana duyduğu hayranlıkdan dolayı, beni başkaları ile paylaşmamak için girişimi engellemiş olabilir (öyleyse sorun yok :))
3) Bana nefret duyan modlar ve/veya gurup sakinlerinin nefreti gizli bir örgüt olarak organize oldu ve beni attı (hiç ihtimal vermiyorum)..
..Muhtemelen ikinci seçenek ama belki ilkidir diye modlara durumu bildirdim sabah.. :) Sitedeki şifre resetlemeyi tool unu da denedim. Gelen geçici şifrede çalışmadı.. Sonuç1; hala eski efsane nickime kavuşamadım..
Sonuç2: modların yavaşlıkları geçici olarak kullanacağım nickname i bulma konsunda esin kaynağı oldu...
Sevgili modlar, uyumayınız üyelerinize sahip çıkınız...
Mersi (yk) & Thanks to Hell-im...
Not: Bu süre zarfında sitede yapamadığım geyikler, komplimanlar, avatar tacizleri v.b. den kaynaklanan manevi kayıplarıma ilişkin tazminat hakkımı saklı tutuyorum :)..
Ayrıca, forumda arkamdan, "vayyy astatin kısada yakalandı, DJ yükseldiği için ortada görünmüyor türü tacizlere de yanıt veremiyorum."
32100 üstesinde long zamanıdır artık.
[QUOTE=kegen;74741]Tutuyorlar.Yükselebiliriz.[/QUOTE]
yalnış anlama ama, 2-3 gündür düzenli takip ediyorum burayı, güniçi ne zaman borsa yükselebilir desen, borsa düşüyor, borsa düşecek deyince çıkıyor,
pozlarınla uğraşmaktan heralde geç yazıyorsun:)
[quote=Killmods;74745]Herkese selam,
Yok yok, hemen öyle aramıza hhoşgeldin demeyin.. Ben ASTATİN...Peki neden farklı bir nickle burdayım...
Dün akşamdan bu yana voborsa foruma giriş yapamıyorum .. -ki bu bence forum için çok büyük bir kayıp :)...3 ihtimal var
1) Sanıyorum ki, bu durum dün nick name imin harf fontlarını büyüğe çevirme talebimin modlar tarafından yerine getirilmesi ile ilgili.. (I, i olayı muhtemelen)...
2) Modlardanbiri, bana duyduğu hayranlıkdan dolayı, beni başkaları ile paylaşmamak için girişimi engellemiş olabilir (öyleyse sorun yok :))
3) Bana nefret duyan modlar ve/veya gurup sakinlerinin nefreti gizli bir örgüt olarak organize oldu ve beni attı (hiç ihtimal vermiyorum)..
..Muhtemelen ikinci seçenek ama belki ilkidir diye modlara durumu bildirdim sabah.. :) Sitedeki şifre resetlemeyi tool unu da denedim. Gelen geçici şifrede çalışmadı.. Sonuç1; hala eski efsane nickime kavuşamadım..
Sonuç2: modların yavaşlıkları geçici olarak kullanacağım nickname i bulma konsunda esin kaynağı oldu...
Sevgili modlar, uyumayınız üyelerinize sahip çıkınız...
Mersi (yk) & Thanks to Hell-im...
Not: Bu süre zarfında sitede yapamadığım geyikler, komplimanlar, avatar tacizleri v.b. den kaynaklanan manevi kayıplarıma ilişkin tazminat hakkımı saklı tutuyorum :)..
Ayrıca, forumda arkamdan, "vayyy astatin kısada yakalandı, DJ yükseldiği için ortada görünmüyor türü tacizlere de yanıt veremiyorum."[/quote]
Astatin şifreni sakla ilerde bana lazım olur belki.:p
[quote=traderx;74747]yalnış anlama ama, 2-3 gündür düzenli takip ediyorum burayı, güniçi ne zaman borsa yükselebilir desen, borsa düşüyor, borsa düşecek deyince çıkıyor,
pozlarınla uğraşmaktan heralde geç yazıyorsun:)[/quote]
Yoo anında yazıyorum.Ama pozisyonumu değiştiriyorum.Görüşlerim tutmuyor hiç.İki günde de iyi kar etmişim.
sabahtan beri 8 tur yapmısım, yeter yaa basım dondu,
oynamıyorum:)
dow future 8135 üstesinde kaldımı 8280 potansta olur dikat olun..
8135 asayasında kaldımı 7880 yeresinden long acan 8123 yeresinde realiz eden traders 8135 asayasında 8040 yeresinde realiz etmek icun short eder..
Onlar 8135 üstesinde short vazgecer 8280 yereis icun long eder.
[quote=rcp;74744]yurtdısına rağmen mı:D[/quote]
gerçekten tutuyorlar. Bana bu seviyelerden short fırsatı verdikleri için teşekkür ederim umarım bu akşam.
[quote=kegen;74748]Astatin şifreni sakla ilerde bana lazım olur belki.:p[/quote]
tükkan senin:cool: