[QUOTE=booth;74752]gerçekten tutuyorlar. Bana bu seviyelerden short fırsatı verdikleri için teşekkür ederim umarım bu akşam.[/QUOTE]
Onların ıpıyle kuyuya ınmem:)
Printable View
[QUOTE=booth;74752]gerçekten tutuyorlar. Bana bu seviyelerden short fırsatı verdikleri için teşekkür ederim umarım bu akşam.[/QUOTE]
Onların ıpıyle kuyuya ınmem:)
[quote=rcp;74750]sabahtan beri 8 tur yapmısım, yeter yaa basım dondu,
oynamıyorum:)[/quote]
Ben de yaklaşık 30 tur var.
sanırım spot açılana kadar aşağı yukarı yaparak,yakın stopları toplayacaklar,1400 te spotla beraber aşağı basacaklar.stratejim bu olduğu için stopu yukarı çektim,kısada bekliyorum.
31600 e kadar aşağı bir iniş bekliyorum.orada flat olacağım.
Bu moderatörler ortada yok..kesin hamama veya konsere kadınlar matinesine takıldılar burayı boşladılar...
[QUOTE=kegen;74755]Ben de yaklaşık 30 tur var.[/QUOTE]
Ama, benım turların hepsı karla kapandı:)
Vay be TRA birinciliğe oturmuş. nasılsa 55 kş. atış serbest.
Duzeltıyorum,
9. turda 50 puan zarar var:)
Fazla durduk burada.Yükseliş ağır basıyor.İmkb ye 25000 üstünde durması için 2 3 saat daha veriyorum.Durmazsa full short olacam.Longum şimdi bu sefer işlem yok 32500 e kadar.Stop 25000 düşmesi aşağı olur.
[quote=parderi;74760]Vay be TRA birinciliğe oturmuş. nasılsa 55 kş. atış serbest.[/quote]
O işlemleri iki kişi yapıyor.55kuruşa da çalışmıyorlar.Daha az.55kuruş o kontrat adetlerine pahalı.
Usluplara dikkat başlamayın gene len.............
[QUOTE=kegen;74765]Al işte ondan sonra niye küfrediyorsun.Niye efendi yazmıyorsun diyorsunuz.Ne cevap yazayım bu zatı muhtereme ben.[/QUOTE]
ben seni fazla kırmadan yazmaya çalıştım ama, uraz arkadaşı tanımam etmem ama, doğru söylüyor, en basiti sabah 32000 poz açtım sen hemen, bu gibi durumları çok iyi biliyorum çok pis satışa geçecekler dedin ne oldu, 32400 civarına gitti
kızma küfürde etme ama, doğruyu söylüyorum.