-
[quote=mersiyk;74770]kegen yeni vobcular var [B]tamam sen hızlı hareket ediyorsun[/B] anladık da bari ben hemen terse donerim de bana uymayın de :D kufur ve hakaret olursa gorevimi yaparım
:dü:
bahsedılen sorunun bu olmadıgını dusunuyorum...gercekten bılgıden uzak sadece "dusecek" yada "cıkacak" tarzındakı yazıların anlamsız oldugunu dusunuyorum...:eek: herkesın bır fıkrı var elbet :D
-
25000 altına inip geri desteğe gelmemiz üç gün önce için konuşuyorum.Ayılara tuzak olmuş olabilir.
-
[QUOTE=cırcır;74776]Sizde hacim yapmıyorsunuz bildiğim kadarıyla komisyon neden bu kadar önemli sizin için?[/QUOTE]
bugünlerde pintiliğim tutdu...lelele
-
[QUOTE=mersiyk;74770]kegen yeni vobcular var tamam sen hızlı hareket ediyorsun anladık da bari ben hemen terse donerim de bana uymayın de :D kufur ve hakaret olursa gorevimi yaparım
astatin benim sucum yok yahu :) ben ellemedim nickini[/QUOTE]
Yeni vobçualrın dezavantajı kim kimdir ve nasıl işlem yaapr bilmediğinden kargaşa çıkabiliyor. Alışana kadar seyretmeleri iyi olur.
-
kendı hareket tarzını olusturmadan sadece bırılerının pozısyonuna gore ıslem yapanlara bır ders olmustur ınsallah!
-
[quote=rcp;74780]Sadece merak edıyorum, 30 tur yaptıgın halde 30 turdan daha fazla nasıl foruma yazabılıyorsun,
kac kısyle ıslem yapıyorsun?[/quote]
Tek kişi yapıyorum.Ben 30 değil yatay olmasın şimdi en az 100 tur atmıştım.1 dakikada 4 tur döndüğümü de biliyorum.
-
[QUOTE=abka;74771]terada kontrat adedi az olsada 0,55 krş mu..birde sankonun foreksini veriyor mu....özelimede gönderseniz olur..tşkler..[/QUOTE]
1 adet de yapsan 0,55 TL 55 kuruş. foreks veya matriks için belirli işlem hacmi şartı vardır. en azından o ekranın masrafını çıkartacak kadar hacim gibi.
-
acaba !çok işlem yapan mı daha çok kazanır?
yoksa az işlem mi yapan daha çok kazanır:)
-
[quote=abka;74788]acaba !çok işlem yapan mı daha çok kazanır?
yoksa az işlem mi yapan daha çok kazanır:)[/quote]
İkisi de kazanır.Herkesin tarzı vardır.
-
[QUOTE=abka;74788]acaba !çok işlem yapan mı daha çok kazanır?
yoksa az işlem mi yapan daha çok kazanır:)[/QUOTE]
bir zamanlar bir yerde dinlemiştim yağmur yağarken koşarak gidersekmi daha az ıslanırız yoksa normal yürüyerek giderkenmi?
tv nin yalancısıyım, normal yürüyerek giderkenmiş cevap.
-
Long zamanı gibi 3 saat daha 25000 üstü long zamanıdır.
-
[QUOTE=abka;74788]acaba !çok işlem yapan mı daha çok kazanır?
yoksa az işlem mi yapan daha çok kazanır:)[/QUOTE]
Çok işlem yaptığımda kazanıyorum. Ama onuda komisyon götürüyor.
Bak bu sabah kendime söz vermiştim. Kar edersen kıpraşma diye haklı da çıktım.
Kıpraştıkça aldığın karı senden geri alıyorlar. Sende aracı kuruma çalışmış oluyorsun. Emin olmadığın poz.a girmemeli.