60 dklık raning yada ranamayıng 3angle olurmu acep..olursa çekeceğimiz var istres babında
Printable View
60 dklık raning yada ranamayıng 3angle olurmu acep..olursa çekeceğimiz var istres babında
graş diye geldi graş diye geldi graş graş...ran diye geldi ran diye geldi ran ran...ran diye geldi ran diye geldi graş graş...graş diye geldi graş diye geldi ran ran...peeeee
Hacı biraz graştır yawwww....alalım 1000 puan filan çekelim karı aktaralım spota...spotta hissemiz var ek alım yahmamız gereken..üğw
hee gerci bu da taahhüt algılanmasın yani.. VOB daki duruma göre full metal jacket voblayabilirim de..bakacaz... ula bu Fatih Terim bi garip adam filan ama anlıo bu işten ha....manchester yamuk yapınca cluj dan gol yeyip, iki taktik iki adam değiştirdi, çaktı braga ya..sadece braga yamı hem manchestera hem cluj a... tatikle tek maçta rakibe çakan çoktur da adam 3 takıma birden çaktı sonuçta...teprik ederim
iieeyyt beeee..yatayda buruchaga
Nerde o eski şortlar , ekrana gökkuşağı çizerlerdi..pehhh :D
[quote=Astatin;421852]60 dklık raning yada ranamayıng 3angle olurmu acep..olursa çekeceğimiz var istres babında[/quote]
bu olacksa 96000 üzerinde gapanış olmaması lazım saatlikde..buradan 300-500 puan için şort oltası attım..bakalım kısmet
[quote=flexy;421860]Nerde o eski şortlar , ekrana gökkuşağı çizerlerdi..pehhh :D[/quote]
gecenin aydınlığa en yakın olduğu zaman en karanlık olan zamandır derler haci...:D:D belki de mikemmel şort yeri şortcuların sustuğu zamandır.dngyada kuşların vurulduğu zamandır şimdiiiiii
[quote=Astatin;421869]bu olacksa 96009 üzerinde gapanış olmaması lazım saatlikde..buradan 300-500 puan için şort oltası attım..bakalım kısmet[/quote]
heeey yawrum beee...eski yatay piyasa traderlarından kim kaldı:D piyasa hep yatay olsa veya hep düşsse kesin trilyonerdim bir de şu boğa piyasasını çözeydik...:p
yavrum benim...850-100..750 puan anında şak şak...alsammı karı bilemiyorum..du bakalım
[quote=Astatin;421875]yavrum benim...850-100..750 puan anında şak şak...alsammı karı bilemiyorum..du bakalım[/quote]
850-000=+850..aldım anahtarını pala..cover.. hehehe....:p reşortacağım yannız..du bakalım
[quote=Astatin;421872]gecenin aydınlığa en yakın olduğu zaman en karanlık olan zamandır derler haci...:D:D belki de mikemmel şort yeri şortcuların sustuğu zamandır.dngyada kuşların vurulduğu zamandır şimdiiiiii[/quote]
bunu öne alalım.dng