abavvv daha EFG dokunmadı bile :::::::::
Printable View
abavvv daha EFG dokunmadı bile :::::::::
tam not artırım zamanı...
üühühühühü.. ayem in break..,,h,h
[QUOTE=Astatin;271802]üühühühühü.. ayem in break..,,h,h[/QUOTE]
sende dogru yola gel... :)(süleyman demirel 90 larda çok kullanırdı)
sen de day tradeci ol..bu sistemlere güven olmaz..:)
dünkü shortları aşılışta flatledim ..son pozum 725 ort kısa ... where is küskü .. .
saraylı hocam gitmiş..üüüüüüüüü
olmaz bırakmayız hocamızı.. arkadaşlar bişeyler yapın, kampanya falan başlatalım geri dönsün hocamız..:(:(
disiplin...
herkes disiplinden dem vurur ya. benim disiplinsiz olduğumu söylerler.
ulem bu kadar yüksek doğru gap tahmin oranı ile üstelik de foreks piyasalarında işlem yaparak durumu hedge etme imkanı bile varken, her geceye flat girmek disiplin değil de nedir!??:)
spot çok sinir yalnız ....
[quote=selçuklu;271807]dünkü shortları aşılışta flatledim ..son pozum 725 ort kısa ... where is küskü .. .[/quote]
hayırlı olsun abi senin karşı cephende olmak istemezdim ama yapacak bişey yok şimdiden sana geçmiş olsun diyorum
77.775 dönüş için harika rakam.. ve cerphin shortlar..:)))
tam keklik havasi...pala keklik avinda zirvelerde cok can yakar bence
neyse sistem geregi 77400 den uzadık bıraz oncekı EFG basısıyla...
bunlarda dedelerı gormus herhalde gece gece...
[quote=jerfin;271815]77.775 dönüş için harika rakam.. ve cerphin shortlar..:)))[/quote]
apla, yazmayacaktım, forum benim ağlamalarımdan bıktı biliyorum da, sen yazdın diye yazayım.
vallaha da billaha da dedim ki 77,777'den şortlıycam. e öyle bir rakam yok, nereye yakın? 77,800'e
oraya yazıldım. gelmedi...senin yüzündenmiş duvar ördün 77,775'e :D
üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv üüü
[quote=jerfin;271808]saraylı hocam gitmiş..üüüüüüüüü
olmaz bırakmayız hocamızı.. arkadaşlar bişeyler yapın, kampanya falan başlatalım geri dönsün hocamız..:(:([/quote]
Biraz dinlensin bırakalım. O bizi özler gelir nasıl olsa. Ama biz de bu arada gitmesine neden olan şeyleri çözmüş olmalıyız. Aynı şeyler hep tekrarlanıyor. Adamın biri içip içip forumda herkese küfrediyorsa, bu adam dünyada nerede olsa kalıcı olarak yasaklanır. Eğer yasaklanmıyorsa, Saraylı gibi beyefendi insanlara burada kal demeye yüzümüz olamaz. Önce biz kendi eksiklerimizi giderelim, sonra saraylı abi bizi hiç yalnız bırakmadı, yine de bırakmaz.
kitaro patron 77775 hayırlı olsun demeyelimmi .. bence güzel fiyat .. ühhüühüh ... yılalrca konuşuruz belki .. eheheuue
herkese günaydın, modifiye STR dün 17:00 barında 76.750'den al vermiş. Maalesef dışarıda olduğum için işlemi yapamadım. Şu an sinyal beklemedeyim.
OBR-S noktaları: 77.500 al, 76.900 sat
Sistem dünden kalan long'ları koruyor, ben de koruyorum. Sistem dönmeden ben dönmem... Sisteme takmaya çalışma dönemi bitmiştir, mutlak displin dönemi geri dönmüştür... Zaten bu sisteme takabilecek babayiğit değilim ben açıkça anladım... :)
[quote=selçuklu;271824]kitaro patron 77775 hayırlı olsun demeyelimmi .. bence güzel fiyat .. ühhüühüh ... yılalrca konuşuruz belki .. eheheuue[/quote]
yok abi kendin inanıyomusun şimdi sen buna
bensiz tepemi olur allaaaseeennnn:..:.lelele.lelele:..:
ayrıca tek barda 50 pip yaparak işi bitiren GBP/USD'ye de teşekkürlerimi sunuyorum. .brv
bi hülülü daha yaparlarsa pis şortlarım :D
biraz iddali olcak ama tahminim 12 30 kalmaz orasi zirve tazelenir....mazot aliyor pala ama satici cok az yukarlarda pasifte bekliyor
[QUOTE=unlimitted;271821]apla, yazmayacaktım, forum benim ağlamalarımdan bıktı biliyorum da, sen yazdın diye yazayım.
vallaha da billaha da dedim ki 77,777'den şortlıycam. e öyle bir rakam yok, nereye yakın? 77,800'e
oraya yazıldım. gelmedi...senin yüzündenmiş duvar ördün 77,775'e :D
üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv üüü[/QUOTE]
77.777 müthiş karizma rakam.. sırf bunun için bile shortlanır beah..:D.lelele
vadeli 30 luk
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/c3271be0.jpg[/img][/URL]
77300 altı şelale hanımla kol kola alt bant olan 75800 e kadar gezerim.Sonra yine ''fezaya mı gidiyon kadife de gelin'' türküsünü söyleyerek fezaya giderim.
[QUOTE=kitaro;271829]yok abi kendin inanıyomusun şimdi sen buna
bensiz tepemi olur allaaaseeennnn:..:.lelele.lelele:..:[/QUOTE]
valla ben inanıyorum patron çünkü kısayım uzarsam yada flatlrsam inancım kalmaz yalnız .. ühühüüh :D:D:D ..astetron patronda inanıyodur bence ... :D:D
owwww .. mondiyo ..
82500
kayıtlara gecsın...
275 ten ilave long 200 alti zirve iptal olur bende stop ve short olurum.....78200 hedef icinde suan
stop edersem buraya yazıcam bu pozu tutmayı düşünüyorum
77775 hayırlı olsun bence .. kayda geçsin ..
[QUOTE=selçuklu;271845]77775 hayırlı olsun bence .. kayda geçsin ..[/QUOTE]
geçsin selpatros...lelele.lelele
[quote=selçuklu;271845]77775 hayırlı olsun bence .. kayda geçsin ..[/quote]
patron yazık olacak sana ama sen birazdan longa döneceksin eminim buna
[QUOTE=ATHLON;271842]82500
kayıtlara gecsın...[/QUOTE]
gectim patron ...
ben de nedense 99999 u gormeden surdan suraya gidemeyiz diye düşünüyorum...
[QUOTE=jerfin;271846]geçsin selpatros...lelele.lelele[/QUOTE]
hatta ve hatta ekim sonuna kadar 44.444..:..: bu da geçsin kayıtlara..:D.lelele
Bir milyonuncu KY shortlatmaca şenliklerine hoşgeldiniz... :) Sun yemi, biraz tepe havası ver, satıyormuş gibi yap, yeterince short'cu topladıktan sonra bas yukarı... Nasıl olsa hep işe yarıyor, kazanan takımı bozmaya ne gerek var... üvvvv... :)
[quote=jerfin;271856]hatta ve hatta ekim sonuna kadar 44.444..:..: bu da geçsin kayıtlara..:D.lelele[/quote]
GARAN'ın fiyatından bahsediyorsun di mi? :..: :..: :..:
ha bu arada 82500 ılk durak...daha oncekı 75200 gıbı..:))sonrasında daha çoookkkk yolumuz war...fıyatlar arttı ,marjlar da...dolayısıyla daha kanlı oolacak artık...
hadi pala treni boşalttıysan sür yukarı bak evde bebeler yorgan döşek yiyo zaten iki gündür
Gözüm haber penceresinde, her an teminatlar 800 oldu haberi bekliyorum... Ondan sonra sistem short'lasa da çıkmam long'lardan... :p
ah bi pasta atan olsa da su cok karmasık gunu analiz edebilsek kurumsal olarak...
üvvv sımdıden hayırsever pastacıla tskler....
[quote=Kennym;271865]ah bi pasta atan olsa da su cok karmasık gunu analiz edebilsek kurumsal olarak...
üvvv sımdıden hayırsever pastacıla tskler....[/quote]
Şekeri biraz fazla kaçmış olabilir idare et... :)))
unlimit, dün gece rüyamda aud/usd bir günde %10 düştü.. neye dalalet acaba..:..: