Bizim kapanıştaki 55.61 den 54.91 e gelmiş MSCI Turkey..ey gidi eeeeyyy
Printable View
Bizim kapanıştaki 55.61 den 54.91 e gelmiş MSCI Turkey..ey gidi eeeeyyy
[quote=Astatin;457280]15.08.13, 10:43 .......................
olayın makrı boyutuna gelince, biroje dağıldı batron bence...takımlar saf değiştirdi..mevzular garıştı...
Eski Kadrolar;
Takım1: Abede, Gönülsüz Abe, Zaudi, Gatar, Dorkiya, Corn
Takım2: Ayran, Ziriya, Gönülsüz Raşia, Çayna
Yeni Kadrolar:
Takım1: Dorkiya
Takım2: Ayran, Ziriya, Gönülsüz Raşia, Çayna
Takım1 in ilk kadrodaki oyuncuları dakımı terk etti yada ettirildi veya gafaları garuşuk...Dorkiya ya ciddi dransfer ve bonservis ödeyen diğer ağalar bu işe devam etmezse?
çok pis bi analiz oldu...:p
......[/quote]
Proje yattı proje.dng
[quote=Astatin;457565]yoo..kötü (şortlar için iyi:)) olan da o..görünür bilinenin dışında özel bir şey yok...:o
ben bir şey diyeyim: yıllardır TCMB net hata noksan da kaynağı belirsiz denilen ve ama herkesin Saudi/gatar parası olduğunu konuştuğu paralar vardı..son ay ki rakamı bilen var mı:D bilen varsa söylesin de, [COLOR=red][B]saudi ve gatar hala birojenin arkasında mı değil mi bilelim[/B][/COLOR]..benim tahminim malum da..:D
bir de malum hökü ile "hizmet" arasında gerilim var...hizmetin para piyasalarında da bir gücü olduğunu söylüyordu bazı arkadaşlar...yani.........:)[/quote]
[quote=kemal52x;457592][COLOR=red]-[/COLOR][COLOR=red] 2.33 milyar gibi hatırlıyorum asti patron[/COLOR][/quote]
exhibit 1a:o:o:D bu..
exhibit 1b de: saudi ve gatarın Sisi ci, TR nin ise Mursi ci olması
Bu gece ki son ayuluğumu da yapıp kaçayım..belki bu kadar basittir..5-21-50-200 basit HO'lar...5 21 in, 21 50 nin, 50 200 ün altında...ve aşşa gırılmış bir triyengıl...
[IMG]http://i40.tinypic.com/dwcpjq.png[/IMG]
Son demiştim ama bunu da yapıştırmadan edemedim..USDTRY HOlar... 5 21 in, 21 50 nin, 50 200 ün üzerinde..triyengıla gelince, evet farkındayım gri ile çizilen üçgen teoriye tam uymuyor hormonlu..hehehe..3geni beğenmeyen mavi ile çizili sapla birlikte düşünsün, flamaya saysın..flamayı beğenmeyen haftalığına baksın..o zaman beğenir belki..
[IMG]http://i41.tinypic.com/2q82c0j.png[/IMG]
son olarak..Bir GS li olsam da, şu an Gaziantepin bir gol atmasını istiyorum..ehu
ula o kadar grafikk falan yapıştırdık, hayrına bir 1000 puan düşer dimi yawww..ayıp valla..-%0.40 ne yaww..cülus bahşişi mi..breehh..
Gelelim FED olayına...2-3 ay içinde bizim VOB un buraların çok çok altında bir yerlerde olacağına büyük büyük ihtimal veriyorum..Ama arada bizimli şortları öpmek için şekiller yapabilir mi..yapar mı yapar..filhasa tepede bekleyen bir yabancı satış korkusu da var...
ohara..yannış görmediysem elemanın biri 12 kademe birden boyadı..yanlış mı gördüm acaba... her neyse, bir gün bende 12 kademe boyayan ama daha önemlisi, boyasam da sonrasında kazanacağını kesin olarak bilen bir piyasa "yapıcı" olmak istiyorum..ehehehe... adam boyarken bişi biliyodamı boyadı acaba..
[QUOTE=Astatin;457705][B]ula o kadar grafikk falan yapıştırdık, hayrına bir 1000 puan düşer dimi yawww..ayıp valla..-%0.40 ne yaww..cülus bahşişi mi..breehh..
[/B]
Gelelim FED olayına...2-3 ay içinde bizim VOB un buraların çok çok altında bir yerlerde olacağına büyük büyük ihtimal veriyorum..Ama arada bizimli şortları öpmek için şekiller yapabilir mi..yapar mı yapar..filhasa tepede bekleyen bir yabancı satış korkusu da var...[/QUOTE]
maç 90dk yaw.. sakin :)))
asti, baktın mı dediğim şeye?
filkesi niki seksi,
o yazılar işin tiyatrosu hacı..şahsen bugün kapanışta 83800 den uzlaşmak istiyorum..istiyorum derken poz kapatırım manasında değil..son uzlaşma ordan geçsin manasında
[quote=flexy;457709]asti, baktın mı dediğim şeye?[/quote]
ivit..now pm on the way
[quote=Astatin;457662]Bu gece ki son ayuluğumu da yapıp kaçayım..belki bu kadar basittir..5-21-50-200 basit HO'lar...5 21 in, 21 50 nin, 50 200 ün altında...ve aşşa gırılmış bir triyengıl...
[IMG]http://i40.tinypic.com/dwcpjq.png[/IMG][/quote]
şinci bu 3genin klasik TA sal olarak hedefi ne oluyor.. okumuş yazmış bi arkadaş desin bakem..üçgenin max tepe dip uzunluğunu, üçgenin en düşük yeresinden mi düşüyorduk:::
Bu üçgen olayları teknikçiyi bozuyor, ne yapacakları belli olmaz, bence kar edeceği yöne kırılır. :D
[quote=aslan;457715]Bu üçgen olayları teknikçiyi bozuyor, ne yapacakları belli olmaz, [B]bence kar edeceği yöne kırılır[/B]. :D[/quote]
gatılıyorum...:p teknik her zaman %50 dir:p
selçuklu geleydi eyi olacağdı
[QUOTE=aslan;457715]Bu üçgen olayları teknikçiyi bozuyor, ne yapacakları belli olmaz, bence kar edeceği yöne kırılır. :D[/QUOTE]
.brv :..::..::..:
[quote=aslan;457715]Bu üçgen olayları teknikçiyi bozuyor, ne yapacakları belli olmaz, bence kar edeceği yöne kırılır. :D[/quote]
[quote=Astatin;457716]gatılıyorum...:p teknik her zaman %50 dir:p[/quote]
peki acaba adamın kar edeceği yön neresei?
1) AB den iyi veriler gelmeey başlayınca geçen haftalarda burayı hafif yukarı yaptılar...Diğer hisse li/vahşi batı forumunda sırf bu nedele çokca lonkllayanlar gördüm..hatte tepe yenilemekten bahsedenlerden
2)SOn FED şeysine dışarısı poz. tepki verirken burada hep sıkışıklıklar şeeetti.
3) İKi haftadır vob da ki her sıkışık periyot sonrası öyle yada böyle aşşa kırıldı steady steady.
4) Bence en önemlisi PROJE YATTI PROJE:..:
umulanın da çok çok ötesinde basacak bence
Şu proje yattı mevzusu mühim..Sanırım VOB baya bir graşarsa, sonrasında TVlerde besililer o zaman "ya işte proje yattı, TR tekk kaldı, dah ada göçer bu" falan demeye başlayacaklar.. :) İşte o zaman şortları kapatma yerimdir...
PRoje Yattı Proje..Bahseden bir kişi bile yok..imzayı da yenileyek..
ilk seans bir 85xxx görmek süper motıveyşın olur...
[QUOTE=Astatin;457720]Şu proje yattı mevzusu mühim..Sanırım VOB baya bir graşarsa, sonrasında TVlerde besililer o zaman "ya işte proje yattı, TR tekk kaldı, dah ada göçer bu" falan demeye başlayacaklar.. :) İşte o zaman şortları kapatma yerimdir...
PRoje Yattı Proje..Bahseden bir kişi bile yok..imzayı da yenileyek..
ilk seans bir 85xxx görmek süper motıveyşın olur...[/QUOTE]
o zemen, milleti uyandırmadan yapcaklardır patron.2. seansa görülebilir o seviyeler..Şu saat'e kdr haşırtos olmadığından böyle bir düşünce sardı dört bir yanımı :p
söyle buldun mu..aradığın şortu söyle...hani graşacaktuk ayyyuuu.tamam tamam biliyok..maç 90 dk:)
Başbakanla Cumhurbaşkanı Mısır zirvesini dün yapacaklarıdı, nooldu? aniden perşembeye ertelediler, o arada aynen saudi arabia kralımı ne işte o dediki mısırı gaptırmam, desteklerim, bizimkilerde o aniden perşembeye yapacakları doplantıyı bugün 15:00 de yapacak
Mısırda ise ermeni soykırımı iddialarını kabul edecekleri haberi çıkmış bulunmakta
Onuda geçtik son dakika haberi var TRT sipkeri METİN TURAN ın gözaltı süresi 15 gün daha uzatıldı ve 2 Türk turist daha gözaltında.
eee bu durumda mısır cıngar çıkartmaya müsait, bakalım bizim mısır zirvesinden ne çıkacak.
[quote=flexy;457732]o zemen, milleti uyandırmadan yapcaklardır patron.2. seansa görülebilir o seviyeler..Şu saat'e kdr haşırtos olmadığından böyle bir düşünce sardı dört bir yanımı :p[/quote]
yok o kadar erken değil..tervihan vob 75000 lerde filenken lafı edilmeye başlansın:::
kara çalı gibi girdin aramıza..kara çalı gibi girdin aramıza...al lonkları koy çuvala al lonkları koy çuvala..salla salla vur duvara...
(lonkla kasıt gontratlardır..lonk pozdakiler üstüne alınmasın..)
aa ayıp valla...bir kere de gıllandırmadan şöyle çat çat çat bas daaaa...o %10 luk %5 lik düşüşleri unutmayalım..unutturmayalım...tekrar edelim..böğü
Bal bu kadarmış, biraz da otlanalım. :..:
[quote=aslan;457765]Bal bu kadarmış, biraz da otlanalım. :..:[/quote]
olmazz..bal iyi hacı..bal yiyelim yaw....dngayıp valla
Zihni Sinir, bıroce üretmeye başlamış söylentisi var...::::::
[quote=excali;457767]Zihni Sinir, [B]bıroce[/B] üretmeye başlamış söylentisi var...::::::[/quote]
gereksiz risk alıyosun risskkk.dng.dng.dng geç dalganı:p
10000 puan verip besililer sağda solda biroje demeye başlarsa o zaman yazarım buraya "hatırlarmısın bir zamanlar hayal gücü yüksek bir genç vardı" diye:p
Dünkü boşluğu kapatıp da yiyelim diyorum balı. :)
İndikatör olumlu...
86.5XXler ikili dip...
Zihni Sinir Bıroce üretimi...
Akçakoca'dan bahsetmiyorum bile...
Tavan kapatır mıyık?:p:p
sayın kedi sayın kedi..dikkaayyttttt
[IMG]http://lolbasket.com/wp-content/uploads/2012/02/91.jpg[/IMG]
[quote=aslan;457770]Dünkü boşluğu kapatıp da yiyelim diyorum balı. :)[/quote]
aslanpat.
ne gerek var öyle ritülellere atraksiyonlara..doğrudan yiyelim bence...
[quote=excali;457771]İndikatör olumlu...
[B]86.5XXler ikili dip...[/B]
Zihni Sinir Bıroce üretimi...
Akçakoca'dan bahsetmiyorum bile...
Tavan kapatır mıyık?:p:p[/quote]
buna gatılmıyorum..tredışınıl ikinci dip formayonunda, diplerde volatilite, hacim zart zart dehşet olmalı...bunda eyle bişi yok... yok diye tepmeyecek değil elbet ama adı ikili dip olmaz ozaman..ikili dip süsü verilmiş süsü verilmiş ikili dip olur:::
Ayılar daha şanslı, bizim ki atraksiyon patron.
[IMG]http://i.ebayimg.com/t/SPOCK-For-President-Star-Trek-Funny-Political-Bumper-Sticker-Decal-/00/s/NTAyWDUwMg==/z/tTIAAOxyiOxRze-A/$(KGrHqVHJF!FG4TPdjgCBRze9+zEIw~~60_35.JPG[/IMG]
[quote=excali;457777][IMG]http://i.ebayimg.com/t/SPOCK-For-President-Star-Trek-Funny-Political-Bumper-Sticker-Decal-/00/s/NTAyWDUwMg==/z/tTIAAOxyiOxRze-A/$(KGrHqVHJF!FG4TPdjgCBRze9+zEIw~~60_35.JPG[/IMG][/quote]
yes we can:::
yok ya vazgeçtim..istemem prezıdınt mrezıdınt... kılintın abimiz bi olaya girdi..adam dünya basınına düştü, kongrede hesap vermek zorunda kaldı filan..hepi topu bi atraksiyon yapmış yani, kimseye zararı olmayan.. başına gelenlere bak..başgan olmak zor zenaat azizim
Pangalar, artıya göz kırpmaya başladı.....
vay **