-
[quote=VOBiX;74805]Doğru demiş şöyle düşünün dakikada 10 damla düşüyor. Gideceğiniz yere yavaş giderek 10 dkda giderseniz 100 damla sizi ıslatır. Hzılı giderek 5 dakikada giderseniz 50 damla ıslatır. O yüzden sırıklam ıslanmamışsanız koşmak sizi daha kuru tutar.[/quote]
Ben denedim bunu koşunca veya yürüyünce ikisindede sırılsıklam oldum.... Nerde hata yaptım su ıslaktı galiba
-
[QUOTE=VOBiX;74805]Doğru demiş şöyle düşünün dakikada 10 damla düşüyor. Gideceğiniz yere yavaş giderek 10 dkda giderseniz 100 damla sizi ıslatır. Hzılı giderek 5 dakikada giderseniz 50 damla ıslatır. O yüzden sırıklam ıslanmamışsanız koşmak sizi daha kuru tutar.[/QUOTE]
hayır katlımıyorum .
yururken en cok y ekseninden gelen damlalara maruz kalırız
ama kosarken y ve x eksenindeki damlalara maruz kalırız .lelele yani kosmanın etkisi y ekseninde dusmekte olan damlacıkları x ekseninde yüzümüze carptırır.. neticede yine ıslanırız. :D:D :..:
-
5 dklikta ucgen formasyonu olusuyor.
-
[QUOTE=VOBiX;74805]Doğru demiş şöyle düşünün dakikada 10 damla düşüyor. Gideceğiniz yere yavaş giderek 10 dkda giderseniz 100 damla sizi ıslatır. Hzılı giderek 5 dakikada giderseniz 50 damla ıslatır. O yüzden sırıklam ıslanmamışsanız koşmak sizi daha kuru tutar.[/QUOTE]
bunun doğrusu gidilecek yer değil süresi ile ilgilidir.5 dk koşmak ile 5 dk yürümek arasında da ıslanmak bakımından bir fark yoktur:D:..:[B]...bence..[/B]
-
25000 kırılmayacak.
[quote=Ardasu;74793]sn.abka size katılıyorum.Bu anlayışla epey müşteri kaybedecekler.Ben de yeni kurum araştırıyorum.O 55 krş luk kurumun sağlamlaığını nasıl araştırabiliriz.[/quote]
Ben o 55 kuruşluk aracı kurumda 1 milyar dolar işlem yaptım.Sağlamdır.
[quote=uraz;74800]açık konuşayım sınırlı bilgi sahibiyim hexen bir şeyler yazarsa diye bir yandan da forumu takip ediyorum. sınırlı bilgiyle sınırlı paylaşım yapabilirim ki milleti yanlış yönlendirmeyeyim diye yazmıyorum ama senin yaptığın paylaşıma da girmiyor.[/quote]
Paylaşıyoruz işte.25000 üstünde 3 saat daha durması borsanın alışa güçlü olduğunu gösterir.Boru değil bu 25000.
İsc ve garan iki kademe düştü borsa fiyatı yukarda.O yüzden ilerde bunlara alım gelince daha da üstte olacak endeks30.Artacaz.
Akbank pis alıyorlar.Yukarı yön.
Teyidi geldi beynime kapanış 33000 civarı olacak.Long yapılırsa kazanılabilinir.
-
[quote=TIFIL;74815]bunun doğrusu gidilecek yer değil süresi ile ilgilidir.5 dk koşmak ile 5 dk yürümek arasında da ıslanmak bakımından bir fark yoktur:D:..:[B]...bence..[/B][/quote]
madem öyle.teorik olarak fark yoktur.ama 4 yıl önce ingilterede yapılan bir deneyde pamuklu giysiler koşuldugunda çok az farkla daha az su tutmuşlar..
-
İmf bağlantılı birşey olabilir.Sahol ve akbank bu kadar kalkmamalıydı.
-
[quote=ketenhelva;74817]madem öyle.teorik olarak fark yoktur.ama 4 yıl önce ingilterede yapılan bir deneyde pamuklu giysiler koşuldugunda çok az farkla daha az su tutmuşlar..[/quote]
Yağmurun yağışı değişmiştir.
-
ucgen dogru ise 250 den donup 50 gitmesi gerek. giderek daraliyor kirilacak gibi.
-
32350 üstü ralli yaptırır.Önem yeresi orasıdır.
-
Çıplak koşarsanız giysileriniz ıslanmaz :D
-
gun icte trade eden traders halen short onlar 32300 yeresi üstesinde olur ozaman stop eder amma üstesi olmasa min 31700 yeresinden realiz icin bekler..
dj future 8135 asaysında olmasa 8280 yeresine potansta duryor ordaki teknik traders 8135 asayısnda kalmasa short tutmaz
systems
5 dakk long amma sınır
15 dakk long
gun short