-
[IMG]http://i46.tinypic.com/2u47crd.jpg[/IMG]
850 den ilk dönüş sadece bolliger abinin tokadıymış..ama boll abi yataya dönmüş..bu kez boll band fiyatla sevişmeyi tercih edebilir...:) (tabi fiyat illede üst bandı tercih edecek diye birşey yok..belki gözü alt banttadır
-
Bugün 69400`ün üzerinde kapayabilirsek 72000`e gitmek icin bir potansiyel dogar bence... Ancak ben bu riske girmem...
-
[quote=halojen;186605]son dakikalara 69bin üzerinde girerse,bence imf riskini almamak daha doğru olur..[/quote]
Bu uyarı SHORTlar için mi?
-
[quote=YAVUZHAN;186604]bence tam tersi bir görüntü var.tabi şimdilik..
[IMG]http://i47.tinypic.com/2n1wfn7.gif[/IMG][/quote]
iki ayrı yorum....pasta aynı..ama gözler farklı görüyor..
zamana bırakalım...görelim...
-
hersey olabilir.PALA 73.500 hedefe giebilirde , gitmeyebilirde. 69000 uzerinde bir kapanis
long altinda ise short yogunluklu bir piyasa izleyecegiz gibi.
-
875e gel uyuzluk yapma canımcım hadi bakim çuf çuf olsun
-
-
[IMG]http://i45.tinypic.com/2zimo2e.png[/IMG]
-
[quote=excali;186611]Bu uyarı SHORTlar için mi?[/quote]
evet sn.excali...
-
800`ün üzerine atabilirse bu sefer 69150`yi dener...
Bu arada stopu 500`e yükselttim...
-
vay a* .. stop olmuşıum ... flat a* .. full flat .. başında beklemeden olmuyor .. üvvvvvv
-
data iyi geldi....yeni siparişler özellikle......bakalım ne kadar olumlu etki yapacak.
10.700..lerdeki dow..a yetmeyebilir.....
-
800 den tekrar shortum.. 69.200 üstünde kapanış yapamadıkça haftasonuna short gireceğim..
-
[IMG]http://i50.tinypic.com/2n7193m.jpg[/IMG]
1) Kama takoz kama mevzuları yine yer mi? kim bilir...koyun-bacak
2) ben dahil çok kişinin aklına gelen soru, dükü gibi yukarı hülülül yapıp sonra haşırtmı yapacaklar? mavi dairlerle göründüğü üzere, görüntü dünle aynı değil..indikler daha iyi gibi duruyor, BB ler bu kez aşağı değil yatay...
ama buna rağmen düşermi...olabilir...bunların hepsi traş..aslolan disiplin..ehueheu
-
sanırım haftayı 68.450/750 bandında kapatacağız.. açıklama öncesi renk vermek istemeyebilirler..
-
bu aralar sizede database error veriyomu forum?
-
şu lanet ımf anlaşması olmadan okkalı çort yapmak içimden gelmiyor şort yapmak bir yana hiç istemedigim halde elim longa gidiyor 68550den longladım akıbetimiz hayrola
-
[quote=Rooks;186630]bu aralar sizede database error veriyomu forum?[/quote]
evet..
-
[QUOTE=Rooks;186630]bu aralar sizede database error veriyomu forum?[/QUOTE]
veriyor .. sıkıntı var sitede sanırım .. hellim apla help .. support please .. :o
-
Flat...68800`ü gecersek tekrar alirim...
-
[quote=selçuklu;186634]veriyor .. sıkıntı var sitede sanırım .. hellim apla help .. support please .. :o[/quote]
Hellim long mu şort mu acaba:::
-
şimdi yine uyarı çıktı siteyi refresh edince...apache local host v.s. diyor cookiler bilmem ne oldu diyor...
lem cookie kurabiye demek be vışşş ossada yisek :D:D
-
agresfi alışta yok satışta...eğer bugün veya hsonu haber gelecekse PALA biraz sertleşmeli değil mi yuaw?
-
dün 70200 den gelen kısa vadeli aşağı trend çizgisi ve ortalama şuana kadar direnç olarak çalıştı.göstergede negatif bölgede kalmaya devam ediyor..
68900 güncel stop seviyesi short devam..
[IMG]http://i50.tinypic.com/11icvps.gif[/IMG]
-
[quote=TÜRKOĞLU;186640]agresfi alışta yok satışta...eğer bugün veya hsonu haber gelecekse PALA biraz sertleşmeli değil mi yuaw?[/quote]
Paladan ne tırsıyonkine,bak atlı prensimiz YAVIZ ımız varkene...:::
-
[QUOTE=YAVUZHAN;186641]dün 70200 den gelen kısa vadeli aşağı trend çizgisi ve ortalama şuana kadar direnç olarak çalıştı.göstergede negatif bölgede kalmaya devam ediyor..
68900 güncel stop seviyesi short devam..
[IMG]http://i50.tinypic.com/11icvps.gif[/IMG][/QUOTE]
tobo olmuş patron .. fincan kulpta çıkar o graftan ... üvvvv :o:o
-
[quote=Astatin;186636]Hellim long mu şort mu acaba:::[/quote]
valla geçen bende bunu düşündüm.kadıncağız hiç ilgisi alakası yokken bu forumla uğraşırken belkide azılı VOBÇU olmuştur :D
lem belkide süper bir sistemi vardır nerden biliyon asti? :D
-
[quote=EMEKDAR;186644]Paladan ne tırsıyonkine,bak atlı prensimiz YAVIZ ımız varkene...:::[/quote]
paladan tırsan pala gibi olsun :::
-
[quote=TÜRKOĞLU;186646]valla geçen bende bunu düşündüm.kadıncağız hiç ilgisi alakası yokken bu forumla uğraşırken belkide azılı VOBÇU olmuştur :D
lem belkide süper bir sistemi vardır nerden biliyon asti? :D[/quote]
Ulem anlamıyonus mu?
Sistem kodlarını yayınlıyo size işte ara sıra..
Sen de herşeyi kurabiye zannediyon..
Hizmette sınır tanımıyo...lelele.lelele.dng
-
[quote=excali;186651]Ulem anlamıyonus mu?
Sistem kodlarını yayınlıyo size işte ara sıra..
Sen de herşeyi kurabiye zannediyon..
Hizmette sınır tanımıyo...lelele.lelele.dng[/quote]
sistem mi yoksa kurabiye mi desen kurabiyeyi tercih ederim :D:D:D
-
Bugün EW cilerin günüdür hatırlatayım....:confused:
-
Saatlik bu bari da satta kapadi...
-
[QUOTE=thracian;186656]Saatlik bu bari da satta kapadi...[/QUOTE]
Aynen...
Bu arada Matriks ile VOB arasında 5 sn fark oluştu yine... Benden uyarması...
-
bence bugün son yarım saat uzun süre hafızalardan silinmeyecek.....
-
Bende flat kalıcam diyodum ama ufaktan uzun yaptım:))), bunlar Imf haberini akşam kapanınca salar diye tahmin ediyorum, bu tip beklentileri kaçırırmıyım:)? elim gitmeye gitmeye bende risk aldım:) kanımda var galiba:..::..::..: sistemde neymiş looo.lelele
-
Beklentiye oynuyorum:)
Ralli ralli ralliiii.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
-
selçuklu patron...üwwww :)
hadi pelam bi 300 puan daha ver
-
Bıktım daaa, yok stop yeresiymiş yok al vermiş yok sat vermiş..
Artık disiplinsizim:) hürgeneral, uzunlar ilk hedefiniz yukarıdan kapanmaaaaaak...
Kafayı yemedim ne yaptığımı biliyorum...risk alıyorum:) saygılar.
-
sanırım RTE nin sözüne istinaden herkeste bugün ya da hsonu açıklanacak şeklinde bir beklenti oldu.
kurtulsaydık artık şundan arkadaş.2 yıl oldu...ne ocaklar söndürdüler bu IMF manipülasyonu ile...
bakalım gelecek mi haber?
yahu makalelerde falan hükümet çok büyük bir para almaya yanaşmıyor,borçlanmak istemiyor deniyordu.sadece işte IMF anlaşması yaptık şeklinde yabancıya güven vermek için bir anlşama yapmak istiyor deniyordu.
yani 15-20 milyar USD falan gelirse valla göçertiler herhalde burayı...ama 40/50 milyar dolar gelirsede sağlam bir yukarı GAP olur...
-
[quote=Astatin;186662]selçuklu patron...üwwww :)
hadi pelam bi 300 puan daha ver[/quote]
Çıkmaz lem bu..:D