Ah catedral ahhh,
dowu pis pis suzdugunu hıssedıyordum ama bır ara acaba dedım,
belkı pıyasayı ızlemıyordur,
400 puanın 150 si ıslık çala çala gitti
Printable View
Ah catedral ahhh,
400 puanın 150 si ıslık çala çala gitti
bu DOW un iyice çivisi çıktı.bir gün -300 ertesi gün +250 ertesi gün -200 ler falan.papua yeni gine borsasını izlesek daha iyi.bundan daha sağlıklı hareketler yapıyordur herhalde.
Baybars SEZEN iyi yazmış hoş yazmışta DOW'da temizlik diye.arkadaş ata ata senet kalmayack DOW kalmayacak.hayır attığının yerine koyduğunda para etmiyor ki.o da düşüyor.
[QUOTE=rcp;74912]Ah catedral ahhh,
400 puanın 150 si ıslık çala çala gitti[/QUOTE]
Dün gece bu sabah söleyeceğimi söyledim... 32.300 lerden kısa dedim..fdji içinde sabah 8150 kırılmasın dedim:..:
Kankim sevgili Nunu da söyledi.... Hele kankim söylediyse fazla söze ne hacett.. Düşünme uygula kuralı geçerlidir..:..:
Ergenekonun 56.dalgasında ınternette muhalıf yazı yazanlar,
68.dalgasında sokakta hukumeti cebri yollarla devırmek ıstercesıne manalı manalı öksürenler,
87.dalgada ise muhalif içerikli göz süzenler alınacak.
benden soylemesı.
[QUOTE=catedral;74914]Dün gece bu sabah söleyeceğimi söyledim... 32.300 lerden kısa dedim..fdji içinde sabah 8150 kırılmasın dedim:..:
Kankim sevgili Nunu da söyledi.... Hele kankim söylediyse fazla söze ne hacett.. Düşünme uygula kuralı geçerlidir..:..:[/QUOTE]
O kısmını okumamısım,
elektrıkler kesıktı öğretmenım:)
Geceye flat kaldım. Bugün kapanış itibarıyla sistemime göre vadelide haftalık dahil bütün periyotlar satta. ISCTR haftalık dahil tüm periyotlar satta. GARAN haftalık sat vermemiş henüz 60 dak. dibi uyumsuz ama belli olmaz. GARAN 2.15 ISCTR 3.50 önemli. Yarın kapanışta spotta 24000 ve 31.700 kırılırsa XU30 XU100 haftalık sistemim de sat verecek. Haftalık kapanış olduğu için yarın önemli. En geç pazartesi yön netleşir diye düşünüyorum.
SPX, DJI haftalık geçen hafta sat vermiş. DAX bugün verdi ama yarın belli olur.
[quote=thracian;74909]astatinreloaded bir yerlerden cikaracagim ama:D[/quote]
yok yok..oda bendimde gerek kalmadı..geldim:rolleyes: ilgili topikde ilgililerine yanıtlarını vereke başladım mesaiye :)
Geceye don gömlek long.
[QUOTE=Astatin;74919]yok yok..oda bendimde gerek kalmadı..geldim:rolleyes: ilgili topikde ilgililerine yanıtlarını vereke başladım mesaiye :)[/QUOTE]
Tetıkcıyle aranda mesele mı cıktı, bır pıçaklama olayı mı yasandı dıye endıse etmıstım astatınım,
herseyın yolunda olmasına sevındım
[QUOTE=kegen;74921]Geceye don gömlek long.[/QUOTE]
Hedef yeresi neresi, 33 bın hedefte bır değişiklik var mı?
[quote=rcp;74925]Hedef yeresi neresi, 33 bın hedefte bır değişiklik var mı?[/quote]
Hedef 33000 yeresi değil Hüseyin amca bakalım napcak ozaman karar verecem yerelere..lelele.lelele:confused:
[QUOTE=kegen;74926]Hedef 33000 yeresi değil Hüseyin amca bakalım napcak ozaman karar verecem yerelere..lelele.lelele:confused:[/QUOTE]
Yeni dünyanın sorunlarını kaldırmaya, Hüseyin amcanın sikleti yetmez.