-
[quote=rcp;74922]Tetıkcıyle aranda mesele mı cıktı, bır pıçaklama olayı mı yasandı dıye endıse etmıstım astatınım,
herseyın yolunda olmasına sevındım[/quote]
:..::..: Tetikçi ile aramızda gerilim olmaz :) Hem ona tetikçi deme artık..Geçmiş hayatındaki imajındna kurtulmak için estetik yapıp yüzünü değiştirdi..Biraz abarrtı ama :) Yani testere filminde başrolden, sokak çocukluğuna pardon sokak bebekliğine downgrade olmal..enteresan .. Ruhunu koruyor bence:..::..:
-
Can guvenlıgı endıseıyle geyık topığıne ugramıyorum, en azından burası kalabalık:)
Ayrıca bebek yuzlu katıl deyımını hollywood fılmlerınden ıyı bılırım,
bebek avatarının rastgele secılmedıgının farkındayım:)
-
sanko termınalını kullanan arkadaslar da aynı sorunu yasıyor mu? Son ıkı gun ınterbank lınkı bır belırıp bır kayboluyor:(
-
[QUOTE=rcp;74915]Ergenekonun 56.dalgasında ınternette muhalıf yazı yazanlar,
68.dalgasında sokakta hukumeti cebri yollarla devırmek ıstercesıne manalı manalı öksürenler,
87.dalgada ise muhalif içerikli göz süzenler alınacak.
benden soylemesı.[/QUOTE]
56. dalgaya gelene kadar beni kesin alırlar... O zamana kadar almazlarsa senin bu 56. dalgada kesin alırlar :..:
Bendeki planları bi bilsen...Hem eğer kendileri koymazlarsa benim silah depolarımın haritalarını bulamazlar..
Benim için terlik bile başlı başına silahtır çünkiiii:..: :..: :..: Busta fırlatılan papuç bile kaç para etti bilmiyon mu?
-
[QUOTE=catedral;74911]Geceye kısa girdim.. YArın muhtemelen düşük açılırız. Açılış fiyatına göre longa döneceğim...:..:[/QUOTE]
he kısa girdik....32075 den.....
bakalım yüzde 5 eksi olacakmı dow....
-
[QUOTE=rcp;74916]O kısmını okumamısım,
elektrıkler kesıktı öğretmenım:)[/QUOTE]
Bir daha ki sefere evde mum bulundur.. Kibrit bulundurmayı da ihmal etme.. Mumu yakacak kibriti bulamadım geyiğini kabuyl etmem..:..:
-
[QUOTE=catedral;74939]56. dalgaya gelene kadar beni kesin alırlar... O zamana kadar almazlarsa senin bu 56. dalgada kesin alırlar :..:
Bendeki planları bi bilsen...Hem eğer kendileri koymazlarsa benim silah depolarımın haritalarını bulamazlar..
Benim için terlik bile başlı başına silahtır çünkiiii:..: :..: :..: Busta fırlatılan papuç bile kaç para etti bilmiyon mu?[/QUOTE]
İçeri alınanlara vobda işlem yapma hakkı tanınıyor mu? AHİM kararları ne yonde?
İnsan özgürlüğünden vazgecebılır ama sigara ve vobdan vazgecmek kolay değil.
-
[QUOTE=rcp;74944]İçeri alınanlara vobda işlem yapma hakkı tanınıyor mu? AHİM kararları ne yonde?
İnsan özgürlüğünden vazgecebılır ama sigara ve vobdan vazgecmek kolay değil.[/QUOTE]
Günde 2 paket sigara ve bir tek voba bağlanacağım bir laptop a bülbül gibi öter hepinizi ihbar ederim .dng
-
Bu arada hocam (yalcın kucuk) serbest bırakılmıs, o kadar tantana etmıslerdı.
-
[QUOTE=hexen;74874]dow future da 8135 asayasında 8040 yeresi icun short acan traders 8040 da realiz etti..
[B]8040 yeresinden long etti onlar 8040 asayasında long durmaz stop eder cunki ozaman [B]7850 [/B]yeresine potans olur..[/B]
sindi 8040 üstesinde 8140 yeresinde realiz icun long oldu onlar 8040 yeresinin asayasında long tutmaz[/QUOTE]
babacım 7850de durup bizi sabah orda karsılarsa yarın vob kac olursa olsun dustugu yerde long yapıcam haftasonuna long gırıcem kararlıyım
-
[QUOTE=catedral;74946]Günde 2 paket sigara ve bir tek voba bağlanacağım bir laptop a bülbül gibi öter hepinizi ihbar ederim .dng[/QUOTE]
Bak şimdi, lutfen planlarımı çalmayınız!!!
Bülbül ne kelıme, halkım tuncay guneyı mumla arar.
-
[QUOTE=rcp;74947]Bu arada hocam (yalcın kucuk) serbest bırakılmıs, o kadar tantana etmıslerdı.[/QUOTE]
Bakmışlardır adam kendine bile muhalif.. ödleri kopmuştur..:..: