[QUOTE=caylakboga;244094]buralardan donuste 8,000 puanlık bir tepki gelme ihtimali cok yuksektir.[/QUOTE]
8000 puanlık tepki mi :) patron ıkınsa varını yogunu satsa 8000 puan cıkaramaz bu saatten sonra...
Printable View
[QUOTE=caylakboga;244094]buralardan donuste 8,000 puanlık bir tepki gelme ihtimali cok yuksektir.[/QUOTE]
8000 puanlık tepki mi :) patron ıkınsa varını yogunu satsa 8000 puan cıkaramaz bu saatten sonra...
üvvvvvvvvvvv .. vay anasını
vade başı pastasında artık short tarafı ağır basıyor 1 yıl aradan sonra..
[QUOTE=unlimitted;244098]EFG'de daha şortlamak için kaç para kaldı acaba ::::::[/QUOTE]
bana öyle geliyor ki bu shortladıgının 4 katını daha shortlayacak bu hafta boyunca.. bunlar su katılmamıs ** kesın bı kriz geliyo boş boş satmazlardı yoksa..
anketi erken açtık b,iraz..seans içi anketi...ehuhu
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5514"][COLOR=#810081]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5514[/COLOR][/URL]
dükkanı kapatmıştık ama çizgiye gelince tekrar lönk olduk.
[IMG]http://www.ressim.net/upload/7b9eb40b.png[/IMG]
daha marbaşçı kapanacak. malum o da daytrader :..::..:
maliyet 64.750
unlimit abi mürsel nerde hemen gelsin abi .. üvvvvvv
[quote=İmales;244113]maliyet 64.750[/quote]
950 flat.lelele
[QUOTE=İmales;244115]950 flat.lelele[/QUOTE]
patron 775 longum .. bakalım mürseli bekliyoz .. üüüüüü .. umudumuz mürsel .. :D:D
1 dk da 300 puanlık bir obo oluşmuştu hedefine ulaştı boyun tekrar test ediliyor. 950 satışı onun için yazmıştım. 65 üzeri tepki devam edebilir.
[IMG]http://www.ressim.net/upload/c6b8806a.png[/IMG]
[quote=selçuklu;244114]unlimit abi mürsel nerde hemen gelsin abi .. üvvvvvv[/quote]
geceyi pardon kapanışı bekleyinn :..::..:
tevekkeli degik meger bovespaynan aramızdaki 10000 point bundan dolayıyımıs.. zırt dıye bı gunde 3 te bırını bıtırdı bu farkın... mmm pala senden tırsılır lo..
[quote=selçuklu;244118]patron 775 longum .. bakalım mürseli bekliyoz .. üüüüüü .. umudumuz mürsel .. :D:D[/quote]
üstadım başımıza ne geldi ise birilerini beklemekten geldi. başımızın çaresine bakmazsak kimseden hayır yok.:)
[quote=Lefter;243974]helal abim.brv 225 ten yapışabildim.lelele[/quote]
[quote=unlimitted;244122]geceyi pardon kapanışı bekleyinn :..::..:[/quote]
yoksa pala senmısın unli abi:..:.brv.brv.lelele
[quote=Lefter;244130]yoksa pala senmısın unli abi:..:.brv.brv.lelele[/quote]
pela olsam sabahki 2.000 puan gap'i kafama yer miydim? :::
(elbette sanal olarak. dün belirtmiştim geceye kalsam long kalırdım diye ama VOB oynamadığımı sağır sultan bile duydu neredeyse :))))
atıyoruz, tutuyor işte :p
dünkü kapanış gibi tepki gelecek umudu vererek kapatıyor piyasayı pala..
iyi akşamlar cümleten.
emeği geçen herkese teşekkürler.
hakkınızı helal edin.
iyi akşamlar cümleten.
yaptığımız test sonuçları piyasanın çok güçsüz olduğunu söylüyor........
kapanış bunu teyit ediyor..çıkışlar sadece tepki olabilir.....
trend aşağı ....bana göre.............
Cümleten iyi aksamlar
iyi akşamlar !
fdow sayım ..
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/25/3211.jpg[/IMG]
YARINDA 2000 GAPLA AÇARSAK VAY HALİMİZE BU DÜŞÜŞTEN ÇOK AZ BİR ŞEY ALMIŞ OLURUZ ONDAN SORNADA YATAY PİYASA OLUŞUR ZATEN 63*** LERDE İŞTE ORDA DİKKATLİ OLMAKTA FAYDA VAR.PALA TREND DE VERDİĞİNİ YATAYDA GERİ ALMAK İSTEYECEKTİR FAZLASIYLA .boks..dng
[B]SRB:[/B]
[B]65.375 :yü:[/B]
[B]65.025 :dü:[/B]
[B]MTR: :dü:[/B]
[B]ÖGY: 67.300[/B]
[B]ÖGD: 64.675[/B]
[B]2.Direnç : 68.300[/B]
[B]1.Direnç : 66.675[/B]
[B]Pivot : 65.675[/B]
[B]1.Destek : 64.050[/B]
[B]2.Destek : 63.050[/B]
pivot ,destek-direnç ,günlük yüksek ve düşük değerleri her gün sonu aşağıdaki günlük grafikten okunuyor:
[IMG]http://i46.tinypic.com/fx48j9.jpg[/IMG]
beklenen projeksiyonda endeks 56-57,000 seviyelerine kadar tepkisi yapar ise.
oradan beklenen selaleler zincirinde ara duraklar bende,
36,000 - 30,000 - 26,000 - 23,000 - 15,000 dir.
[IMG]http://i45.tinypic.com/ngrlfn.png[/IMG]
Sevgili arkadaşlar,
Bir süredir bu forumda devam eden meşguliyetimi ,bitirmek durumundayım..:(
Bunun bireysel ve toplumsal nedenleri var..
Belki siz beğeniyorsunuz ama,Daytrader topiği ,benim istemediğim şekilde lalettayin bir seans topiğine dönüştü,ben başta bunu farklı tahayyül etmiştim,başaramadım...:oBir topiğin çok izlenmesi ,iyi olduğunu göstermez...Bestseller olduğunu gösterir...
Daytrading ayrı bir disiplin ve bu konuda daha çalışmam lazım ,bunu farkettim,topik açacak kadar hazırlıklı değilmişim..:(
Daytrade ederken konsantre olmanız gerekiyor,bir de topikle ilgilenmek çok zor,şunu kırmayayım ,bunu kırmayayım derken,olan size oluyor...:o
Benim ew 'ci olduğumu bilenler doğal olarak dalga yapısıyla ilgili soruyorlar,ben de onları kıramıyorum,yanıtlıyorum,halbuki daytradingle bunun bir ilgisi yok,sonra da,dün geceki gibi adamın biri gelip;"bir tarafından uydurma..." gibi laflar ediyor,bana da ertesi gün daytrade etmek değil ,bu stresle boğuşmak ,düşüyor...:mad:
İmzamda da belirttiğim gibi ben üstad falan değilim,ama bana üstad diyen birine ,ben üstad değilim,diyerek ,onu kıracak bir insan da, değilim...:rolleyes:Kimseyi incitmemek ,şiarımdır...
Gerçek bir üstad isterseniz ,size öyle birinden kısa bir alıntı yapayım:
Üstad İbn-i Arabi 'nin ölüm döşeğinde söylediği son sözlerinin şöyle olduğu rivayet edilir:
"...şunu anladım ki,en büyük makam, abd-i zelil makamıdır..."
Gençler için biraz açarsam; üstad demek istiyor ki; bu dünyada manevi hayat itibarıyla ,çok çeşitli haller ve makamlardan geçtim,ama şunu idrak ettim ki;en önemli makam ,insanların gözünde alçalma makamıdır...:)))
Sevgi ve saygılarımla....:)
sevgili Saraylı Hocam size hak veriyorum ben okurken bile kaçırdığım çok şey oluyor değil yazmak o yüzden zaten az yazabiliyorum ,burada bu işi yazma, okuma, trade hep birlikte mükemmel yapan arkadaşlara da buradan hayranlığımı belirtirim :)
teprik ederim .Sizden çok şey öğrendim saygılarımı sunarım ama eminim ki boş zamanlarınızda yine bilgi paylaşımı yapacaksınız hürmetler hocam .brv.brv
[quote=saraylı;244243]Sevgili arkadaşlar,
Belki siz beğeniyorsunuz ama,Daytrader topiği ,benim istemediğim şekilde lalettayin bir seans topiğine dönüştü,ben başta bunu farklı tahayyül etmiştim,başaramadım...:oBir topiğin çok izlenmesi ,iyi olduğunu göstermez...Bestseller olduğunu gösterir...
Daytrading ayrı bir disiplin ve bu konuda daha çalışmam lazım ,bunu farkettim,topik açacak kadar hazırlıklı değilmişim..:(
Daytrade ederken konsantre olmanız gerekiyor,bir de topikle ilgilenmek çok zor,şunu kırmayayım ,bunu kırmayayım derken,olan size oluyor...:o
Benim ew 'ci olduğumu bilenler doğal olarak dalga yapısıyla ilgili soruyorlar,ben de onları kıramıyorum,yanıtlıyorum,halbuki daytradingle bunun bir ilgisi yok,sonra da,dün geceki gibi adamın biri gelip[B];"bir tarafından uydurma..." gibi laflar ediyor,bana da ertesi gün daytrade etmek değil ,bu stresle boğuşmak ,düşüyor[/B]...:mad:
İmzamda da belirttiğim gibi ben üstad falan değilim,ama bana üstad diyen birine ,ben üstad değilim,diyerek ,onu kıracak bir insan da, değilim...:rolleyes:Kimseyi incitmemek ,şiarımdır...
Üstad İbn-i Arabi 'nin ölüm döşeğinde söylediği son sözlerinin şöyle olduğu rivayet edilir:
Gençler için biraz açarsam; üstad demek istiyor ki; bu dünyada manevi hayat itibarıyla ,çok çeşitli haller ve makamlardan geçtim,ama şunu idrak ettim ki;en önemli makam ,insanların gözünde alçalma makamıdır...:)))
Sevgi ve saygılarımla....:)[/quote]
abi dün akşamki olaya bende çok üzüldüm, yönetimin belli topik sahiplerine moderasyon yetkisi vermesi gerek bence... kendileri duruma müdahalede çok geç davranıyor ve bu sürede zaten sevimsizlik had safhaya çıkıyor....
forumun en büyük eksiği moderasyon eksikliğidir...
birde açıkçası sizin ew analizlerinizi bir hayli özledim...mesela akşamları seans sonrası müsait zamanlarınızda yorumlarınızı paylaşırsanız mutlu olurum..ayrı bir topikte olursa daha da sevinirim,burada karışıp gidiyor...
güniçinde hem trade hem topik takibi hayli zor olsa gerek ...bu konuda size katılıyorum...
saygılarımla....
karşılıksız desteklerin için teşekkürler saraylı abi.
kendi işlerini etkilediğini belirttiğin için gitme kal diyemiyoruz elbette,haklısın..
yinede müsait zamanlarda göz kulak ol bize,başarılar..
[quote=saraylı;244243]Sevgili arkadaşlar,
Benim ew 'ci olduğumu bilenler doğal olarak dalga yapısıyla ilgili soruyorlar,ben de onları kıramıyorum,yanıtlıyorum,halbuki daytradingle bunun bir ilgisi yok,sonra da,dün geceki gibi adamın biri gelip;"bir tarafından uydurma..." gibi laflar ediyor,bana da ertesi gün daytrade etmek değil ,bu stresle boğuşmak ,düşüyor...:mad:
Sevgi ve saygılarımla....:)[/quote]
Gerçekler acıdır. Gerçeği saklamak ise daha da acıdır.Ancak gerçeği saklamanın acısı o an hissedilmeyebilir.Saklanan gerçeğin ileride verceği acının-zararın telafisi yoktur. Var olan gerçeğin şu an insanlar kırılacak diye saklanması mı gerekir. B u durumun bi daha gözden geçirilmesi uygun olmaz mı ne dersiniz...
ÜSTADSANIZ ÜSTADIM DEYİN
ÜSTAD DEĞİLSENİZ ÜSTAD DEĞİLİM DEYİN
ÜSTAD OLMADIĞINIZI ZATEN YAZMIŞSINIZ.
İNSANLAR KIRILACAK DİYE
ama bana üstad diyen birine ,ben üstad değilim,diyerek ,onu kıracak bir insan da, değilim...
DİYEREK İNADIĞIN GERÇEĞİ İFADE ETMEMEK.....
GERÇEĞİN ACISI SAKLANMASINDAN DAHA AZDIR...
BU YAZIMA VERECEĞİN CEVAP AŞAĞIDA BELİRTTİĞİN MAKAMA YOLCULUĞUN SÜRECİNDE İPUCU OLACAKTIR..
BAŞARI VE MUTLULUK DİLEKLERİMLE
günaydın hayırlı işler bol kazançlar
saraylı abi ... gitmene çok üzülsemde .. senin için hayırlısı olsun abi inşallah... saygılar hörmetler abi ... tüm bırakıp gitme tabi .. akşamları falan uğra .. ... sayımlar analizler bekliyoruz saraylı abi ... arada selamda versen yeter....:o:o
sağlıcakla kal saraylı abi ... :o:o
günaydın ve bol kazanclar herkese..
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Sevgili Saraylı abim senden çok şey öğrendik ve öğrenmeye devam edeceğiz karşılıksız desdeklerin için çok,çok teşekkürler
bilgilerinden bizleri esirgeme.
Ya ne oldu da Saraylı abiyi kızdırdılar gene burda herkes kardeşimiz değilmi öyle yazıyor avatrın altında demi bu kavga bu gürültü niye anlamıyorum.üüü
çok üzgünüm üüü
[QUOTE=selçuklu;244163]fdow sayım ..
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/25/3211.jpg[/IMG][/QUOTE]
son duurm ... fdowda yatay bekliyorum biraz .. şahsen
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/26/939.jpg[/IMG]