[quote=Strategist;271867]Şekeri biraz fazla kaçmış olabilir idare et... :)))[/quote]
Pasta sankodansa bozuk... .dng.dng
[img]http://666kb.com/i/blc1ql4nee5z6kq8i.png[/img]
Printable View
[quote=Strategist;271867]Şekeri biraz fazla kaçmış olabilir idare et... :)))[/quote]
Pasta sankodansa bozuk... .dng.dng
[img]http://666kb.com/i/blc1ql4nee5z6kq8i.png[/img]
üvvvv türkiş gazmanıyla aynı yöndemiyim ben şimdi:( çok değil stoplatır pala şimdi beni
[quote=jerfin;271869]unlimit, dün gece rüyamda aud/usd bir günde %10 düştü.. neye dalalet acaba..:..:[/quote]
heç sorma o paritedeki operasyonu sabaha karşı 4'e denk getirdi totoşlar.
yoksa affetmezdim de. kaçtı keklik. :)
yygd korkuyorum ama ..
[quote=Sekube;271871]Pasta sankodansa bozuk... .dng.dng
[/quote]
Olabilir şaşırmam...:..: Derinlik pasta masta istemiyorum aslında ama zorla açıyor herifler... :..:
[quote=selçuklu;271877]yygd korkuyorum ama ..[/quote]
yyld ama ben de korkuyorum sayın patron... Çılgınca bir korkunun esiriyim selçuklu patron... Anlıyor musun beni... Korkuyorum.... üwwww....
sistemi ile piyasa pis ters düştüğünde gaza gelip sistemsiz panik işlem yapmamak açısından monitor kapatıp 15 dk da bir gelip sinyale bakmayı şiddetle öneriyorum...pufffff...still şort still got the blues...long live silow sistems
sanko da işlem hacmine bak klasik ky hareketleri :( 11000 kontrat aç kapa poz da ise 500 kont var
[QUOTE=kitaro;271873]üvvvv türkiş gazmanıyla aynı yöndemiyim ben şimdi:( çok değil stoplatır pala şimdi beni[/QUOTE]
bu sefer stoplatmadı .. 77400 den halen uzun beklemedeyiz üvvvv...
78400 görmesi lazım bugün... yada 76050 .... aboowwww pala sen bugun isteksiz duruyon da.. yakın olan 78400 oraya gidecen elllaaam....
full flat .. benide savurdu attı pela ... artık düşebilir sanırsam ... ühühüh ..
[quote=Astatin;271882]sistemi ile piyasa pis ters düştüğünde gaza gelip sistemsiz panik işlem yapmamak açısından monitor kapatıp 15 dk da bir gelip sinyale bakmayı şiddetle öneriyorum...pufffff...still şort still got the blues...long live silow sistems[/quote]
Patron ben de refresh tuşuna arada bir basmanı, hatta programı açıp kapamanı, hatta evin elektriklerini sigortadan kapatıp tekrar açmanı, hatta kapıları pencereleri bile kapayıp bir daha açmanı öneriyorum. Zira bu kadar harekete rağmen long'lamayan sistem yakında kullanıcısına "ülen matriks yine sonradan sinyal değiştirdi" dedirtmeye adaydır... üvvvv...
hiç sevmemeiştim zaten 77775 i ... ** ..don gömlek flat devam ..
Bu tür günlerde tek amaçları KY short'latıp sonra stop'latmak heriflerin... :mad: İçime afaganlar basıyo seyrederken... Eskiden borsa düştükçe ülke ekonomisi zayıflıyor zannedip üzülürdüm, long'dan para kazanmayı short'dan para kazanmaya tercih ederim falan derdim.. Şimdi çöksün taban olsun istiyorum, full katakulli hareketler nasıl olsa... Gerçi şimdi az sonra şelale başlasa, KY 5dk içinde full long'a geçer yine... üffff.... :mad:
[quote=last trader;271843]275 ten ilave long 200 alti zirve iptal olur bende stop ve short olurum.....78200 hedef icinde suan[/quote]
long devam short cu arkadaslar uzgunumüüü
[quote=selçuklu;271889]hiç sevmemeiştim zaten 77775 i ... ** ..don gömlek flat devam ..[/quote]
775 i 2.defa deneyecek geçemezse ikili tepe olarak kalabilir!
[QUOTE=selçuklu;271885]full flat .. benide savurdu attı pela ... artık düşebilir sanırsam ... ühühüh ..[/QUOTE]
düşmez patron , tanıdıgım en ballı adam longladı hayatta düşmez...
hatta soyle soyleyeyım bu sabah endex 77775 i görürken o 77400 den pasif longladı :) ve suan uzunda ...
[quote=Strategist;271886]Patron ben de refresh tuşuna arada bir basmanı, hatta programı açıp kapamanı, hatta evin elektriklerini sigortadan kapatıp tekrar açmanı, hatta kapıları pencereleri bile kapayıp bir daha açmanı öneriyorum. Zira bu kadar harekete rağmen long'lamayan sistem yakında kullanıcısına "ülen matriks yine sonradan sinyal değiştirdi" dedirtmeye adaydır... üvvvv...[/quote]
wwwwwwwuuuuuuuuu bir kedi gördüm sanki...:D:D
peşpeşe 4 kere 500 er puan çarpılmaktansa bir kere 1000 çarpılmak matematiksel, psikolojik ve portfoysel olarak, bir kere 2000 çarpılmak ise psikolojik olarak daha avantajlıdır..
iyi sistem gerekince 50 puana, gerekince 1500 puana duyarlı olandır...:D:D
her durumda ovırol pirformıns herşeydir susuzluk hiçbir şey....lelele
mtks içinse yapacak bir şey yok:mad:
gıdıoz...kım gelıo benle...last calllll...
[quote author=ilker link=topic=362.msg91581#msg91581 date=1280233245]
Vadeli beşlik genişleyen
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/d643b772.jpg[/img][/URL]
120 lik grafiği referans alarak beşlik genişlyen üst bandını aşağıya çektik ve shorta geçtik.
Bana göre genişleyen alt bandına ya da çok yakınına kadar bir düşüş gelme olasılığı var.Artdından ise grafikte işaret ettiğim şekilde yeniden genişleyen üst bandına gideriz diye düşünüyorum.
Genişleyen alt bandı 75800 lerden geçiyor.
[/quote]
Vadeli beşlik
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/49de1473.jpg[/IMG][/URL]
Beklentim hemen hemen gerçekleşti.İlk salınmada 75800 e inmesini beklemiştim ama 76400 e kadar inip yeniden genişlyen üst bandına geldi.Burdan aşağı salınması halinde 75800-76000 aralığına kadar yeniden alt banda ineceğiz bence.Genişleyen alt bant kırılırsa vah ki vah formasyonu.kırılmazsa yeniden genişleyen üstüne bir tur daha olası.
Oldum olası şu longu sevmem ne zaman longlasam hep huzursuzum.
Tahminen çok az pozda sonuna kadar beklemişimdir bu günde aynı 750 bir kısım kapadım asa 500 tekrar alış 600 tekrar kapa
Lem pala bi günde ben kapamadan söyle 2000 puan hiç silkelemeden al be.
Not: Geçen haftaki longlardan bi mok kazanamadım.
XU100 VE 30 da zirveyi yenileyecek hacim artışi oluşamadı.Geri gelemesini bekliyorum.
yyig
STRem dünden al devam ediyor
[QUOTE=ATHLON;271907]gıdıoz...kım gelıo benle...last calllll...[/QUOTE]
yürüyün iskoçyalılar :)
ilk hedef 78400 hemde ne güzel rakam tam ilk hedeflik...
piuvvv EFG elımdekılerı almadan surdan suraya bırakmam kımseyı dıyo...
ulan EFG taş koymanın sırasımı su tarihi zirve gününde ayıp ama yaa üvvvv
575 re short .. zyıflık var bence ..
60 dklık macd sabah bi ara geçici al verdi sonra iptal şimdi tekrar geçici al veriyor o ala geçtikten sonra agrasif sarkmalar olmassa tekrar sata geçmesse yolumuz yukarı uzun.
Ama ala geçer tekrar kısa bi süre sata geçerse tüm ayılar piyasaya dalar.
Longları kapadım.550 den
[QUOTE=Kennym;271920]piuvvv EFG elımdekılerı almadan surdan suraya bırakmam kımseyı dıyo...
ulan EFG taş koymanın sırasımı su tarihi zirve gününde ayıp ama yaa üvvvv[/QUOTE]
600 satışları şıktı ama ... ühühüh .. hakkını verelim ..
[QUOTE=cırcır;271914]yyig
STRem dünden al devam ediyor[/QUOTE]
bu str yi çok merak ediyom...600 puan düşüşte sat vermiyor..ama çok güzel yerlerden al-sat veriyor...brv
[QUOTE=selçuklu;271925]600 satışları şıktı ama ... ühühüh .. hakkını verelim ..[/QUOTE]
adamlar tam piyasa tersi yaf herkes satarken alıyolar herkes almak isteyince satıyolar.. piuvvv helal olsun gostere gostere...
sımdı ınsanlar bu satıyo dıye satısa abansalar anında alısa gırer boylede kaypak bı yapısı var.. hep bana hep bana dıyo ...
STR'ye göre 77.500'den açtığım uzunları 77,550'den kapattım. flat...
Abiler musteri yemegindeyim. Bb den yaziom fiyat deyim
[QUOTE=formula9;271930]STR'ye göre 77.500'den açtığım uzunları 77,550'den kapattım. flat...[/QUOTE]
patron sdefault str son long sinyali 325-350 idi .. 550-525 flatladi 10 dk önce ..
[quote=astatin;271931]abiler musteri yemegindeyim. Bb den yaziom fiyat deyim[/quote]
500-525
[QUOTE=Tradeprof;271757]sistem ala geçti benim bu bar.sabahın ilk barında ve günün sonundaki barlarda işlem yaptırmasına uyuz oluyorum.te allam ya sabah sabah asabım bozuldu[/QUOTE]
neyse sakinleştim biraz.ama şu 80bine bi solukta gitse nolur yani.72binlerden geldik buraya yakın bi zamandan ama kimse 5000 puan karda diildir heralde.hatta zararda olanlar bile vardır.palanın acıması yok valla sistemcilere:(
[quote=abka;271926]bu str yi çok merak ediyom...600 puan düşüşte sat vermiyor..ama çok güzel yerlerden al-sat veriyor...brv[/quote]
STR herkesin ayrı parametreleri olmalı bende kendime göre ayarladım.
Pazartesi +300
Salı +1150
Çarşamda -550
Çok iyi yerden al-sat yaptırsa tablo böyle olmazdı sanırım.
ETR mesela kendime göre ayarladım 3000 puan düşsede zor sat verir.:))) Ama kullanmıyorum onun derdi çekilmez. Kazandırır ama çekilmez.
Aslında daytrade 300 puan/gün hedefim. Eğer böyle tutturamazsam zorlanmaya başlarsa hedefli tradeye geççem. Tp yaparak şimdi seans sonuna kadar tp yapmıyom.
[quote=Tradeprof;271934]neyse sakinleştim biraz.ama şu 80bine bi solukta gitse nolur yani.72binlerden geldik buraya yakın bi zamandan ama kimse 5000 puan karda diildir heralde.hatta zararda olanlar bile vardır.palanın acıması yok valla sistemcilere:([/quote]
Öyle hareketler pek sık olmaz ondan daytrade:)))
[quote=selçuklu;271932]patron sdefault str son long sinyali 325-350 idi .. 550-525 flatladi 10 dk önce ..[/quote]
doğrudur, ben default kullanmıyorum yalnız.
dünden beri sinyaller şöyleydi (dün sabahtan itibaren):
Dün:
12.50 - 76,925 short
çıkış: 14.10 -76.650 (veya manuel, tp hedefine göre)
15.15 - 76,775 short
çıkış - 16.20 - 76.625 (veya manuel, tp hedefine göre)
16.45 - 76,525 short
stop loss and reverse (LONG): 17.00 - 76,750
çıkış: 17.35 - 76,800 (veya manuel, tp hedefine göre)
(geceye flat gidiğimizi varsayıyorum)
Bugün:
11.05 - 77,475 long (ben 77.500'den girebildim)
çıkış: 11.50
şu anda flat
not: yukarıdaki çıkışlar wma kesişmesine göre ama bildiğiniz gibi normalde bollinger+stokastik'e veya wma kesişmesine bakılıyor.
son poz 575 gısadevam benim .. .. yygd .. unmüsterihsel .. stro patronu nsistemler sat vermeden müsterihleşemeyecem .. üvvvvvvvv
owwwwwwww ... mondiyo ...
unli abi gelsede göstergelerinden bahsetse biraz :)