Grrrooaaarrrr.. Bir günlğk aradan sonra kasaba yine AYU ların eline geçti...:) şşşşştt longcular nerdesiniz l..gelin biraz daha uzatalım sizi :) :)
Printable View
Grrrooaaarrrr.. Bir günlğk aradan sonra kasaba yine AYU ların eline geçti...:) şşşşştt longcular nerdesiniz l..gelin biraz daha uzatalım sizi :) :)
Bu ergenekondan yüzyıllık esprı cıkar ama ülkem mızahcıları polıtık mızah yapmamaya yemınlı.
ENteresan..birileri notebook u ve turkcell connect kartı ile yürüyüş yapıyor olmalı..a
[QUOTE=Astatin;74952]Grrrooaaarrrr.. Bir günlğk aradan sonra kasaba yine AYU ların eline geçti...:) şşşşştt longcular nerdesiniz l..gelin biraz daha uzatalım sizi :) :)[/QUOTE]
geceye flat kaldım ama sevgılı moderatorumuz gıbı 7900 altı her yerden long,
gerekırse pozısyonu 20 yıl tutarım.
tesekkurlerınız ıcın tesekkurler sayın mersi,
gece uyumak ıcın koyun yerıne tesekkurlerımı sayıyorum, sayısı az olunca bırkac tur atmak zorunda kalıyorum.
tesekkur tıklayan ellerınız dert gormeye!
Yonetıcıler arasında en cok sızı sevıyoruz, aılecenek!!
[quote=rcp;74956]geceye flat kaldım ama sevgılı moderatorumuz gıbı 7900 altı her yerden long,
gerekırse pozısyonu 20 yıl tutarım.[/quote]
sevgili moderatör derken ????
[quote=rcp;74958]tesekkurlerınız ıcın tesekkurler sayın mersi,
gece uyumak ıcın koyun yerıne tesekkurlerımı sayıyorum, sayısı az olunca bırkac tur atmak zorunda kalıyorum.
tesekkur tıklayan ellerınız dert gormeye!
[COLOR=red]Yonetıcıler arasında[/COLOR] [COLOR=red]en cok sızı sevıyoruz, aılecenek[/COLOR]!![/quote]
Ayrı dünyaların insanlarıyız demek:..:
[QUOTE=Astatin;74959]sevgili moderatör derken ????[/QUOTE]
Lutfen altında baska sebepler aramayınız, tamamen çıkar ilişkisine dayalı.
[quote=astatin;74959]sevgili moderatör derken ????[/quote]
:..: :..: :..:
[quote=rcp;74961]Lutfen altında baska sebepler aramayınız, tamamen çıkar ilişkisine dayalı.[/quote]
yok yani ben aşık anlamındaki sevgiliyi kast etmedim :) yani hangi moderatörü kast ediyorsunuz demiştim bay recep:..:
Hay dilime eşek arısı soksun emi,
durduk yere yonetıcıyle papaz edecekler bızı.
bazı arkadaslar (ismi lazım değil astatın catedral gibi) kıskırtıcılık yapıyor.
merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum bundan sonra karınca kararınca bir şeyler yazmaya tecrübelerinizden yararlanmaya çalışacağım kolay gele