[QUOTE=catedral;75026]Ciddi bilanço nasıl oluyor sevgili Reco.. Diğer açıklananlar gayrıciddi falan mı?.dng[/QUOTE]
O kadar geyıkten sonra nasıl da dıkkat etmemısım yazarken, ÖNEMLİ yerıne CİDDİ yazarsam boyle olur:)
Printable View
[QUOTE=catedral;75026]Ciddi bilanço nasıl oluyor sevgili Reco.. Diğer açıklananlar gayrıciddi falan mı?.dng[/QUOTE]
O kadar geyıkten sonra nasıl da dıkkat etmemısım yazarken, ÖNEMLİ yerıne CİDDİ yazarsam boyle olur:)
[QUOTE=Astatin;75029]Bu XAUUSD çok şıllıktır yalnız demedi deme :)[/QUOTE]
Yemın et!!!
Bak dedığın gıbı cıkmazsa papaz oluruz.:D
[QUOTE=mbm;75007]noluyooo laynnnnnn...
bu çubukta ne böyle.....[/QUOTE]
ne çubuğu abi .. tek çubukmu .. vurun kahpeye .. hehehe .. :D
ART tv sabah yedıden berı aranıyormus, tam 11 saat, adamlar sokaktan yayın yapıyo, içerde maden mı buldular acaba, yarın ona gore pozısyon alsak bari.
geceye uzun kaldımüüü inanamıyorum benim gibi ayuluğa gönül vermiş biri geceye nasıl uzun girer:mad: seansın bitişice birkaç dk kala kısarımı kapatmak için emir gönderdim.. sistemde gerçekleşmedi görünüyordu bende tekrar gönderdim ve ikisi de gerçekleşmiişşş:eek: tahtadan kontrol etsene emrin gerçekleşip gerçekleşmediği acemi gibi mükerrer emir gönderiyorsunnn:mad:
[QUOTE=jerfin;75039]geceye uzun kaldımüüü inanamıyorum benim gibi ayuluğa gönül vermiş biri geceye nasıl uzun girer:mad: seansın bitişice birkaç dk kala kısarımı kapatmak için emir gönderdim.. sistemde gerçekleşmedi görünüyordu bende tekrar gönderdim ve ikisi de gerçekleşmiişşş:eek: tahtadan kontrol etsene emrin gerçekleşip gerçekleşmediği acemi gibi mükerrer emir gönderiyorsunnn:mad:[/QUOTE]
Kendınıze kızmayınız, belli ki uzerınızde nazar var, astatın mı desem, yoksa astatın mı desem, kımsenın adını vermek ıstemıyorum.
Kurşun döktürün.
[QUOTE=jerfin;75039]geceye uzun kaldımüüü inanamıyorum benim gibi ayuluğa gönül vermiş biri geceye nasıl uzun girer:mad: seansın bitişice birkaç dk kala kısarımı kapatmak için emir gönderdim.. sistemde gerçekleşmedi görünüyordu bende tekrar gönderdim ve ikisi de gerçekleşmiişşş:eek: tahtadan kontrol etsene emrin gerçekleşip gerçekleşmediği acemi gibi mükerrer emir gönderiyorsunnn:mad:[/QUOTE]
üzülme jerfin vardır bi hayır .... :)
[QUOTE=rcp;75040]Kendınıze kızmayınız, belli ki uzerınızde nazar var, astatın mı desem, yoksa astatın mı desem, kımsenın adını vermek ıstemıyorum.
Kurşun döktürün.[/QUOTE]
astatin'in başına gelenlere çok gülmüştüm bugün, ahı mı tuttu ne:..:
[QUOTE=jerfin;75042]astatin'in başına gelenlere çok gülmüştüm, ahımı tuttu ne:..:[/QUOTE]
Ah falan işlemez bence, direkt bıcaklamak lazım.
Eğer bıcaklamak ıstersenız her turlu lojıstık destek sağlarım.
[QUOTE=rcp;75043]Ah falan işlemez bence, direkt bıcaklamak lazım.
Eğer bıcaklamak ıstersenız her turlu lojıstık destek sağlarım.[/QUOTE]
bıçaklama, zehirleme, komplo, suikast, darbe... her türlü yanınızdayım:)
[QUOTE=selçuklu;75033]ne çubuğu abi .. tek çubukmu .. vurun kahpeye .. hehehe .. :D[/QUOTE]
he tek çubuk yaptı dow bir arada.arkası gelmedi allahtan...
duyduguma göre paltonun altında balta saklayıp odunculuga başlamışın....:)anladın sen onu.... he heee
aha dow bu arada tobo -ma olmuş..
işler sakata biniyor kısacılar için...:mad:..allahtan vakit çok daha
[QUOTE=jerfin;75044]bıçaklama, zehirleme, komplo, suikast, darbe... her türlü yanınızdayım:)[/QUOTE]
Benı yanlıs anladınız, ben tamamen sizi teşvik ediyorum, azmettirici diyebiliriz benım konumuma.