günaydın voborsa... short devam...
Printable View
günaydın voborsa... short devam...
[quote=Astatin;187137]bu mudur yani..bu kadar mı :) lem [B]ben pozdayken tesadüf oki hep benim pzoun tersini gösteren EW sayınlarını TA larını gani gani attırırdın foruma[/B]:D:D şimdi benpozda değilim diye yazasın mı gelmiyor gırlaşmış vahşi:D:D
Bumu yani; "bakalım ne çıkacak altından"...Bu mu saruman, diyeceğinin hepsi bu mu?:D
(ps: pozisyondayım:))[/quote]
hepsi seni panikletmek içindi,boncuk boncuk ter dökesin diye :D:D
ben FLAT...birisi beni uyandırmalı...çimdiklemeli...
aslında piyasanın aşağı kopmaması, orta vadeli ayı trendini destekliyor.. hatta 69bin üzeri bir hareket bile mümkün... bu olmadan direk aşağı hareket başlarsa o zaman borsada yeni zirveler gelme ihtimali artacak..
(sn.amon ra, teşekkürler)
bizim bankada kapatmıs ıslem mıslem yapmayı gectım sayfası bıle acılmıyo.. saat 9 dan berı ugrasıyorum , mail attım cevap bıle donemdıler daha..
ulen bıtonda komısyon odedık sunlara , ıkı ellerıyle bı seylerını dogrultamayanlar surusu.. boyle rezıl iş yapacagınıza hıc yapmayıon daha iyi.. ayrıca bızı su bankalara mecbur bırakıp ınt sayfasından ıslem yapmak adına gelıstırme yapmayan tum aracı kurumları kınıyorum , harcayacagınız zaman 3 bılemedın 5 adam gun le bı yazılımcı tutmak .. bu kadar mı zor yaf.. allah allah.. gelde isyan etme..:))
67900 ve 67950'den az pilav üstü ilave long..
Ralli başladı, düşmez burası, gol olur tahminim a* :D :..:
[quote=martoniki;187109][B]Cümleten Günaydın, Bol Kazançlar..[/B] :o
Şubat vade long (68150)..
Nisan vade short (70000)..
67500 altında ilave long açarım..
IMF ve S&P haberleri sonlanana kadar..[/quote]
bi rahat düşemiyorz..yaa..
[QUOTE=QUEEN;187143]bi rahat düşemiyorz..yaa..[/QUOTE]
71.350 den 68.000 düştük birde bu tarafından bakmak lazım. sayın ouenn
teknik olarak dov endeksi yön yukarı hedef 11 li rakamlar.
300`ün üzerinde kalirsa güclenebilri burasi. 68500`leri asarsak da 69400`e kadar gidebiliriz.
Eger oraya gidebilirse, stoplossu yakin tutarak orada kisa deneyecegim...
[quote=QUEEN;187143]bi rahat düşemiyorz..yaa..[/quote]
çoğunluk aynı şeyi bekliyor çok yükseldik düşmeliyiz.az verişte hemene herkes SHORT yapıyor.o yapılan SHORT larda PALA için çıkışın yakıtı oluyor.PALA 30.000 den buraya beleş benzinle geldi :D:D:D
hatta duyduğuma göre benzin pompası açmış istanbul'un işlek caddelerinden birinde :D
adı VOB PETROL müş :::
Chavez, fransız hıpermarket zıncırının kamulastırılması talımatını verdı
[QUOTE=enorton;187148]Chavez, fransız hıpermarket zıncırının kamulastırılması talımatını verdı[/QUOTE]
Çok isabet olmuş teprik ederim Chavez i:)))
makası açmıyo..spota yine satış gelebilir..bence yükseliş şüpheli..şüphelide yükselebilirz..hehhe
siestem reports,
1 :Al
5:al
15-sat
20-sat
30-sat
60-sat
gün-sat
300-325- lerden taze şortoslar...neden? TGG=2 ye çıktı..piyasa denge yeresi...al verecekse kayıp max 300 olur amma dönerse aşağı babafingos...
Şimdi bizim ülke israil ile kanlı bıçaklı olsa savaş olsa, seferberlik ilanı verilse, bu ülkedeki yabancı malları ne olacak?
Chavez in yaptığı buna yakın, ekonomik savaş veriyor adam, yabancı mallarıda kamulaşmalı tabiii:) hakveriyorum adama, ekonomi iyiyken fransız para kazanacak, kötüykene anadınmı, ülke kaderiylen başbaşa kalacak, yok öle yağma, batu eğer o ülkeye kan kusturacak, petrolünü çıkarırken rantının üstüne oturmaya kalkacaksa ve bunu yaparken o ülkeyi dışarda tutmaya çalışacaksa, bu bir ekonomik savaşı gerektirir ki, bunu yapan chavez, yabancı mallarınıda, özelliklede batı mallarını kamulaştırmakta son derece haklıdır, kimse dava bile edemez...
[quote=Astatin;187152]siestem reports,
1 :Al
5:al
15-sat
20-sat
30-sat
60-sat
gün-sat[/quote]
bizim vadelinin gunlugu mu satta? hadi 15 dak. lara kadar satta olmasini anlarim da, gunlukde neyini gormus de sata girmis?:::
[quote=QUEEN;187151]makası açmıyo..spota yine satış gelebilir..bence yükseliş şüpheli..şüphelide yükselebilirz..hehhe[/quote]
peki olağan şüpheli mi yükseliriz yoksa olağanüstü şüphelimi yükseliriz....dng
[quote=nunu;187154]bizim vadelinin gunlugu mu satta? hadi 15 dak. lara kadar satta olmasini anlarim da, [COLOR=red]gunlukde neyini gormus d[/COLOR]e sata girmis?:::[/quote]
bilmiyom sorayımmı:D:D
[quote=Astatin;187156]bilmiyom sorayımmı:D:D[/quote]
sor sor sor sor sor ::::::::::::
Vay be, helikopteri haramlamışlar yaw:D:D, binilmez artık o helikoptere, düşer müşer neme lazım der RTE:..::..:
VIP helikopterde aşk skandalı
Başbakan Tayyip Erdoğan’ın kullandığı Emniyet Genel Müdürlüğü’nün envanterine kayıtlı OBA helikopteri büyük bir skandala konu oldu.
[URL="http://haber.mynet.com/detay/guncel/vip-helikopterde-ask-skandali/490578"]http://haber.mynet.com/detay/guncel/vip-helikopterde-ask-skandali/490578[/URL]
NUNU aplaya takdimimdir;
[IMG]http://i48.tinypic.com/mkbqm1.jpg[/IMG]
Şincik buda Nisan vade grafı..Bunun ne anlamı var..Muhtemelen hiç bir anlamı yok..Amma daha önceki vadelerde dikkatimi çekmiştirki; 5000 puan plas düşüşler öncesinde, uzak vade günlükte hep yakın vadeden önce sat vermiş(bence bunun anlamı var :)...nisanda şubattan baya bir öncede vermiş satı..bu durumu çok farklı şekillerde yorumlayabilirik..yada pazartesi sendromu üzerimizdedir, üşeniriz...ben ikinci gruptayım...
PUPU, çekirdek yok mu...
[quote=nunu;187154]bizim vadelinin gunlugu mu satta? hadi 15 dak. lara kadar satta olmasini anlarim da, gunlukde neyini gormus de sata girmis?:::[/quote]
sordum apla..şahsi bir şey değilmiş satın nedeni...daha öncekiler gibi, formülik bir görselmiş..hem zaten kim günlük periyotta treydediyormuş ki dedi..sistem.lelele
[quote=Astatin;187160]NUNU aplaya takdimimdir;
Şincik buda Nisan vade grafı..Bunun ne anlamı var..Muhtemelen hiç bir anlamı yok..Amma daha önceki vadelerde dikkatimi çekmiştirki; 5000 puan plas düşüşler öncesinde, uzak vade günlükte hep yakın vadeden önce sat vermiş(bence bunun anlamı var :)...nisanda şubattan baya bir öncede vermiş satı..bu durumu çok farklı şekillerde yorumlayabilirik..yada pazartesi sendromu üzerimizdedir, üşeniriz...ben ikinci gruptayım...
PUPU, çekirdek yok mu...[/quote]
Lem ASTİ_RONOT,:D:D
M. Topaloğlu'na selam söyle..:::
[IMG]http://i49.tinypic.com/k16vc0.gif[/IMG]
Toplantı sonrası.
Shasan ziestems long kararında ısrar ediyorlar.
Longlarda bende ısrarcıyım bugün, yurtdışında dow kapalı oldumu sıkıcı alışlar satışlar geliyor nasılsa, iyisimi haber beklerim longlarlan..
Aslında alış gelsede fiyatlar 68800 ü göremeyen bir yükseliş olur gibi duruyor, bugün için böyle, artık yarına bakıcaz diyorum, saygılar...
[QUOTE=sazan;187166]Toplantı sonrası.
Shasan ziestems long kararında ısrar ediyorlar.[/QUOTE]
Pascal da hala long...
Öğle vakti ekran başından ayrılmıyorum iyimi:), aslında bugün haber gelmesi zor ama yinede ossun...
Bo şanslar arkadaşlar,.....
shortlar gol olur bence tahminm .... :o:o
ahanda 15 dk graf .. unlimit abi nerde grafn üzerinde bi projeksyon çizse olurdu .. :o:o
[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/4519/adszlh.png[/IMG]
asteton patron abaza arthurun selamı var sana öğleden sonra gelebilirm dedi .. ehuehehue:D:D
[quote=selçuklu;187174]shortlar gol olur bence tahminm .... :o:o[/quote]
:D:D:D:D:Dartık bencede
Patron 467 saniye içinde çökeriz gibi geliyor bana
5 dakikalıkda yine mini bir şelale ve bu sefer 67700 hedefte sanki...
[QUOTE=Astatin;187181]Patron 467 saniye içinde çökeriz gibi geliyor bana[/QUOTE]
ahanda al sinyali geldi ..i am sorry .. so sory .. 1 tane kısam vardı kapatayım a* .. :o:o:D:D:D:D
Ziestem reports..bay alkolü takdimimdir..
1 :al
5: Al
15:sat
20: Al
30: Al
60: Sat
günlük : Sat
15 ala geçmeden 20 ve 30 nasıl ala geçti diye soran ilk 3 kişiye çekilişsiz kitap hediye edeceğim...ehuheueheue
[quote=selçuklu;187183]ahanda al sinyali geldi ..i am sorry .. so sory .. 1 tane kısam vardı kapatayım a* .. :o:o:D:D:D:D[/quote]
AĞZIMDAN ALDIN PATRON..250 Fİl-AT:D (ŞAKA)
hacim kurudu yine...yarım günde 47.000 kontrat...az...
[QUOTE=Astatin;187185]AĞZIMDAN ALDIN PATRON..250 Fİl-AT:D (ŞAKA)[/QUOTE]
patron senin bana 500 point borcun vardı alayım bi zahmet ..
[QUOTE=Astatin;187184]Ziestem reports..bay alkolü takdimimdir..
1 :al
5: Al
15:sat
20: Al
30: Al
60: Sat
günlük : Sat
15 ala geçmeden 20 ve 30 nasıl ala geçti diye soran ilk 3 kişiye çekilişsiz kitap hediye edeceğim...ehuheueheue[/QUOTE]
15 ala geçmeden 20 ve 30 nasıl ala geçti ?
kendi adresini ver ben gelirim kipatı almaya :::