-
[QUOTE=jerfin;75039]geceye uzun kaldımüüü inanamıyorum benim gibi ayuluğa gönül vermiş biri geceye nasıl uzun girer:mad: seansın bitişice birkaç dk kala kısarımı kapatmak için emir gönderdim.. sistemde gerçekleşmedi görünüyordu bende tekrar gönderdim ve ikisi de gerçekleşmiişşş:eek: tahtadan kontrol etsene emrin gerçekleşip gerçekleşmediği acemi gibi mükerrer emir gönderiyorsunnn:mad:[/QUOTE]
Geçmiş olsun sn jerfin..
Siz mükerrer emir değil, iki defa geçerli emir göndermişsiniz, mükerrer olsaydı işlem gerçekleşmezdi.
Vob un sakat taraflarından birisi bu, her an herkesin başına gelebiliyor, bu durumu ortadan kaldıracak bir sistem koymadı gitti aracı kurumlar, işlemin gerçekleşip gerçekleşmediğini görmemeye devam edersek, körebe oynamaya devam etmiş olucaz derim, saygılar
-
[QUOTE=jerfin;75039]geceye uzun kaldımüüü inanamıyorum benim gibi ayuluğa gönül vermiş biri geceye nasıl uzun girer:mad: seansın bitişice birkaç dk kala kısarımı kapatmak için emir gönderdim.. sistemde gerçekleşmedi görünüyordu bende tekrar gönderdim ve ikisi de gerçekleşmiişşş:eek: tahtadan kontrol etsene emrin gerçekleşip gerçekleşmediği acemi gibi mükerrer emir gönderiyorsunnn:mad:[/QUOTE]
üzülme jerfincim, bakma dowun %2-3 eksi olduğuna saat 9:15 te herşey belli olur şimdi değil.
-
Bence stres yapmaya devam etsin jerfin, belki bu stresle birilerini bıcaklar:)
-
[QUOTE=rcp;75046]Benı yanlıs anladınız, ben tamamen sizi teşvik ediyorum, azmettirici diyebiliriz benım konumuma.[/QUOTE]
hımmm.. peki işi bitirip içeri girdiğimde bana internet, notebook vob için yada sizlerle geyik için(yazıktır banada canım sıkılmasın içerde, gerçi değer yıllarca yatmaya da) sağlayacak mısınız..
-
[QUOTE=mbm;75045]he tek çubuk yaptı dowda..arkası gelmedi allahtan...
duyduguma göre paltonun altında balta saklayıp odunculuga başlamışın....:)
aha dow bu arada tobo -ma olmuş..
işler sakata biniyor kısacılar için...:mad:..allahtan vakit çok daha[/QUOTE]
hee .. dün baltamı aldım oduncuyum artık .. acil servise uğrarım bir ara .. heheheh :D
-
[QUOTE=jerfin;75050]hımmm.. peki işi bitirip içeri girdiğimde bana internet, notebook vob için yada sizlerle geyik için(yazıktır banada canım sıkılmasın içerde, gerçi değer yıllarca yatmaya da) sağlayacak mısınız..[/QUOTE]
Guantanamo bile olsa, tünel kazıp size her türlü komforu sağlamazsam şerefsizim. Siz yeter ki HEE deyin.
-
aha...... tobo-ma çalışıyor....
yine tek çubuk çekti..... bu gece kötü bitecek gibi bizim için....
-
[QUOTE=rcp;75049]Bence stres yapmaya devam etsin jerfin, belki bu stresle birilerini bıcaklar:)[/QUOTE]
Bence jerfin in içgüdülerini harekete geçirmeyin, bu içgüdüler zamanla temel içgüdüye dönüşebilir, yanlış anlaşılmasın, sharon stone la temel içgüdünün bağlantısı sadece durum benzerliği değil demek istiyorum, saygılar.
-
[QUOTE=bull market;75047]Geçmiş olsun sn jerfin..
Siz mükerrer emir değil, iki defa geçerli emir göndermişsiniz, mükerrer olsaydı işlem gerçekleşmezdi.
Vob un sakat taraflarından birisi bu, her an herkesin başına gelebiliyor, bu durumu ortadan kaldıracak bir sistem koymadı gitti aracı kurumlar, işlemin gerçekleşip gerçekleşmediğini görmemeye devam edersek, körebe oynamaya devam etmiş olucaz derim, saygılar[/QUOTE]
evet malesef... bazen emir sistemde kalıyor borsaya gönderilemiyor.. ne bileyim öyle oldu sandım ve tekrar gönderdim.. bir de son dakikalar olunca aceleden oldu galibaüüü
-
[QUOTE=jerfin;75042]astatin'in başına gelenlere çok gülmüştüm bugün, ahı mı tuttu ne:..:[/QUOTE]
ne geldi bugün astatin in başına?:confused:
-
[QUOTE=bull market;75054]Bence jerfin in içgüdülerini harekete geçirmeyin, bu içgüdüler zamanla temel içgüdüye dönüşebilir, yanlış anlaşılmasın, sharon ston la temel içgüdünün bağlantısı sadece isim benzerliği değil demek istiyorum, saygılar.[/QUOTE]
ne gibi bir içgüdü diye sormayacağım:..:
-
[QUOTE=catedral;75056]ne geldi bugün astatin in başına?:confused:[/QUOTE]
Allahını seven doğru soylesın, bıcaklandı mı:..:.lelele.brv