full flatim pıçağımı biliyorum ... pelanın kalbine saplayacam .. ehehuuhe ..
Printable View
full flatim pıçağımı biliyorum ... pelanın kalbine saplayacam .. ehehuuhe ..
[quote=TÜRKOĞLU;187186]hacim kurudu yine...yarım günde 47.000 kontrat...az...[/quote]
pambuh..yokmu şöyle hedefi 5000 ler olan, primaryli, deeping diagonal lı bir sayım:o:o:o kraşienseyc piliz
[QUOTE=fXci;187188]15 ala geçmeden 20 ve 30 nasıl ala geçti ?
kendi adresini ver ben gelirim kipatı almaya :::[/QUOTE]
fxci patron pıçağın pilenikmi ? ..
[quote=fXci;187188]15 ala geçmeden 20 ve 30 nasıl ala geçti ?
kendi adresini ver ben gelirim kipatı almaya :::[/quote]
efiksci abem,
yeminlehdir, o soruyu yazargen dedim bu mesaja yanıt verse verse, efiksci ve/veya pambıh yanıt verir didim...yok ben sağa göndereyim kitabı: 4-5 aydır ki ruh haline hitab eder.."OBLOMOV":D
[quote=selçuklu;187191]fxci patron pıçağın bilenikmi ? ..[/quote]
Sendemi Balkan kökenlisin patron... neden pilenikmi diye soracağına bilenikmi diye soruyon:::::::::
diğer konuda ise hakkaten yuh diyorum abi..sistem falan hikaye herşey indikte......lelele.lelele
ya bu arada diğer foruma -wild west- bakan varmı bu sabah..benim ters indikatörün pozisyonu ne?
[QUOTE=Astatin;187193]Sendemi Balkan kökenlisin patron... neden pilenikmi diye soracağına bilenikmi diye soruyon:::::::::
diğer konuda ise hakkaten yuh diyorum abi..sistem falan hikaye herşey indikte......lelele.lelele
ya bu arada diğer foruma -wild west- bakan varmı bu sabah..benim ters indikatörün pozisyonu ne?[/QUOTE]
onu bonu boşverde senin bana 500 point borcun vardı alayım bi zahmet ...
[quote=Astatin;187190]pambuh..yokmu şöyle hedefi 5000 ler olan, primaryli, deeping diagonal lı bir sayım:o:o:o kraşienseyc piliz[/quote]
var SHANGAI da hedef 5.000 hatta 20.000 ler görülebilir...şaka yapmıyorum...şaka gibi geliyor deel mi? bu mesajımı bi yere kaydet.günü gelince tekrar değerlendirelim...
selçuklu patron yeni indikatör yapmışsın hayırlı uğurlu olsun :)
yeni indikatör gol olur bence :)
[quote=selçuklu;187187]patron senin bana 500 point borcun vardı alayım bi zahmet ..[/quote]
sözümüz söz patron..ödeme zamanım "sonraki hafta"...dır..her zaman:D
[QUOTE=YAVUZHAN;187196]selçuklu patron yeni indikatör yapmışsın hayırlı uğurlu olsun :)
yeni indikatör gol olur bence :)[/QUOTE]
sağolasın yavızhan patron .... :D:D
[quote=TÜRKOĞLU;187195]var SHANGAI da hedef 5.000 hatta 20.000 ler görülebilir...şaka yapmıyorum...şaka gibi geliyor deel mi? bu mesajımı bi yere kaydet.günü gelince tekrar değerlendirelim...[/quote]
şangay olayı bize uzak pambık..zaten şangay da uzak:p:p ama doğrudur..sadece iç taleple bile semiren bir ekonomi, dünyada işler yoluna girince nasıl bir ralienseyc yapar düşün artık:p:p ekonomi politik derki, sonuçta kalabalık olan kazanır:..::..: siyaset derki, iktidar namlunun ucundadır:..::..: adamlarda heme kalabalık ver hem namlu..dabiki kazanacaklar..:p:p
hem onlarda fıçır yok galiba dimi....olsa 2020 vadeli kontrattan bir lot atardık kenara
hellim apla site dökülmeye başladı apla .. tuhaf tuhaf sayfalar geliyor .... bakım istiyr sanırım .. üvvvv ... hep asteton patronun yüzünden oldu kötü kullanıyor siteyi ... üvvvv
bu adamlar dove dove ayuları boga yaptılar ya helal olsun..
imf haberı gelene kadar zero işlem flat devam :)
--zifd
azulu bı ayu olarak pıyasa sankı yukarı gıdecek... ayak yapıyo gibi..
[quote=selçuklu;187200]hellim apla site dökülmeye başladı apla .. tuhaf tuhaf sayfalar geliyor .... bakım istiyr sanırım .. üvvvv ... hep asteton patronun yüzünden oldu kötü kullanıyor siteyi ... üvvvv[/quote]
cuma günü data base error verdi bi kaç kez sonra bi ara ulaşılamadı..
bugünde sabah 9 : 00 civarı sadece anasayfaya ulaşabildim foruma geçemedim..bu arada gün içi yine bağlantı koptu 2 kez..
sorumlusu pala olmalı zira herkesin pıçağı pilenik vaziyette kendisine karşı :::
hoşlanmıyordur doğal olarak :..:
68800 e doğrumu yoksa 67700 e doğrumu gidilecek bi karar verselerde canımız sıkılmasa yawf..
Şimdi SandP yada IMF haberi düşerse, forumu nasıl default ederiz diye çalışma yapanlar olabilirde...forum saldırıya uğradımı fena oluyor...onların Allah be....
bir miktar sıkıntı var selçuklu patronaj
[QUOTE=bull market;187203]68800 e doğrumu yoksa 67700 e doğrumu gidilecek bi karar verselerde canımız sıkılmasa yawf..[/QUOTE]
sen kararını vermeden hareket başlamaz patron ... sence hangi yöne gider tahminin ? ... üüü:o:o
[QUOTE=Astatin;187205]bir miktar sıkıntı var selçuklu patronaj[/QUOTE]
sınıtı geçecek bence ... belli olur birazdan tahminim .. :::
Bi an için haziran vadeliye falan mı bakıyorum diye kontrol etme ihtiyacı hissettim :D
bu yatayligin sonu hayra alamet degil. asagi ya da yukari cok sert gidecek. uvvv, korkuyom:o
Öğle yemeği olaraktan Bollinger oturtma da yedik.
Afiyet olsun..
[QUOTE=selçuklu;187206]sen kararını vermeden hareket başlamaz patron ... sence hangi yöne gider tahminin ? ... üüü:o:o[/QUOTE]
Yukarı dabiii+. ben longum daa, kararımı çoktan vermişim, şindi spot piyasada 68000 üstüne attımı, ordanda ver elini 68500 üstü spot, ver gazı ver gazı ralliiii
Ralli ralli ralliiiii.lelele
[QUOTE=nunu;187209]bu yatayligin sonu hayra alamet degil. asagi ya da yukari cok sert gidecek. uvvv, korkuyom:o[/QUOTE]
Sende amma korkak boğa takılan ayusun :D:D
[QUOTE=bull market;187211]Yukarı dabiii+. ben longum daa, kararımı çoktan vermişim, şindi spot piyasada 68000 üstüne attımı, ordanda ver elini 68500 üstü spot, ver gazı ver gazı ralliiii
Ralli ralli ralliiiii.lelele[/QUOTE]
teprik ederim .. .hayırlısı olsun ... :D
Ya ne sıkıcı gün...
[QUOTE=excali;187210]Öğle yemeği olaraktan Bollinger oturtma da yedik.
Afiyet olsun..[/QUOTE]
Akşama Ayu oturtma var galiba kokusunu alıyom.heyk
Jerfin'in Küçük görünümlü Büyük yatırımcıları ne yapıyorlar acaba?:confused:
Biraz atraksiyon yapsalar da hareketlense..
1-5-15-20-30 alda...
60 sınırda amma satta
gün satta...
way**.....çok pis birşeyler olacak sanki....ilk görüntü; bir nedenle hızla yıkarı alıp, sonra günlüğün baskısıylan gerileceyeceği gibi , ama bakarsın günlüğe de basarlar...yada 400 puan verirler hepsi sata geçer...üşşş..new turn on the way....ben de tırsıyorum..üwwww
laros patros bandları da sıkışmış..şimdi baktım topikine :)....60, 59, 58, 57...
LONG a gel bostana gel olacak sanki...histem öyle diyor...ama sistemide görmek lazım...
[quote=TÜRKOĞLU;187220]LONG a gel bostana gel olacak sanki...histem öyle diyor...ama sistemide görmek lazım...[/quote]
Pasta ne diir?:::
[quote=excali;187221]Pasta ne diir?:::[/quote]
[IMG]http://i46.tinypic.com/2e4m6wi.gif[/IMG]
halen short..
68750 stop ve long !
full short .. çöer bence ..
300 şort kavır..fil-at..heran longşayne olabülürüm
long **..350
çaktırmadan ralli yapmaya calısıyolar :D yada cakma bi ralli :))
son 7 sinyal getirisi;
+1300, +1150, +275, -500, +250, -125, +125... time to war diyorum ben..peşpeşe 4 cücük sinyal yeter
69.1 üzeri var ama... öncesinde aşağı çekerler mi meçhul...
uzun pozisyonun risk/getiri oranı yüksek..