-
[QUOTE=jerfin;75039]geceye uzun kaldımüüü inanamıyorum benim gibi ayuluğa gönül vermiş biri geceye nasıl uzun girer:mad: seansın bitişice birkaç dk kala kısarımı kapatmak için emir gönderdim.. sistemde gerçekleşmedi görünüyordu bende tekrar gönderdim ve ikisi de gerçekleşmiişşş:eek: tahtadan kontrol etsene emrin gerçekleşip gerçekleşmediği acemi gibi mükerrer emir gönderiyorsunnn:mad:[/QUOTE
Aldırma kardeş pişman olmazsın.
-
[QUOTE=rcp;75052]Guantanamo bile olsa, tünel kazıp size her türlü komforu sağlamazsam şerefsizim. Siz yeter ki HEE deyin.[/QUOTE]
HEE HEE HEEEEE:..: sizi arkama aldıktan sonra..lelele.... kendimi forum huzuru için feda etmiş olacağım ama değerrr
-
[QUOTE=jerfin;75060]HEE HEE HEEEEE:..: sizi arkama aldıktan sonra..lelele.... kendimi forum huzuru için feda etmiş olacağım ama değerrr[/QUOTE]
Bakın böyle yazınca duygulandım, bir nevi gaza gelmek de diyebiliriz, sanki bu eyleme ben talip olacağım gibi, hiçbir şey olmasa sevap kazanmış oluruz, dua edenımız cok olur netekım.
-
[QUOTE=mbm;75053]aha...... tobo-ma çalışıyor....
yine tek çubuk çekti..... bu gece kötü bitecek gibi bizim için....[/QUOTE]
bi de uzaktan bak.. gerçi tobOBOma dan önce çekmiştim resmini:)
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/215/adowoboku6.png[/IMG][/URL]
-
Bu arada bir itirafta bulunayım sevgılı jerfın, sızı ılk gordugumde kanım ısındı sıze, bu kızda astatını bıcaklayacak bır eda var demıstım, yanılmamısım.
Yasasın gızlı ıttıfakımız.
-
[QUOTE=catedral;75062]bi de uzaktan bak.. gerçi tobOBOma dan önce çekmiştim resmini:)
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/215/adowoboku6.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
Ben burada sadece mıyavlayan kedı formasyonu goruyorum.
-
[QUOTE=catedral;75056]ne geldi bugün astatin in başına?:confused:[/QUOTE]
şimdi bu astatin beyimiz nickim büyük harflerle olsun dikkat çeksin, heybetli dursun, şöyle bağırsın diye büyük harflerle ASTATIN olarak değiştirtmiş... çıkış yaptıktan sonra da bir daha girememiş.. bi ara girmiş ama yazamamış..akşama kadar sinirden deli olmuş:..: baktım burnundan soluyor, ben bile korktum ve hemen kaçtım:..: hatta 2-3 nick almış foruma girebilmek için:)
recep bak o nicklerini unutma, bize o nicklerden suikast girişimi gelebilir:..:
-
[QUOTE=jerfin;75066]şimdi bu astatin beyimiz nickim büyük harflerle olsun dikkat çeksin, heybetli dursun, şöyle bağırsın diye büyük harflerle ASTATIN olarak değiştirtmiş... çıkış yaptıktan sonra da bir daha girememiş.. bi ara girmiş ama yazamamış..akşama kadar sinirden deli olmuş:..: baktım burnundan soluyor, ben bile korktum ve hemen kaçtım:..: hatta 2-3 nick almış foruma girebilmek için:)
recep bak o nicklerini unutma, bize o nicklerden suikast girişimi gelebilir:..:[/QUOTE]
hangı nıckler, ben hıcbırını bılmıyorum:(
farkına varmadan kanki olmayalım kendisiyle:)
-
[QUOTE=jerfin;75066]şimdi bu astatin beyimiz nickim büyük harflerle olsun dikkat çeksin, heybetli dursun, şöyle bağırsın diye büyük harflerle ASTATIN olarak değiştirtmiş... çıkış yaptıktan sonra da bir daha girememiş.. bi ara girmiş ama yazamamış..akşama kadar sinirden deli olmuş:..: baktım burnundan soluyor, ben bile korktum ve hemen kaçtım:..: hatta 2-3 nick almış foruma girebilmek için:)
recep bak o nicklerini unutma, bize o nicklerden suikast girişimi gelebilir:..:[/QUOTE]
.dng .dng .dng
-
[QUOTE=rcp;75064]Ben burada sadece mıyavlayan kedı formasyonu goruyorum.[/QUOTE]
O kediyi ters yatıracakalr şimdi.
-
hellim bey şu topiğe her geldiğimde, tekrardan sonuncu sayfaya gitmek bir müdet sonra yorucu oluyor lütfen buna çözüm bulun.
sonuncu sayfaya götüren ok işaretini tıkladığımda bile her gün bir sayfayı belleyip, hep o sayfayı açıyor...
-
[QUOTE=traderx;75071][COLOR="Red"][B]hellim bey [/B][/COLOR]şu topiğe her geldiğimde, tekrardan sonuncu sayfaya gitmek bir müdet sonra yorucu oluyor lütfen buna çözüm bulun.
sonuncu sayfaya götüren ok işaretini tıkladığımda bile her gün bir sayfayı belleyip, hep o sayfayı açıyor...[/QUOTE] :confused:
son kaldığınız sayfayı belliyor.