[quote=excali;187221]Pasta ne diir?:::[/quote]
ky shortliir diir sanki :D
Printable View
[quote=excali;187221]Pasta ne diir?:::[/quote]
ky shortliir diir sanki :D
[quote=Astatin;187234]son 7 sinyal getirisi;
+1300, +1150, +275, -500, +250, -125, +125... time to war diyorum ben..peşpeşe 4 cücük sinyal yeter[/quote]
Asti,
Sistem aç-kapa amortisman ne kaddar?.kom
Spot piyasa naz yaptı:) yurtdışı kapalıyken nazını çekicez artık...
[IMG]http://i50.tinypic.com/2zghlpf.jpg[/IMG]
haydi şinci haydi şinci ...... gıpır gıpır telef olduk...acil yarım saat içinde 1000 puan, 1 hafta içindede 10000 puan lazım..ama çok acil..istihdam yaratacağım
[quote=excali;187237]Asti,
Sistem aç-kapa amortisman ne kaddar?.kom[/quote]
nerde açıp kapadığına bağlı..bazen üstüne para bile alıyosun
[quote=Astatin;187239]
haydi şinci haydi şinci ...... gıpır gıpır telef olduk...acil yarım saat içinde 1000 puan, 1 hafta içindede 10000 puan lazım..ama çok acil..istihdam yaratacağım[/quote]
Asti -iş sendikası.kom.kom
68750 stop seviyesi..
halen short !
[IMG]http://i49.tinypic.com/5l418i.gif[/IMG]
kısa devam 500 üstü istop olurum .. şelale ..
[quote=selçuklu;187243]kısa devam 500 üstü istop olurum .. şelale ..[/quote]
bak sindi sen bole yazinca 500 ustu stoplar icin mi cikiyo acaba diyesim geldi, uvvvv:rolleyes:
ralli
Abi,
Sen 500'den elektrik aldın mı?:p:p
[quote=Astatin;187247]ralli[/quote]
ne rallisi lem:..:, bir ileri bir geri, bazen iki geri iki ileri:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=nunu;187244]bak sindi sen bole yazinca 500 ustu stoplar icin mi cikiyo acaba diyesim geldi, uvvvv:rolleyes:[/QUOTE]
bak şimdi sen böyle yazınca .. stopu 600 üstüne yazdım .. kapanış tahminimide 65000 e indirdim .. üvvvvv .. ehuehue ...
[quote=nunu;187244]bak sindi sen bole yazinca 500 ustu stoplar icin mi cikiyo acaba diyesim geldi, uvvvv:rolleyes:[/quote]
[quote=selçuklu;187250]bak şimdi sen böyle yazınca .. stopu 600 üstüne yazdım .. kapanış tahminimide 65000 e indirdim .. üvvvvv .. ehuehue ...[/quote]
600 görmeden dönerse süper dayanışma dicem :rolleyes:
[quote=nunu;187249]ne rallisi lem:..:, bir ileri bir geri, bazen iki geri iki ileri:rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]
sen de bir şey beğenmiyon...:D:D RALLİ
[quote=selçuklu;187250]bak şimdi sen böyle yazınca .. stopu 600 üstüne yazdım .. kapanış tahminimide 65000 e indirdim .. üvvvvv .. ehuehue ...[/quote]
stopu 600 e çekmenin nedenini anladım da, kapanış tahminini nedne aşağı çektin:..::..: gerekçe eksik patron..gerekçeli karar alalım; grafik, arthur serbest kaldı, indikatörümün günlükte satta gibi objektif şeyler bekliyorum..reca ederim:D
[quote=Astatin;187252]sen de bir şey beğenmiyon...:D:D RALLİ[/quote]
hee, ralli:p
[IMG]http://www.scoobyblog.com/wp-content/uploads/2006/09/traktor_sti1.jpg[/IMG]
süper gız allah canııı almasın senin.şofer astimiş :::
[quote=nunu;187254]hee, ralli:p
[IMG]http://www.scoobyblog.com/wp-content/uploads/2006/09/traktor_sti1.jpg[/IMG][/quote]
sistem dova göre yön buluyorsa dovda düzeltme henüz bitmedi teknik olarak.
[QUOTE=Astatin;187253]stopu 600 e çekmenin nedenini anladım da, kapanış tahminini nedne aşağı çektin:..::..: gerekçe eksik patron..gerekçeli karar alalım; grafik, arthur serbest kaldı, indikatörümün günlükte satta gibi objektif şeyler bekliyorum..reca ederim:D[/QUOTE]
bak şimdi böyle yazınca kapanış tahminimi 63000 e indirdim .. :D:D
bu traktörün her tarafı ralli yapsa ne olur patron :)
[quote=YAVUZHAN;187259]bu traktörün her tarafı ralli yapsa ne olur patron :)[/quote]
Öyle deme. Lamborghini'nin de traktörü var..:D
[quote=selçuklu;187258]bak şimdi böyle yazınca kapanış tahminimi 63000 e indirdim .. :D:D[/quote]
Stobunu kaça çıkardın??
zeminde bozulma var..425 filat..75 puan..ekiiehuhuuu.AK kazansın..bence alacaklar..he ran yine zemin düzlebeilir longşayne olabilir..traktör çıkabilir
la sırf, sisteme uymuyo yine demesinler diye 300 den alış gönderdim lonkkklamak için..amma pasifte kaldık...pasif emrim olacağına kolumu kırarım..emir iptal poz flat
[QUOTE=excali;187261]Stobunu kaça çıkardın??[/QUOTE]
stop aynı patron .. düşerse indiririm biraz stopu .. :o
Sonsuz toplantılar silsilesinde yine bir toplantı arası.
Sazan sistemleri hala long. :)))
[QUOTE=Astatin;187263]la sırf, sisteme uymuyo yine demesinler diye 300 den alış gönderdim lonkkklamak için..amma pasifte kaldık...pasif emrim olacağına kolumu kırarım..emir iptal poz flat[/QUOTE]
ah ulem yetisemedik uctu getti zistenim yine halklı cıktımı diyecen yoksam ::: eyiki iptal ettimmi ??
[quote=selçuklu;187264]stop aynı patron .. düşerse indiririm biraz stopu .. :o[/quote]
Stop değil Stob u soruyo patron:p:p:p
aha gaddar sazan sistems de longmuş...hımmmm
şelale için çıkılması gereken min. değer 68,95... şimdilik..
[quote=fXci;187266]ah ulem yetisemedik uctu getti zistenim yine halklı cıktımı diyecen yoksam ::: eyiki iptal ettimmi ??[/quote]
akşama cevap veriimmm:..::..::..:
full long alış baskısı var ....
traktör takviyeye aldı,zemin engebeli tabi :)
ralli
[IMG]http://i49.tinypic.com/1zwesy0.gif[/IMG]
kapanış tahminimi 72000 e yükselttim .. hayırlı uğurlu olsun
[quote=YAVUZHAN;187259]bu traktörün her tarafı ralli yapsa ne olur patron :)[/quote]
Eyle deme YAVIZIM,
Yıllar önce,serviste kalabalığız ve yolumuz uzun...
Muzip tiplerden birisi bir soru sordu; ama genelde bu sorulara belirli kişiler illaki atlar,atalmazsada atlaması beklenir...:::
Soru şu:iki araç bir mesafeden diğer mesafeye 60 km hızla gidiyor..
Aracın birisi kamyon birisi taksi hangisi önceden ulaşır..
Malum kişi atlar hemen..kamyon der ve ortalık karışır....:)
Neden kamyon önce ulaşır,kamyonun tekeri taksinin terkerinden daha
büyüktürde ondan...
Soruyu tezgahlayan kişi:Arkadaş doğru söylüyor neden...
Ben otobüsde muavinlik yapmıştım...bir gün otobanda giderken çok da hızlıydık..yanımızdan bir araç geçti...vınnn dedi gitti baktım arkasından traktör değilmi neden .....
traktörün tekerleri otobüsünkinden daha büyük..:::
VE TRAKTÖR VINLADI...HA HA HA...
[quote=selçuklu;187276]kapanış tahminimi 72000 e yükselttim .. hayırlı uğurlu olsun[/quote]
patron sen 71350 ye hayırlı olsun burası tepe dememişmiydin :::
şimdi bu yeni yüksek nereden çıktı :)
yoksa son geliştirdiğin indikatörün marifetimi :..:
[QUOTE=YAVUZHAN;187279]patron sen 71350 ye hayırlı olsun burası tepe dememişmiydin :::
şimdi bu yeni yüksek nereden çıktı :)
yoksa son geliştirdiğin indikatörün marifetimi :..:[/QUOTE]
yok patron indikator satta aslında .. ama 71350 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun dediysem rası geçilir tahminim .. ehueuuh e:o:o:o
son 3 mesaj kendini 5 dakika içinde yok edecektir...etti zaten:D:D:D:D