[url=http://www.resimbank.org/share-C694_4978C904.html][img]http://www.resimbank.org/image-C694_4978C904.jpg[/img][/url]
DJ
açılıştaki gepi dolduruyor gibi....
Printable View
[url=http://www.resimbank.org/share-C694_4978C904.html][img]http://www.resimbank.org/image-C694_4978C904.jpg[/img][/url]
DJ
açılıştaki gepi dolduruyor gibi....
[QUOTE=VOBiX;75070]O kediyi ters yatıracakalr şimdi.[/QUOTE]
tamam kalkısın artık kedi yeter bu kadar sevdikleri.
seans kapanisi sonrasi google bilanco aciklayacak. piyasa bunu bekliyor.
teesstt...saflık testi :) %100 xauusd :) tekil şahıslara münhasıran
[quote=rcp;74958]tesekkurlerınız ıcın tesekkurler sayın mersi,
gece uyumak ıcın koyun yerıne tesekkurlerımı sayıyorum, sayısı az olunca bırkac tur atmak zorunda kalıyorum.
tesekkur tıklayan ellerınız dert gormeye!
Yonetıcıler arasında en cok sızı sevıyoruz, aılecenek!![/quote]
Biz de ailecenek onu izliyok her akşam.:D
[QUOTE=Astatin;75079]teesstt...saflık testi :) %100 xauusd :) tekil şahıslara münhasıran[/QUOTE]
% 100 saf astatin (elementi) çok az bulunuyormuş biliyor muydun:..:
[quote=traderx;75071]hellim bey şu topiğe her geldiğimde, tekrardan sonuncu sayfaya gitmek bir müdet sonra yorucu oluyor lütfen buna çözüm bulun.
sonuncu sayfaya götüren ok işaretini tıkladığımda bile her gün bir sayfayı belleyip, hep o sayfayı açıyor...[/quote]
ağa çıkarsana gözlüklerini taliplerin var bak...bu arada google search de ilk 4-5 sayfada çıkan resimlerden seçme avatarları..40-50 ye kadar git..ordakiler daha gerçekci oluyo..rütuşsuz veya negatif şeklinde:..::..::..::..:tessssttt..saflık testi ....tessssttt...
geyik mesajları geyik tokipine attım arkadaslar yoruldum valla :D lüfen geyikleri pistlerde gorelim burda degil
[quote=jerfin;75083]% 100 saf astatin (elementi) çok az bulunuyormuş biliyor muydun:..:[/quote]
Ekisk bakmışın :) Çok az bulunmuyor bile:..::..:
[B][COLOR=#333399][FONT=Verdana][SIZE=2]Yoðunluðu:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][FONT=Verdana][SIZE=2] Bilinmiyor[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#333399]Erime noktasý: [/COLOR][/B][B]302[/B] °C (575K)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#333399]Kaynama noktasý: [/COLOR][/B][B]Bilinmiyor[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#333399]Molar hacmi: [/COLOR][/B]Bilgi yok[/SIZE][/FONT]
[B][COLOR=#333399][FONT=Verdana][SIZE=2]Özgül ýsý:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][FONT=Verdana][SIZE=2]Bilgi yok[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#333399][FONT=Times New Roman]Isý iletkenliði[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Times New Roman][B]:[/B] [/FONT]0.017 W /cmK[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#333399][FONT=Times New Roman]Buharlaþma Entalpisi:[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Times New Roman]40 kJ mol-1[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Astatin radyoaktif bir elementtir. Fakat nükleer reaktör içerisinde elde edilmesi mümkün deðildir. Bizmutun 20983Bi izotopunun [FONT=Times New Roman]α[/FONT]-parçacýklý (helyum çekirdek, 42He) bombardýmaný sonucunda astatin ve nötronlarý elde edilir.[/SIZE][/FONT]
[quote=traderx;75014][B]kegen[/B] burdayken hemen sorayım, kegencim para saadet getiriyormu?
yoksa kumarda kazanan aşkta kaybediyormu durum nedir:D:D:D[/quote]
Para bana hiçbir zaman bir değişiklik getirmiyor da sadece şunu yapıyor para önceden eminönünden mahmut paşadan giyersen artık biraz daha kaliteli giyip içiyorsun.Ama hayat görüşünü 600 000 lira değil 600 milyon lira bile değiştiremez.Ben önceden de sabah peynir yumurta yiyordum.Şimdi de aynı.Saadete gelince ben önceden sağlıklı idim.Yine sağlıklıyım.Güzel gidiyor o yönden.Ama şu var artık arabaya biniyorsunuz daha çok geziyorsunuz bu yönleri iyi.Ama yine hepsi boş.Önemli olan azmamak.Para ben de değil de aileme benden çok yaramıştır.Ummayacakları şeyleri çok kısa zamanda görmüşlerdir.
Hellim bey değil hellim hanım yazın.Bu arada Jelibon varyaaaaa senin yaptığın analiz yine doğru çıkacak.Hüseyin amca ralli yaptıracak.Kendime hakim olamayacam yine ama longlar tutamam tabiki en az 3 4 hafta içinde dow 8600 lere gidecek.Burası diptir.Hep aynı hareketler oluyor.Param olsa 7900 stoplu long açardım.
[quote=rcp;75063]Bu arada bir itirafta bulunayım sevgılı jerfın, [COLOR=red]sızı ılk gordugumde kanım ısındı sıze[/COLOR], bu kızda astatını bıcaklayacak bır eda var demıstım, yanılmamısım.
Yasasın [COLOR=red]gızlı[/COLOR] ıttıfakımız.[/quote]
Recep ilahi :) Mersiyk dan sonra Jerfin edemi izdivaç niyetindesin..Yalnız bunlar modern kızlar..öyle 4 e kadar yolu var diyosan zor:rolleyes::rolleyes: