[QUOTE=Astatin;187469]Ben beğenmedim KUIN apla avatarı...Bir şey eksil..ne bilimmm[/QUOTE]
bu iii..vob için..savaşcı..o bakımdan..
Printable View
[QUOTE=Astatin;187469]Ben beğenmedim KUIN apla avatarı...Bir şey eksil..ne bilimmm[/QUOTE]
bu iii..vob için..savaşcı..o bakımdan..
[quote=QUEEN;187478]bu iii..vob için..[/quote]
aaa, bak bu iyi iste, gipir gipir saclari.
[quote=QUEEN;187478]bu iii..vob için..savaşcı..o bakımdan..[/quote]
işte beyle..pala ile çarpışan yiiğit apla şekli...tema doğru da, daha iyi bir resim bulabilirsin...nunu da vardır..n inci türev mutantların resimleri bile var onda..uyduru sana bişi...bağyan bağyana halledersiniz işte:):):) "ay şikirim bunun mavisi daha şık olur ama o zaman bir de turuncuya çalan ayakkabıya [COLOR=red]ihtiyacımız[/COLOR] olur""":D:D
ihtiyaç kelimesine dikkat çekiyorum :) ekmek den yemekten içmekten ayazda donmamızı engelleyen parka dan bahsetmiyoruz:..::..::..:
İhtiyaç & Turuncuya çalan ayakkabılar !!!!
kopiiid forım yaşanmış olay:D:D:D.boks..boks..kom.kom
pamık enorton.asti ..göz ucuyla bak ..nası bu sistem..testleri iii
[IMG]http://i48.tinypic.com/21bvyog.png[/IMG]
[QUOTE=QUEEN;187482]pamık enorton.asti ..göz ucuyla bak ..nası bu sistem..testleri iii
[/QUOTE]
İnşallah içinde Trix yoktur...
[QUOTE=enorton;187484]İnşallah içinde Trix yoktur...[/QUOTE]
yok..eyle koymuşum oraya..sistemde yok..
gı bu TRIX sistemi galiba deel mi? :D
tehlikeli olabilir.tirxte çok işlem yaptırır.gerçi fena deel gibi göz bakışı (aslı kuş bakışı) ama böyle bişey anlaşılmaz bundan.test etmek lazım.gözle deel system tester da test etmek lazım.
bu şekilde ne desek yalan.fakat fena görünmiy gibi...
[quote=QUEEN;187482]pamık enorton.asti ..göz ucuyla bak ..nası bu sistem..testleri iii
[/quote]
[quote=QUEEN;187485]yok..eyle koymuşum oraya..sistemde yok..[/quote]
gı yime bizi gabak gibi meydanda işte.TRIX sıfırı yuharı kesince AL aşağı kesince SAT vermiş.bu gözden kaçmaz.bak gözlerime:::
tek başına trix değilse bile içinde var kimi trix
[QUOTE=QUEEN;187485]yok..eyle koymuşum oraya..sistemde yok..[/QUOTE]
O zaman yaramaz bu sistem... Hiç iyi değil... Sana gelmez... Sen bana gönder :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;187488]gı yime bizi gabak gibi meydanda işte.TRIX sıfırı yuharı kesince AL aşağı kesince SAT vermiş.bu gözden kaçmaz.bak gözlerime:::[/QUOTE]
Yaw sen de sistem beğenmiyon bea... Azla yetinmeyen çoğu bulamazmış ;)
izliuorm..epeydir..trix yok diyorum yuaw..o öyle altta kalmış..uygulıycam bunu..fena deell..testerin garantisi varmıki..trendde oturuyo işte
[quote=enorton;187490]Yaw sen de sistem beğenmiyon bea... Azla yetinmeyen çoğu bulamazmış ;)[/quote]
azla yetinelim derken sermaye sıfırlandıktan veya cücüğe döndükten sonra zaten çoğu yapma imkanı ortadan kalkıyor :D .dng.dng.dng
SİSTEM işi için böyle...diğer konularda başka düşünürüz...ama sistem konusunda azla yetinmek kendi topuğuna sıkmaktan farksız bence...sistem sana acımaz kardeşim ya bu adamın sermayesi zaten az ben bunu iflas ettirmiym demez.anadın nı?
eğer bu yola çıkıyorsan ya adam gibi bir sistemin olacak ya da kendi başının çaresine bakacaksın klasik TA, histem v.s. neyse...
SİSTEM konusunda düşüncemlerim gayet net.
mesela dün sevgili DESPERADO'nun koyduğu syst.tester sonuçları oldukça iyiydi.BENCE iyiydi...öyle bir sistemle ben işlem yaparım.veya astinin MP si v.s.
var yani yok değil.bize denk gelmedi henüz...bulacağız inşallah.ne demişler arayan MEVLASINI da BELASINI da bulurmuş :D
ben kendi işimi kendimde görürüm sistemsiz falan.fakat bbu şekilde çok yıpratıcı oluyor.o nedenle co-pilot iyidir...ama iyi co-pilot lazım :D
[quote=QUEEN;187492]izliuorm..epeydir..trix yok diyorum yuaw..o öyle altta kalmış..uygulıycam bunu..fena deell..testerin garantisi varmıki..trendde oturuyo işte[/quote]
gı zaten biçok sistem trendde oturuyor ama onnan sonna da gidip yatayda palanın kucağına oturuyor :D
test etmen lazım...böyle gözle olmaz...ne kadar işlem yaptırıyor ayda,maksimum kar/zarar,ortalama kar/zarar,toplam kar v.s. bunları bilmeden sen neye para bağlıyon :D
test şart,eğitim şart! :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;187494]gı zaten biçok sistem trendde oturuyor ama onnan sonna da gidip yatayda palanın kucağına oturuyor :D
test etmen lazım...böyle gözle olmaz...ne kadar işlem yaptırıyor ayda,maksimum kar/zarar,ortalama kar/zarar,toplam kar v.s. bunları bilmeden sen neye para bağlıyon :D
test şart,eğitim şart! :D[/QUOTE]
testin gelecek garantisi varmı..ya hep yatay olursa..hangi sistem dayanır..zozo uygulamıyomuş o sistemi..bişey uygulamalı..yoksa al gülüm ver gülüm..test ediyorm..şimdi dur bakiim..
la aklıma ne geldi?
forum olarak bir sistemimiz olsa ne sapık olur.düşünsenize 200 kişi aynı anda aynı işlemi yapıyoruz.PALA sıyırır eni sonu :::
ilk sinyal geldiği anda o kademede müthiş bir yığılma olur.hehehe...herkes birbirini ezer önce ben alacam diye...
200 kişi olsak ortalama 15 kontrattan desen bir anda tek kademeye 3.000 kontrat emir hahahaha :::
eni sonu kendi aracımızı açarız adı VOBORSA YATIRIM hehehehe...
millet tırsar VOBORSA alışa geçti,VOBORSA satışa geçti EFG arkadan nal toplasın :::
[QUOTE=TÜRKOĞLU;187496]la aklıma ne geldi?
forum olarak bir sistemimiz olsa ne sapık olur.düşünsenize 200 kişi aynı anda aynı işlemi yapıyoruz.PALA sıyırır eni sonu :::
ilk sinyal geldiği anda o kademede müthiş bir yığılma olur.hehehe...herkes birbirini ezer önce ben alacam diye...
200 kişi olsak ortalama 15 kontrattan desen bir anda tek kademeye 3.000 kontrat emir hahahaha :::
millet tırsar VOBORSA alışa geçti,VOBORSA satışa geçti EFG arkadan nal toplasın :::[/QUOTE]
desperatonun sistemiyle.uuu..kesin aramızdan bazısı ters işlem yapar..hhehe
[quote=QUEEN;187495][B]testin gelecek garantisi varmı[/B]..ya hep yatay olursa..hangi sistem dayanır..zozo uygulamıyomuş o sistemi..bişey uygulamalı..yoksa al gülüm ver gülüm..test ediyorm..şimdi dur bakiim..[/quote]
enorton bak benden beteri var abi.ben hiç yoktan geçmişi temiz istiyorum :D
bak queen geleceği bilen istiyor :D:D
Ezel yok mu şimdi yaw :(
[url]http://www.medyarazzi.com/haber_detay.asp?id=23358[/url]
[url]http://www.ntvmsnbc.com/id/25044668/[/url]
[quote=QUEEN;187497]desperatonun sistemiyle.uuu..[B]kesin aramızdan bazısı ters işlem yapar[/B]..hhehe[/quote]
evet bize Desperado'nun sistemi lazım bu iş için.5 dk olmaz çünkü.
Desperado da kabul ederse tüm foruma versin formülleri yarından başlıyalım bu işe :p:p:p:p
o işi bi tek asti yapar :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;187496]la aklıma ne geldi?
millet tırsar VOBORSA alışa geçti,VOBORSA satışa geçti EFG arkadan nal toplasın :::[/QUOTE]
Zamanında vobix yapıyordu gayet de başarılıydı...
Madem EZEL yok o zaman alın size DİZEL :D
[url]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1338464226893&ref=nf[/url]
[QUOTE=TÜRKOĞLU;187500]evet bize Desperado'nun sistemi lazım bu iş için.5 dk olmaz çünkü.
Desperado da kabul ederse tüm foruma versin formülleri yarından başlıyalım bu işe :p:p:p:p
o işi bi tek asti yapar :D[/QUOTE]
heheheee.. hatta pc başında da beklemeyelim, bir kişi sistem nöbetçisi olsun, sinyal değiştiği an cep telimize mesaj gelsin..:..:
süper olur yawf..:::
gol olur
30 dk..grafta çıkmamış ama PDI-MDI da 0 ı kesmek üzere...gol olmak üzere..klasiktageyikleri.com
[IMG]http://i49.tinypic.com/1183e3b.jpg[/IMG]
[QUOTE=QUEEN;187497]desperatonun sistemiyle.uuu..kesin aramızdan bazısı ters işlem yapar..hhehe[/QUOTE]
ben kesın terste kalırım :))
bıde aga sıstemden haberi olursa fecı bındırebılırde bıze :)) ne de olsa spotu tutan biz degiliz gene o ...
tabı yayınlansa fena olmaz :))
[QUOTE=enorton;187499]Ezel yok mu şimdi yaw :(
[url]http://www.medyarazzi.com/haber_detay.asp?id=23358[/url]
[url]http://www.ntvmsnbc.com/id/25044668/[/url][/QUOTE]
tekrarını veriyorlar üü[url]www..üüü[/url]
hadin avatarlarımızı ezel oyuncuları yapalım..:D
ben hemen ramiz dayıyı kapayım..::::::
para babasi vardi yaf, nerde o?
[QUOTE=nunu;187511]para babasi vardi yaf, nerde o?[/QUOTE]
mafya babası versek..:::
garan..günlük ziestem..ü[url]www...bugünkü[/url] yukarı tepkide hacim çok azmış..üwww
[IMG]http://i45.tinypic.com/rw16qw.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;187508]gol olur
30 dk..grafta çıkmamış ama PDI-MDI da 0 ı kesmek üzere...gol olmak üzere..klasiktageyikleri.com
[/QUOTE]
heee shortlar gol olacak...lelele.lelele
İSC...üwwww
[IMG]http://i47.tinypic.com/10psi6d.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;187513]garan..günlük ziestem..ü[URL="http://www...bug%C3%BCnk%C3%BC"]www...bugünkü[/URL] yukarı tepkide hacim çok azmış..üwww
[/quote]
arkadas bir insan girdigi pozisyondan bu kadar mi tirsar?:..: bi rahat ol ya:..:
yarın daksi gız geberecek..::::::
:cool:[quote=TÜRKOĞLU;187496]la aklıma ne geldi?
millet tırsar VOBORSA alışa geçti,VOBORSA satışa geçti EFG arkadan nal toplasın :::[/quote]
İyi didin ,güzel didin deeee..:confused:
Sinyalin geldiği kademede , o kadar (2000-3000adet) kontratı nasıl alacaksın? Sen onu anlat hele??:cool::D
[quote=nunu;187517]arkadas bir insan girdigi pozisyondan bu kadar mi tirsar?:..: bi rahat ol ya:..:[/quote]
:..::..::..: rahatım gız...Tırsak Boğa klişemin hakkını veriyorum.lelele
[quote=nunu;187517]arkadas bir insan girdigi pozisyondan bu kadar mi tirsar?:..: bi rahat ol ya:..:[/quote]
Buna yaramıyoo Sistemli olmak..
Histemli Ayı olsaydı, kesin çok müsterih olurdu..:D:D
Şirince kara dut şarabı isteyen? en fazla 3 kadeh çıkar:..::..:
astı euro/usd da duşuş beklıyor ne dersın
bu arada kara dutu denememıştım
[quote=excali;187521]Buna yaramıyoo Sistemli olmak..
Histemli Ayı olsaydı, kesin çok müsterih olurdu..:D:D[/quote]
histemli ayu olunmasi gerektigi zaman ilk ben olurum, iletiver arkadasa:..:
[quote=nunu;187525]histemli ayu olunmasi gerektigi zaman ilk ben olurum, iletiver arkadasa:..:[/quote]
Lem sen histemli(girip) hastasın, değil mi??:p
Asti'nin şarap kadehine , yüzük şeklinde attım mesajını.. Gerisini hallediver..
excali;
sen de iletiver arkadaşa;
.kom.kom.kom geçen hafta gördüm.boks..boks..kom