[quote=ihakkı;271913]XU100 VE 30 da zirveyi yenileyecek hacim artışi oluşamadı.Geri gelemesini bekliyorum.[/quote]
Gel yavrum 77.000 de bekliyorum.
Printable View
[quote=ihakkı;271913]XU100 VE 30 da zirveyi yenileyecek hacim artışi oluşamadı.Geri gelemesini bekliyorum.[/quote]
Gel yavrum 77.000 de bekliyorum.
Bu ankete oy kullanmayan eller kırılır.
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5636[/URL]
Zild.... üwwwld....
Öyle bir short'layasım var ki anlatamam... Çok uyuz oldum bu piyasaya, long'lamaya utanır hale geldim... Fena KY damarım tuttu... Geçici short falan çıksa beklemem basarım... üvvvv... Bırak sinyali ekranın önünden kırmızı bir sinek falan geçse anında basacam... üvvvv... :o
[quote=Strategist;271965]ekranın önünden kırmızı bir sinek falan geçse anında basacam... üvvvv... :o[/quote]
dışarıya bakma o zaman itfaiye geçer meçer:..:
bunlar genelde büyük hareketleri son saatlere bırakıyorlar ama belli de olmaz bunlara dikkatli olmak lazım. KIRMIZI:..:
Bu gün kırıtik bir gün bu pala bi şeyler ayarlayacak gene
sabahtan beridir 60 dklık geçici ala veriyor kalıcıya dönemedi
15 dklık fılatladı sata dönerse basacam
Ya bide internet problemi olmasa 3 sn kesilyo tekrar gelyo,tetrar gidiyor su
cepten bağlanmalar bi yaygınlassada sundan kurtulsak ya.Bıktım.
:)[QUOTE=Strategist;271965]Öyle bir short'layasım var ki anlatamam... ... Bırak sinyali ekranın önünden kırmızı bir sinek falan geçse anında basacam... üvvvv... :o[/QUOTE]
benim önümden kırmızı sinek geçti......:)..xxx str:)
[QUOTE=oguzhan;271975]Bu gün kırıtik bir gün bu pala bi şeyler ayarlayacak gene
sabahtan beridir 60 dklık geçici ala veriyor kalıcıya dönemedi
15 dklık fılatladı sata dönerse basacam
Ya bide internet problemi olmasa 3 sn kesilyo tekrar gelyo,tetrar gidiyor su
cepten bağlanmalar bi yaygınlassada sundan kurtulsak ya.Bıktım.[/QUOTE]
60 dklık macd kalıcı ala döndü ama tehlikeli şekilde fiyatlar asa giderken döndü
ufak bi asa harekette tekrar sata döner.
Sistemim fılat sata dönerse kısayım.
Grafiğe tersten mi baksak ne yapsak, moralimiz düzelir en azından... :)
[quote=oguzhan;271912][B]Oldum olası şu longu sevmem[/B] ne zaman longlasam hep huzursuzum.
Tahminen çok az pozda sonuna kadar beklemişimdir bu günde aynı 750 bir kısım kapadım asa 500 tekrar alış 600 tekrar kapa
Lem pala bi günde ben kapamadan söyle 2000 puan hiç silkelemeden al be.
Not: Geçen haftaki longlardan bi mok kazanamadım.[/quote]
aynen. voba başladığım günden beri artı kapanan işlem miktarımın %25,5'i long geri kalan çok büyük kısım short...
sanırım stop'çuluktan VOB'culuğa geçmenin psikolojik zararları bunlar.
[quote=a.kaya;271883][B]sanko da işlem hacmine bak klasik ky hareketleri[/B] :( 11000 kontrat aç kapa poz da ise 500 kont var[/quote]
çok ama çok yanılıyorsunuz...:)
[quote=Lefter;271942]unli abi gelsede göstergelerinden bahsetse biraz :)[/quote]
göstergelerde zayıflık sözkonusu. 600'lerden. yalnız dün de bahsettim. rampa başına kadar gelmiş kamyon. hörç diye kapağı açıp yükü boşaltamaz zannımca.
ana haber bültenlerinde "yine rekor kırıldı" haberi daha 3 kere geçti...:)
az sabırlı olun. 1.000 puandan daha üst puan için işlem yapacak arkadaşların shortlarının stopu en az 1.000 puan yukarda olmalı.
bi not artırılsaydı da kurtulsaydık cümleten "lem heralde bi haber düşecek" tedirginliğinden...
dışarda olduğumdan pek bakamıyorum piyasalara ve göstergelere...
celdum..running triangle olabilir mi patron.üww
[IMG]http://i31.tinypic.com/2rh74mh.png[/IMG]
5 dk lıklar burası yıkılır diyo ... üvvv
uzun devam üvvvv
İki tane yükselen takoz var. Fakat bunların ne yöne kırılacağı belirsiz. Piyasada iki yöne de hızlı hareketler olabilir. Sisteme sadık kalmaya devam.:rolleyes:
[IMG]http://i29.tinypic.com/ddnzgo.jpg[/IMG]
oooowwwww mondiyoooooooooooooo
[quote=Astatin;272012]oooowwwww mondiyoooooooooooooo[/quote]
Hee mondiyo ama çöktüğü yok:::
[quote=cırcır;272013]Hee mondiyo ama çöktüğü yok:::[/quote]
çöktüğü için değil çökeceği için...::::::
[quote=Astatin;272017]çöktüğü için değil çökeceği için...::::::[/quote]
İyi olur STRem 425 sat çaktı günün ilk sinyali
Sistem sata döndü kısaldım
769xxxe bir veriş sonra 773xxx e alış sonra kraşieynseync mi acaba...umut fakirin ekmeği..ehuheuhheu... del destere gel destere bitsin bu gurbet..gerçi bugün 1 dişi spin atı heyecan yaptı bana ama..ehueheuhe
uzun dewam...
yaw yenı tepe yapıo...kolay mı ööle ,onun da işi zor...oynayacak tabı algılara...
Bir önceki çubuğun en düşüğü sert bir şekilde geçilirse benim sistem de sat verir... üvvv.... Çak kırmızıyı çak kırmızıyı bitsin bu hasret... üvvvv...
[QUOTE=Kennym;272006]5 dk lıklar burası yıkılır diyo ... üvvv
uzun devam üvvvv[/QUOTE]
5 dklar burası teper diyo şimdide... 500 e yolculuk var galiba...
[quote=ATHLON;272025]uzun dewam...
yaw yenı tepe yapıo...kolay mı ööle ,onun da işi zor...oynayacak tabı algılara...[/quote]
Pala algılarımla oynasın, ama duygularımla oynamasın... üvvvv... Ne hayallerle kandırdı beni, bak bu borsada çok para var, zengin olacaksın, indikatörler var, teknik analiz var, hesaplarsın, kazanırsın... üvvvvv... Alçak Pala oyuna getirdi beni... üvvvv... :)
rampii rampiiiii..negatif ayrışmak istiyorum anlıyormusun
çıkacaksa çıksın düşecekse düşsün.bitsin bu testere.kanımızı kuruttular allahın belası zirve!!
deytreydır arkadaşlar herkesin bi STR si varya onu neye göre belirliyorsunuz? optimumu ne kadar süreliğine yaptınız? birde bu str nin matriks için formülü ne
taktığımın palası rezil rüsva etti yine süper başlayan günü...sabah coştur onnan sonna pıssss...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;272040]taktığımın palası rezil rüsva etti yine süper başlayan günü...sabah coçtur onnan sonna pıssss...[/QUOTE]
77200 bende destek görünüyore! Burayı kırmadan bi halt olmaz! Dünde destek kırdı lakin emencik attı üzerine beya!
uwww..tırsmaya bşladım..sabah poz değişimini engelleyen filtreler kaputlar şu barda tikkayt hızlı hareket gelebilir diyorr..TGG alttan 2 ye vurdu...aayy bana bişiler oluyorr...üwwww..YYSD ve fekat tetikte
[quote=kitaro;272038]deytreydır arkadaşlar herkesin bi STR si varya onu neye göre belirliyorsunuz? optimumu ne kadar süreliğine yaptınız? birde bu str nin matriks için formülü ne[/quote]
Formülde herkes ekleme-çıkartma-değişiklik yapıyo keyfine göre.
Astitan formülü burada yazmış
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5589[/URL]
[quote=kitaro;272038]deytreydır arkadaşlar herkesin bi STR si varya onu neye göre belirliyorsunuz? optimumu ne kadar süreliğine yaptınız? birde bu str nin matriks için formülü ne[/quote]
Saraylı hocamızın Formüller diye bir topic'i var, ona bak...
Bu arada çok zorladılar ama sistem long'da kaldı... Bundan sonra herhangi bir kötü kapanan bar short sinyali verir...
77.200 altı mondiyodur bence ordan dönüyo boyuna
[QUOTE=TÜRKOĞLU;272040]taktığımın palası rezil rüsva etti yine süper başlayan günü...sabah coştur onnan sonna pıssss...[/QUOTE]
Siz ve sizin gibiler palayı bulsanız, hesap numaralarınızı verseniz size hergün istediğiniz kadar ödeme yapsa.....
Yahu adamı hem ütüyorsunuz hemde........
[QUOTE=Tradeprof;272033]çıkacaksa çıksın düşecekse düşsün.bitsin bu testere.kanımızı kuruttular allahın belası zirve!![/QUOTE]
ky - trader kardeştir ayrım yapan kalleştir !!!
Faşo PALA !!
huehueh kibar feyzo sloganları gibi :)
sistem çift dikişli sat da...400 den..ammme bu endeks neden düşmez....birşey eksik.............
sıkıldım..kaç gündür bu sıcakta ekran başında dön dur................
1 ay daha hedef tp uygulamadan sistemin tüm sinyanllerini uygulıycam. Ortalama getiri 300 puan/gün üzerinde kalırsa aynen devam. Hatta 500 üzeri süper. Yoksa tp 'li tradeye geçerim. Aslında öylesi daha iyi mesela bu sabah alır çıkardık şimdi sokakta sürterdik ne güzel.:)
[quote=Kennym;272050]ky - trader kardeştir ayrım yapan kalleştir !!!
Faşo PALA !!
[/quote]
Gülmekten yatırdın beni yere yine Kennym... :..: :..: :..: Şu forumu iş yerinde okumamak lazım harbiden... :D
[quote=hilmi;272048]Siz ve sizin gibiler palayı bulsanız, hesap numaralarınızı verseniz size hergün istediğiniz kadar ödeme yapsa.....
Yahu adamı hem ütüyorsunuz hemde........[/quote]
dün ve bugün ütemedik hilmi abi işler kesat gidiyor 2 gündür :::::::(:(
[quote=cırcır;272054]1 ay daha hedef tp uygulamadan sistemin tüm sinyanllerini uygulıycam. Ortalama getiri 300 puan/gün üzerinde kalırsa aynen devam. Hatta 500 üzeri süper. Yoksa tp 'li tradeye geçerim. Aslında öylesi daha iyi mesela bu sabah alır çıkardık şimdi sokakta sürterdik ne güzel.:)[/quote]
Bu kararı vermek için sana bir ay yetmez gibime geliyor. Ayların profili çok değişik oluyor, bir ay diğerine benzemiyor. Bazı ay var ki TP şart, yoksa sistemler aldıklarını aynen geri veriyor. Bazı ay da var ki, fiyat alıp başını gidiyor, TP yapan saçını başını yoluyor... Çok zor iş, ben sistemden ters sinyal gelmeden çıkmamayı tercih ediyorum ama benim de çok pişman olduğum oluyor.
[quote=cırcır;272044]Formülde herkes ekleme-çıkartma-değişiklik yapıyo keyfine göre.
Astitan formülü burada yazmış
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5589[/URL][/quote]
Yanlış olmasın lütfen..Ben sadece Saraylı patronun yazdığı tanımda formüle edilebilecek kısımları yazdım. Mesela exit için olan sto ve boll koşulları kişiye bağlı olduğu için bu formülde yok..