-
[quote=VOBiX;75176][COLOR=#ff0000][B] 23.01.2009 09:03:59 VOB BAŞKANI KESTELLİ, ''İMKB'DE İŞLEM GÖREN EN ÖNEMLİ 10 HİSSE SENEDİNİN VADELİ İŞLEM KONTRATLARI VOB'DA İŞLEM GÖRECEK'' [/B][/COLOR]
VOB Başkanı Işınsu Kestelli: ''Artık İMKB'de işlem gören en önemli 10 hisse senedinin vadeli işlem kontratları VOB'da işlem görecek.'' dedi.
Kestelli,''Böylelikle işlem hacmi katlanacak ve yatırımcılar açısından ürün çeşitliliği artacak.'' diye konuştu.
VOB Kurucu Başkanı Tuğrul Yemişçi: ''Piyasa uzun zamandır bunu bekliyordu. VOB, bununla bir sıçrama dönemine girdi.'' dedi. AA
Bunu da hala ısıtıp ısıtıp sunuyorlar net bir şey yok.[/quote]
3 subatta imkb de toplantı var sadecearacı kurum calisanları katılabılıyor.oradada net bısey cıkacagını zannetmiyorum
-
Günaydın 31550 uzunları 31300 den cevird,m acılısta
-
Baybars SEZEN in piyasalar hakkındaki yorumunu verebilecek arkadaş varmı? teşekkürler.
-
[quote=booth;75175]Borsamızı tebrik ediyorum. IMKB şu anda kasım diplerinden yaklaşık %15 yukarıda. Halbuki DAX DOW %5-6 yukarıda. Rusya ise diplere gelmiş bile. Çok sağlam tutmuşlar çoook...[/quote]
atalarımızın bi lafı vardır "tatlı yemenin, acı ...ması vardır"
-
poz. özetii.. 2/5 kısalar duruyor, 2/5 usd long açıldı..bi miktar nisan vade gold durmakta
-
[QUOTE=Astatin;75182]atalarımızın bi lafı vardır "tatlı yemenin, acı ...ması vardır"[/QUOTE]
dilimin ucundaydı ama bana yakısmazdı evet katılıyorum astiiii:..:
-
-
DİKKAt ve TİKKAT;
Bugün piyasaların kırılma günü olack diye düşünüyorum..Detayına girmeyeyim..Ancak sabah güzide insan bay SAZAN'ın attığı ew analizi fotografın gayet net bir özeti.. benim yönüm ayu yönü..
-
Günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle,
buralarda duramazsak 30850 civarını bekliyorum...[B]bence...[/B]
-
[quote=mersiyk;75184]dilimin ucundaydı ama bana yakısmazdı evet katılıyorum astiiii:..:[/quote]
Hayret, bugün terbiye frekansına mı atladınız... Dün patavatsızlıkta, en az avatarınızdaki bacakların sergileniş tarzı kadar cüretkardınız da o açıdan şaşırdım:)
-
Astatin spot dolar kaça kadar çıkar bugün en fazla? Xau-Usd kaçtan 845 den alınır mı sence?
-
[QUOTE=mmommo;75181]Baybars SEZEN in piyasalar hakkındaki yorumunu verebilecek arkadaş varmı? teşekkürler.[/QUOTE] Bugünkü gelmedi daha... en son dowda 7200 yolculuğu başladı demişti.