[quote=selçuklu;187682]sıkıntı var .. düşmüyor .. acilen 500 altına inmeli .. hiçte müsterih falan değilim a* .. üvvvv:o:o[/quote]
Düşmezse düşmesin,sonsuza kadar asılı kalacak hali yokya...
Ampulmü bu,hem [B]ampulda patlıyor[/B]..:::
Printable View
[quote=selçuklu;187682]sıkıntı var .. düşmüyor .. acilen 500 altına inmeli .. hiçte müsterih falan değilim a* .. üvvvv:o:o[/quote]
Düşmezse düşmesin,sonsuza kadar asılı kalacak hali yokya...
Ampulmü bu,hem [B]ampulda patlıyor[/B]..:::
ahhhaaaa .. üvvvv ...
Benim saatlik sistem de 450 fiyat ile sat veriyor. Ama daha yarim saat var...
sistemli istop..üwww
sıkıntı var .. acilen 400 altına inmeli .. ehuehuhe::::::
ne irezil bi gün...
lan yeter allah belasını versın yaf :) bu kadar olmaz ulan shortta olsam yemınle bugun 1000 makas yapardı bu o.* aga yahu bu kadar mı pıyasa kafasına gore hareket eder ? yok yaf pıyasa fılan hıkaye adamlar ıstedıgı gıbı yonetıyo su hale bak :)
tum fınans bılgılerıme supheyle bakıyorum artık bı anlamı yok..
sızın kuracagınız ve yonetecegınız pıyasanın ta ** baskada bısey demıyorum :)
yeter yaf bole sacmalık olmaz olsun.. kısa oluruz 1000 puan makas atarlar uzun oluruz eksı makasa gecerler.. ee ne ulan senın derdın :)
sonra ky kafayı yıyo yer tabı .. uahuahuah
ahhhhaaa .. üvvvvv
kızlağa sağlamca betonladınmı patron .. üvvvvv .. .tepmesin sonra a* ..
longlar gol olmuyorsa şortlar olsun bi danem....
[IMG]http://i47.tinypic.com/30ljhg0.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;187692]ahhhhaaa .. üvvvvv[/quote]
yap bi 200 altı çağrısı patron. sen çağırınca geliyor :..:
sıkıntı var .. acilen 68000 altına inmeli .. üvvvvv ...
cortlar cilekeş cortlar selam olsun hepinize......gasp edilmiş o kadar hakımız varki.....bu gasp bizati hükümet tarafından destekleniyormuş gibi....2009 eylül başı ...sayın rte engec eylül sonuna imzalanır....tıssss...tarih 2010 ....engec gün veya bu hafta sonuclanır .......tısss ...gün bitti hafta bitti yıl bitti hala millettim dogranıyor....tısssss
iyi seanslar arkadaşlar,rast gele..
hesebece stopunu 69,300 üzerinde yapar.
bu da bu sığlıkta bir piyasada 70i bu stop bile gösterir demektir.
yatırım tavsiyesi değildir. şahsi fikrimdir...
68.275 altı..67.700........
67.700 kırılırsa arkaya yaslanır boz......
15 dk.lıklarda obo oluştu...
en mantıklısı sıkışmanın kırılmasını görmek sanırım.şu an pek çok ihtimal var.hala bir ÜÇGEN in alt dereceli d dalgasının b si de yapılıyor olabilir.tekrar üst banda doğru bir c ve böylelikle d tamamlanır tekrar aşağı bir e ardından yukarı kopuş...falan filan...
en güzeli bantların kırılımını görmek gibi...
benim sistem dün 375 LONG yaptı bugünde 350 SHORT a döndü...dayak atıyorlar sankim..
sıkıntı büyüyor acilen taban olmalı bence .. üvvvvv .. ehuehueuhe:::::::D:D
[quote=TÜRKOĞLU;187703]en mantıklısı sıkışmanın kırılmasını görmek sanırım.şu an pek çok ihtimal var.hala bir ÜÇGEN in alt dereceli d dalgasının b si de yapılıyor olabilir.tekrar üst banda doğru bir c ve böylelikle d tamamlanır tekrar aşağı bir e ardından yukarı kopuş...falan filan...
en güzeli bantların kırılımını görmek gibi...
benim sistem dün 375 LONG yaptı bugünde 350 SHORT a döndü...dayak atıyorlar sankim..[/quote]
beim ziestem 300 al 475 sat firdi..ama arada +650 göstermişti... bu durum psikolojik olarak çok yıpratıcı oluyorüüü:))) hel şimdi kısada çarpılırsak izle sen ortmları üwwww.brvüüü
Kenny kapadınmı lem longu .....cortu kapatıp löng acacam acil cevap....
2. Toplantı sonrası.
Sazan sistemler hala long. (üüüüüüwwww)
Benim sistem de dün 450`de al verdi, bu barla da sat sinyalini cakiyor!..
Bakalim ne kadar devam edecek böyle...
[quote=Astatin;187705]beim ziestem 300 al 475 sat firdi..ama arada +650 göstermişti... bu durum psikolojik olarak çok yıpratıcı oluyorüüü:))) hel şimdi kısada çarpılırsak izle sen ortmları üwwww.brvüüü[/quote]
senin sistemin mükemmel asti...elbetteki çarpıldığı zamanlar oluyordur ama totalde SÜPER...sen gel benim kevgirleri gör üüü:D
dün 68700 de stop olup 725 ten long a dönmüştü sistem..
bugün 68650 den yeniden kısaya geçti..
67700 - 69000 aralığında bi süre daha yatay kalabilir piyasa ki böyle bir durumda kısa vadeli sistemler bol işlem yaptıracaklardır.o yüzden bu bant dışına çıkmadan pozisyon almamak daha mantıklı olacak gibi..
yukarıda söylediğim bant aralığı nereye kırılırsa o yöne pozisyon almak şartıyla bi süre flat !!!
[IMG]http://i47.tinypic.com/2qa4gw6.gif[/IMG]
üvvvv .. full flat .. bu kadar sıkıntıya .. bi kave molası .. üvvvv ..
Bindik bi alamate, gidiyos kıyamete , amannniin.lelele.lelele:D:D
Kennym direniyonmu yogusam halen....
tahta manyadı depişsin pela .. ben kave içiyorum .. fulll flatt ...
ufff daha yeni uyandım.. çok tembel bir ayu oldum ben..:o
bol kazanaçlar voborsa...
Ayunun sevdikleri ve sevmeyip geri iade ettikleri....
Sat sinayli in...
[B]Al[/B]...[COLOR=red][B]?.[/B][/COLOR]..out.....hadi lem,almak o kadar kolaysa [B]sen al[/B]....:::
saat 12.01 da yazcamdı söz verdimdi gendüem ahanda yazdım eyi seyanslar
Lem cabuk yaz treni kacıracam......
[QUOTE=eksper;187713]Kennym direniyonmu yogusam halen....[/QUOTE]
he yaf gene ustume oynuyo bu kodumun agası.. shorta gecsem ucarız yemınle...
[quote=boz ayı;187636]euro bölgesi datalarını kötü bekliyorum........
dax..si gız bugün yıkılır...[/quote]
[I]zew boz ayuyu üzmez....[/I]
[I]zew endeksi kötüdür...hemide çok kötüdür....:dü:[/I]
[quote=kennym;187719]he yaf gene ustume oynuyo bu kodumun agası.. Shorta gecsem ucarız yemınle...[/quote]
o zaman kıpraşmadan cort devam edeyim....aman ne olur kapatınca yaz anında... Gözünü sevem ..gurbanın olam....
68.275 çok çok kritik.....burası kırılmalı ayu.lar için........
başka yolu yok.................
dov endeksinde düzeltme devam ediyor vobda kendi teknigine uyacaksa 225 son dip 500 kırılması yükselişi tetikler.275 ortalama ile uzun açar ve beklemeye geçerim dovda düzeltmenimn bitmedigi bir ortamda.
[QUOTE=fXci;187717]saat 12.01 da yazcamdı söz verdimdi gendüem ahanda yazdım eyi seyanslar[/QUOTE]
neden 12.01 efiksim..:confused:
Yygdd yysd
60 dk lıktaki üçgendede 67700 deki kısa vadeli dip ve son yüksek 71350 den gelen kısa vadeli aşağı trend çizgisi ( 69350 ) dikkat çekiyor..
göstergede referans sınırın altında ve bir süredir kararsız..
[IMG]http://i49.tinypic.com/swcs5e.gif[/IMG]