karıştırıyorsun, kegen nikiyle yazıyor o.
Printable View
karıştırıyorsun, kegen nikiyle yazıyor o.
[QUOTE=traderx;75227]karıştırıyorsun, kegen nikiyle yazıyor o.[/QUOTE]
kegen = Gökhan
Ronaldinho = Osman
İkisi farklı kişiler.
[QUOTE=Astatin;75218]kankişlerin keyfi nasıl bugün... twisted sisters diye bir müzik grubu vardı o geldi aklıma...:..::..:[/QUOTE]
çatla sen çatlaaaa.dng
"ŞELALE HANIMIN TANELERİ" bakalım ne zaman vizyona girecek bu film
[quote=serkanyurttas;75225]slm ronaldinho[/quote]
Forumda ronadinho falan yok .Hepiniz paronayak olmuşsunuz.Milleti kıskanacağınıza yada böyle şeylerle uğraşacağınıza para kazanmaya çalışsanıza.O adam dünden beri beni eleştiriyor.Osman değil.Osman olamaz zaten.Osman Miamilerde vob parası yiyor.Sende burada boş şeylerle uğraş.Seneye de havaiye gidecez.Sabah sabah yine çıktı küfürü hakedecek birisi.Ben yine küfretmiyim.
Kapanış artı olacak.Resesyonu bitirdim bugün..kom.lelele.lelele.dngDoları alma nedenleri imf haberi gelirse üstten basalım olabilir.Dikkatli olun dow düşerken isc alıyorlar.
[QUOTE=kegen;75226]Şu gördüğümüz hareket yukarı trendin başlangıcı.[/QUOTE]
FDOW=8040 VOB=31,300
FDOW=7990 VOB=31,250
Sağlam tutuyorlar.
[quote=jerfin;75229]çatla sen çatlaaaa.dng[/quote]
seviyorum sizi... :..::..: daha doğrusu kankiliğinizi...:..::..: yok yok daha doğrusu sizi .kom.kom
jerfin yanındayım kanki sıkma canını tam destek hep destek
[QUOTE=kegen;75231]Forumda ronadinho falan yok .Hepiniz paronayak olmuşsunuz.Milleti kıskanacağınıza yada böyle şeylerle uğraşacağınıza para kazanmaya çalışsanıza.O adam dünden beri beni eleştiriyor.Osman değil.Osman olamaz zaten.Osman Miamilerde vob parası yiyor.Sende burada boş şeylerle uğraş.Seneye de havaiye gidecez.Sabah sabah yine çıktı küfürü hakedecek birisi.Ben yine küfretmiyim.[/QUOTE]
yeter kardeşim amma sıktınız ya.
herkes işine baksın,
ne kadar seviyesizleşiyor bu muhabbetler günden güne.
ayrıca kimsede parası pulunu yok trilyonlarını yok günde 300-500 kontratla döndüğünü yazıpta
kroluğunu belli etmesin.
Astatin dikkat et orantısız güç kullanabilirler.
hiç dolarım kalmadı, kalanları da çıktım bugün.. gelsin 1.60 a alayım tekrar.. yada geçsin 1.70 i yine alayım.. bu aralıkta gidip gelecek dolarla vakit kaybedemem şimdi:rolleyes: