Flash haber:
Arabayı servisten aldım, sağ aynamı değiştirdiler ama ayna çalışmıyor *.* Bu memlekette bir Allahın kulu da işini doğru yapsın *.*
Printable View
Flash haber:
Arabayı servisten aldım, sağ aynamı değiştirdiler ama ayna çalışmıyor *.* Bu memlekette bir Allahın kulu da işini doğru yapsın *.*
[quote=Astatin;187848]zozo, excali, pambıh,
Ukalalık değil..sadece bugün için nooouuuuu..yani çarpılmıyor..yoksam zararlı işlem sayısı karlı işlem sayısındna fazla, genelde... :) mühim olan overall gerisi traş :)[/quote]
Bence de traş önemli..:D:D
[IMG]http://i45.tinypic.com/9iyetg.gif[/IMG]
[quote=enorton;187850]Flash haber:
Arabayı servisten aldım, sağ aynamı değiştirdiler ama ayna çalışmıyor *.* Bu memlekette bir Allahın kulu da işini doğru yapsın *.*[/quote]
bi dakka bi dakka...sağ aynanı mefta eden olayı bize söylemedin :) kendiliğinden mi bozuldu yoksa enorton attack mı yedi:..::..:
sen yine dua et...parça değiştirdim deyip değiştirmeyen ve arızayıda gidermediği halde para isteyen adamlar biliyorum ben:..::..::..:
(kombi servisiydi...hayatımda hiç o kadar kızdığımı hatırlamıyorum..parayı ödemediğim gibi, başka iki ayrı servis çağırıp, bu kombide parça değiştirilmemiştir raporu aldım...ilk hayvanın kestiği fatura ile ve bu raporlarla taaaaaaaaa şirketin tepesine kadar çıngar çıkarttım... hayvanın servis yetkisini iptal ettiler....
[QUOTE=Astatin;187809]Flaş haber
-Gribim ağırlaşıyor..Daha doğrusu ben ağırlaşıyorum[/QUOTE]
hasta teen ;)
ay başından yatay önlem için türev zistem sonuçlar güzel bu ay için ama genel anlamda asıl sistemden daha başarısız... high volalityde iş yapar gibim
[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/2756/adszhb.png[/IMG]
evet evet noouuuuu..:..:
renklendirmesi çok cafcaflı:D değil ama 20 kasım'dan bu yana iki aylık net kazancı 19.000 puvan..:)))
[IMG]http://i49.tinypic.com/jqti5t.jpg[/IMG]
[quote=al bundy;187854]hasta teen ;)[/quote]
Bandi abi...Çok severdim senin esprileri...Hiç unutmuyorum...Komşu ile konuşuyorsun yine..Hormonal durumların sakat ve ihtiyacından bahsediyorsun..O sana "e iyi ama Peg evde değil mi, sorun ne o zaman" diye soruyor..sen de diyorsun ki "saçmalama dostum biz evliyiz":::::::::dakikalarca gülmüştüm buna
güzelmiş cerfin...uyuyor musun peki sinyallerine?
cvp: HAYIR muhtemelen...
YAZIK o zaman...
test sonuçlarını görelim bakalım.öyle 2 aylan olmaz.2 ay 19.000 dir geçen 10 ay -29.000 dir. nabeeer?
[QUOTE=TÜRKOĞLU;187864]güzelmiş cerfin...uyuyor musun peki sinyallerine?
YAZIK o zaman...[/QUOTE]
evet uymuyorum.. daha doğrusu uyamıyorum..üüü
20 kere doğru poz aldırsın, 1 kere çarpsın.. ben inancımı kaybediyorum o zaman sisteme ve psikolojik olarak uyamıyorum..
[quote=TÜRKOĞLU;187864]güzelmiş cerfin...uyuyor musun peki sinyallerine?
YAZIK o zaman...
[COLOR=red]test sonuçlarını görelim bakalım.öyle 2 aylan olmaz.2 ay 19.000 dir geçen 10 ay -29.000 dir. nabeeer[/COLOR]?[/quote]
translation : önceki ayların sonuçları ne? onlar da iyiyse bana da ver sistemi:::::: der pambıhh
[quote=Cerphin;187868]evet uymuyorum.. daha doğrusu uyamıyorum..üüü
20 kere doğru poz aldırsın, 1 kere çarpsın.. ben inancımı kaybediyorum o zaman sisteme ve psikolojik olarak uyamıyorum..[/quote]
geçmişini bilmiyoruz gerçi ama dediğin gibi karlı ise sen belanı mı arıyorsun ya? hayret bişey gerçekten...
4. Toplantı arası.
Sazan Sistems hala Long. (Psikopata sardılar)
[quote=Cerphin;187868]evet uymuyorum.. daha doğrusu uyamıyorum..üüü
20 kere doğru poz aldırsın, 1 kere çarpsın.. ben inancımı kaybediyorum o zaman sisteme ve psikolojik olarak uyamıyorum..[/quote]
Herşey bi yana bişi sölemek istiyorum saçında halen böcük var
eski datalar yok elimde pambık.. bir ara vobix den dataları alıp uzun vade test etmem lazım harbiden.. ama sistem işiyle uğraşmayı bıraktığımdan ilgilenmedim hiç..
çünkü sistem al mı verdi, sat mı verdi bakacağım, sürekli dataları refresh edeceğim diye tahtaya konsantrasyonumu kaybediyorum ve hem sisteme uyamıyorum, hemde sinyale odaklanacağım diye piyasa hakimiyetimi kaybediyorum daha kötü sonuçlar veriyor..üüü
[quote=sazan;187873]4. Toplantı arası.
Sazan Sistems hala Long. (Psikopata sardılar)[/quote]
Patron..dikkatimi çekti...her bir toplantı nın süresi gittikçe artıyor..yani birincisi 15 dakikaysa ikincisi yarım saat üçüncüsü 1 saat::::::v.s. bu zaman serisi bana başka şeyler hatırlatıyor::: bilemiyorum ama bunlar iş toplantısı değil sanki...gerçi sen iş toplantısı olduğunu söylemedin zaten..hımmmm...:..::..:.
[QUOTE=Astatin;187863]Bandi abi...Çok severdim senin esprileri...Hiç unutmuyorum...Komşu ile konuşuyorsun yine..Hormonal durumların sakat ve ihtiyacından bahsediyorsun..O sana "e iyi ama Peg evde değil mi, sorun ne o zaman" diye soruyor..sen de diyorsun ki "saçmalama dostum biz evliyiz":::::::::dakikalarca gülmüştüm buna[/QUOTE]
hatunun ısrarla al bundy yakıştırması üzerine değiştirdik niki
n'edek :..:
[QUOTE=flexy;187874]Herşey bi yana bişi sölemek istiyorum saçında halen böcük var[/QUOTE]
hay allah gece böcüklerle uyuyakalmışım..:..::p
[quote=Astatin;187863]Bandi abi...Çok severdim senin esprileri...Hiç unutmuyorum...Komşu ile konuşuyorsun yine..Hormonal durumların sakat ve ihtiyacından bahsediyorsun..O sana "e iyi ama Peg evde değil mi, sorun ne o zaman" diye soruyor..sen de diyorsun ki "saçmalama dostum biz evliyiz":::::::::dakikalarca gülmüştüm buna[/quote]
gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisidir.
efsanedir hatta.
[quote=unlimitted;187884]gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisidir.
efsanedir hatta.[/quote]
Simpsonlar .heyk
Betonluyorlar mı?
Pasta var mı fırında ..
Citi lemeye devammı...mintaksla canım mintaksla..[B]köpürt[/B]....:)
[quote=excali;187888]Simpsonlar .heyk[/quote]
ama o çızık film :D o da efsane tabi +.
bence dikkatli olun
Ağız dadıynan ralli seyrettirmediler ya bee, ama yay iyice gerildi, günlükler sat vermeye başladı, toplamazlarsa sopaların biri iner biri kalkar kafalarına:) yaaa...
[quote=KIZILAGA;187889]Betonluyorlar mı?
Pasta var mı fırında ..[/quote]
Alıntı pasta - Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-DE85_4B55AB83.jpg[/IMG]
yanından bile geçemez zannımca. :)))
gülme kalitesi konusunda
1-married with children,
2-alf
[IMG]http://i48.tinypic.com/25aq7b5.png[/IMG]
[quote=excali;187896]Alıntı pasta - Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-DE85_4B55AB83.jpg[/IMG][/quote]
yukarı surebilirler buna gore..
[quote=sazan;187873]4. Toplantı arası.
Sazan Sistems hala Long. (Psikopata sardılar)[/quote]
sn. sazan senin sitem de emef öcü.dng galiba anca haber gelince sat vercek galiba +..brv
arkadaşlar veri yi anlık takip eden varsa fdov 10.508 altını gördümü acaba teşekkürler.
[quote=unlimitted;187897]yanından bile geçemez zannımca. :)))
gülme kalitesi konusunda
1-married with children,
2-alf[/quote]
Zevk meselesi tabii ki.. .brv
Kaç senedir oynadıklarına bak istersen.. ARZ-TALEP..:rolleyes:
[quote=Leblebi;187903]arkadaşlar veri yi anlık takip eden varsa fdov 10.508 altını gördümü acaba teşekkürler.[/quote]
düşük 10.519
amerikadan gelen bir arkadaşım, Türk filmlerini eleştirirken demişti ki, çok abartılı evet ama sonuçta toplumdan bişeyler olmasa izlenmez.
ben de ona demiştim ki, "evet, biz de simpsons'ı tipik bir amerikan ailesi olarak görüyoruz."
çok bozulmuştu. :)))
Böyle kaparsak ve akşama yurtdışı düşmeye başlarsa, bu sefer palada tutamaz bizim borsaları, işte o zaman güm güm gümbürtüye bakın siz:)
[quote=flexy;187892]ama o çızık film :D o da efsane tabi +.[/quote]
çizik dizi:..::..:
Japonyada durumlar kötü, haberler kötü, bakalım neler olacak...
[quote=unlimitted;187908]amerikadan gelen bir arkadaşım, Türk filmlerini eleştirirken demişti ki, çok abartılı evet ama sonuçta toplumdan bişeyler olmasa izlenmez.
ben de ona demiştim ki, "evet, biz de simpsons'ı tipik bir amerikan ailesi olarak görüyoruz."
çok bozulmuştu. :)))[/quote]
İyi demişsin..:D:D:D+.+.
APSD 1200 AZALDI.pala shortcu bitiryor..ama betoncu asla
66700 kapanıs isteruk
Tekrar söylemekte fayda gördüğümden, bundan sonraki krizin vede global çöküşün çekik gözlerden başlayacağını, dünyayı dalga dalga sarsacağını hatrılatmak istiyorum..
İlk patlak, Japon havayolunun 25 milyardolarlık borcunu ödeyememesi ve iflasına gitmesi ile başlamış olabilir...dikkatli olmalı...