dolar çıkmış nikei düşmüş dow dax düşmüş banane diyen direnen vobu yanlışlıkla uzun olan jerfinin duası tutmaktadır
Printable View
dolar çıkmış nikei düşmüş dow dax düşmüş banane diyen direnen vobu yanlışlıkla uzun olan jerfinin duası tutmaktadır
İmf haberi gelirse yüzde 6 artı kapanış olur.Bugün çok optimistik oldum.BULLISH.Dün akbankta ondan dolayı mal almış olabilirler.
[quote=mersiyk;75235]jerfin yanındayım kanki sıkma canını tam destek hep destek[/quote]
evet evet..bende yanındayım..üçümüz yanyanayız... yürüyoruz dikenlerin üstündeeeee yaralıyazzz...ey gidi günler eyyyy...:..::..: tam destek hep destek, help desk
efg garantıı shovvv ge bekliyor sanırımmmm
[quote=VOBiX;75237]Astatin dikkat et orantısız güç kullanabilirler.[/quote]
Sen ne diyorsun... Niye dikkat edeyim..Kaç gündür onun için uğraşıyorum..:..: Bi tarafda jerfin bi tarafda Mersiyk...veee orantısız güç :..::..:..
PS: Orantısız güç görmek istiyorsan dünkü Geyik topiği yazışmaları saldırılarıma bak.. :)..Daha çekecekleri var benden, adaletin yerine gelmesi için bu şart... Ve tanrı Astatin'i yarattı ....neyse abartmayayım daha fazla...Bu bir sezar, brütüs hikayesi VOBIX im..Ben ki şu mersiyk denen baldırı çıplakın mod olması için sponsor olmuşum, ben ki ona avatar üstüne başına kıyafet almışım, o gidip jerfinle arkamdan dolaplar çeviriyor..bir Jerfin le bir modu bir araya getiren uğursuz sebep noolabilir ki sayın VOBIX:..::..: Klonların Saldırısı modundan İki KUle moduna atladıktan sonra şimdi Solaris moduna geçeceğim...ass sorraaa
[quote=kegen;75231]forumda ronadinho falan yok .hepiniz paronayak olmuşsunuz.milleti kıskanacağınıza yada böyle şeylerle uğraşacağınıza para kazanmaya çalışsanıza.o adam dünden beri beni eleştiriyor.osman değil.osman olamaz zaten.osman miamilerde vob parası yiyor.sende burada boş şeylerle uğraş.seneye de havaiye gidecez.sabah sabah yine çıktı küfürü hakedecek birisi.ben yine küfretmiyim.[/quote]
arkadasım ben ronaldınho slm dedim sana laf atan oldumu o kötü bir adamdı dedim mi işine bak sen avatardan yazıdan cağrısım yaptı
Astatincim dolarları kapatınca haber ver lütfen :D İyi miktarda satış düşünüyorum :D
[quote=traderx;75209]vob yönetimi sadece kendi kazancı düşünüyor ve popülist yaklaşıyor,
yapılması gereken döviz ve endeks kontratlarında derinliğin artırılması için çalışmak olmalı.
hisse vadeli için en az 5-10 sene daha geçmeli
daha imkb bile 20 seneden fazla geçtide adam olamadı, vadeli hissede ne oluyor.....[/quote]
çok güzel söylemişsiniz.bizimkiler buldukça bunuyor.yahu daha VOB oturmamış tam yerine daha yeni yeni hacim artmaya başlamış.bundan 2 sene evvel sabah açılışlarında 2000/2500 puanlık gapler havada uçuşuyordu.bazı arkadaşlar bunun o zamanki endeks fiyatıyla ilgili olduğunu söylüyorlar (kısmen haklılar) ama bu piyasanın sığlığı ile de ilgiliydi.çok şükür şimdi daha mantıklı açılışlar oluyor.burası daha yeni yeni anlamını buluyor.
önce siz bunu bir adam gibi sabitleyin düzgün bir şekilde işlevini yerine getirin sonra bakarsınız hisse vadelilerine.saçmalıktan başka birşey değil.
ALLAH akıl fikir versin.
bende BALTACI MEHMET paşayım..:)
vob hisse adamı direk batırır..son dakikalardaki sebepsiz tcell,dohol tavanı hatırlarsınız..ertesi günde neredeyse dip açtı..
[QUOTE=QUEEN;75239]dolar çıkmış nikei düşmüş dow dax düşmüş banane diyen direnen vobu yanlışlıkla uzun olan jerfinin duası tutmaktadır[/QUOTE]
30,900 altına inerlerse okuyup üflemeyi bırakır anında keserim o kolu:)
[QUOTE=abka;75247]bende BALTACI MEHMET paşayım..:)[/QUOTE]
şimdi size bide catherina lazım :)