İnanamıyorum Jerfin dolarlarını satmış, bu gelişme dolarda düşüş sinyali olabilir :D Bugün gelecek veriler : EUR Perakende Satışlar (y/y) (Kas) 11:00 GBP GSYH (q/q) (Q4) 11:30 GBP Perakende Satışlar (a/a) (Ara) 11:30 CAD TÜFE (a/a) (Ara) 14:00
Printable View
İnanamıyorum Jerfin dolarlarını satmış, bu gelişme dolarda düşüş sinyali olabilir :D Bugün gelecek veriler : EUR Perakende Satışlar (y/y) (Kas) 11:00 GBP GSYH (q/q) (Q4) 11:30 GBP Perakende Satışlar (a/a) (Ara) 11:30 CAD TÜFE (a/a) (Ara) 14:00
[QUOTE=traderx;75222]31200 manuel çeyrek long- biraz atraksiyon lazım.[/QUOTE]
31000 zarar kes seviyesi.
[QUOTE=Vob Trader;75251]şimdi size bide catherina lazım :)[/QUOTE]buda bizim 9.henryimiş..
:)
[QUOTE=Vob Trader;75251]şimdi size bide catherina lazım :)[/QUOTE]
vob trader nerelerdesin,
arada açılımlar bekliyoruz senden,
kriz kaos öfke bunalım şiddet çöküş ve en nihayetinde cinnet:..:
[QUOTE=abka;75254]buda bizim 9.henryimiş..
:)[/QUOTE]
sn abka gerçekden aslı astarı varmı bu baltacı olayının yoksa gerçekden asparagas bi efsanemi:)
[quote=abka;75254]buda bizim 9.henryimiş..
:)[/quote]
Ehhmmmm.. yalnız yanlış hatırlamıyorsan 9 uncu henry kraliçenin gayrimeşru çocuğuydu.. :) bu sayıyı değiştir istersen:D:D
[QUOTE=traderx;75255]vob trader nerelerdesin,
arada açılımlar bekliyoruz senden,
kriz kaos öfke bunalım şiddet çöküş ve en nihayetinde cinnet:..:[/QUOTE]
az yazıorum hatta belkide hiç yazmam duruma göre anamıza bacımıza söven barındıryolar burda çünkü:mad:
[QUOTE=Vob Trader;75256]sn abka gerçekden aslı astarı varmı bu baltacı olayının yoksa gerçekden asparagas bi efsanemi:)[/QUOTE]
aslı var, olmaz mı, unıversıtedeyken tarıh profumuz bızzat teyıd ettı.
[QUOTE=hexa;75252]İnanamıyorum Jerfin dolarlarını satmış, bu gelişme dolarda düşüş sinyali olabilir :D Bugün gelecek veriler : EUR Perakende Satışlar (y/y) (Kas) 11:00 GBP GSYH (q/q) (Q4) 11:30 GBP Perakende Satışlar (a/a) (Ara) 11:30 CAD TÜFE (a/a) (Ara) 14:00[/QUOTE]
atatin'in bedduası sayesinde endeks uzunda kaldım ya.:..:. hani pozisyonuma adapte olmak açısından sattım dolarlarımı:)
şaka bir yana şu anda 1.67 deki direnç 1.70 den daha kuvvetli.. 1.70-75 psikolojik direnç artık.. sağlıklı karar vermek için biraz izleyip ona göre poz açacağım tekrar..
[QUOTE=Astatin;75257]Ehhmmmm.. yalnız yanlış hatırlamıyorsan 9 uncu henry kraliçenin gayrimeşru çocuğuydu.. :) bu sayıyı değiştir istersen:D:D[/QUOTE]
herhalde 8. idi..hani şu aşkı için neler yapan neler..cnbce de dizisi var dıya..
bunlar kokuyuuu aldııı...garan 11milyon eksideeee efggggg
[QUOTE=rcp;75259]aslı var, olmaz mı, unıversıtedeyken tarıh profumuz bızzat teyıd ettı.[/QUOTE]
bende ögretim üyelerine sormuştum..dogru dediler...