-
[QUOTE=Vob Trader;75258]az yazıorum hatta belkide hiç yazmam duruma göre anamıza bacımıza söven barındıryolar burda çünkü:mad:[/QUOTE]
Bu sorunu umarim en kisa zamanda cözersiniz...
Cok güzel bir paylasim ortami ve keyifli bir muhabbet vardi, bir anda sürekli yazan bircok kisi yazmaz oldu...
Daha önce ne oldugu hakkinda hicbir fikrim ve bilgim yok, ama umarim en kisa zamanda bir cözüme kavusur...
Özledik ya o formasyonlari...
-
[quote=rcp;75259]aslı var, olmaz mı, unıversıtedeyken tarıh profumuz bızzat teyıd ettı.[/quote]
Tarih profun o tarihte yaşamadıktan sonra onu öğrenmek zor bence.
-
[QUOTE=abka;75263]bende ögretim üyelerine sormuştum..dogru dediler...[/QUOTE]
ancak savasın bıtmesı bu sebeple değildir, ordunun savasacak gucu kalmamıstır, yenıcerıler savas ıstememektedır gıbı sebepler de var, artık katerına yenıcerılere ne yaptıysa:)
-
[quote=asyalı;75262]bunlar kokuyuuu aldııı...garan 11milyon eksideeee efggggg[/quote]
Borsa kapanış 32000 bugünkü görüşüm değişmeyecek.
-
bazı nazar sahıplerının desteklerıne kanmayınız sayın jerfın, destekte samımı olan long poz alır.
-
[QUOTE=rcp;75259]aslı var, olmaz mı, unıversıtedeyken tarıh profumuz bızzat teyıd ettı.[/QUOTE]
[QUOTE=abka;75263]bende ögretim üyelerine sormuştum..dogru dediler...[/QUOTE]
ya benim anlamadığım bişi var. şimdi bu olay 3. Ahmed zamanında 1721 yılında Prut Savaşı'nda. Baltacı o zaman vezir. Zaten savaşı kazanmışız,mekanı kuşatmışız. Yani her halikarda ganimete de el koycan caterinayı da petroyu da esir alcaz. hem mekanı alırdık,hem ganimeti alırdık. Petronun da boynunu vurdurup, caterinaya istediğimizi yapardık. Bu noktada Baltacı ne akla hizmet öle bişi yapmış hala anlamış değilim:)
-
[QUOTE=Vob Trader;75258]az yazıorum hatta belkide hiç yazmam duruma göre anamıza bacımıza söven barındıryolar burda çünkü:mad:[/QUOTE]
hala utanmdan yazıyor ... diğer forumdan atıldığı için burada yazıyor ..biz diğer fırumda rahatsız olduğumuz için arkadaşlarla toplu olarak burada yazma kararı aldık arkadaşlarımın hepsi burada teo mbm catedral vobtrader cbaykuş furkan oğuzt hkayıkçı enorton ve burada tanıdığım birsürü değerli arkadaş var .. bende bu arkadaşların hatırına buradayım .. yoksa o aynı platformda yazamam ..mesajlarını görmüyorum banladım zaten .. diğer forumda bu forum hakkında alaycı yazılar yazan türkoğlu utanmadan yüzsüzce nick değiştirip nasıl buraya gelip yazabiliyor anlamıyorum ..
-
Yav yıllardır bu borsadayım da diyemiyorum.Yaşımı da biliyorsunuz.Bu borsada şöyle 15 senelik olalım da o cümleyi de kullanırız.Ama borsa artar.Daha önceki tecrübe bunu gösteriyor.
-
[QUOTE=kegen;75267]Borsa kapanış 32000 bugünkü görüşüm değişmeyecek.[/QUOTE]
bak bu öngöründe yanındayımmmm:)+.
-
makas eksi yönde neden bu kadar büyüdü yine. bilen var mı ?
-
hiç birşeyden haberim yok, iyikide yok.
poz tartışır, strateji paylaşır, aradada geyiğim yapar geçerim:D
-