[QUOTE=excali;188013]Haklısın.. Sana kötü bi şey demiş bu anlimittıd-dıt dıt:D:D[/QUOTE]
Hadi yaa, ciddimisin:confused: ben niye anlamadım o zaman:p
Printable View
[QUOTE=excali;188013]Haklısın.. Sana kötü bi şey demiş bu anlimittıd-dıt dıt:D:D[/QUOTE]
Hadi yaa, ciddimisin:confused: ben niye anlamadım o zaman:p
yukariiii, daha yukariiiii.lelele
[IMG]http://i260.photobucket.com/albums/ii18/joana4silva/mz_4126392_bodyshot_175x233-2.gif[/IMG]
3KİLD, YYGDD, YYLD
3 karlı işlem long devam....yorum yok gaddar disipline devam, yorum yok long devam...ortak nokta "long devam"
[quote=bull market;188015]Hadi yaa, ciddimisin:confused: ben niye anlamadım o zaman:p[/quote]
Kına bence...kom
Bu arada DAX -%1 'den +%0.5'e gelmiş. Vıy vıy da vıy vıy...boks..boks.
[quote=sovalye;188008]bu kadının elindeki şeyin ne olduğunu bilen var mı?
[IMG]http://i47.tinypic.com/mku6oh.jpg[/IMG][/quote]
5gen prizma şeklinde bir kutu:..:
[quote=Astatin;188019]5gen prizma şeklinde bir kutu:..:[/quote]
ne kutusu:)
ve kutunun içinde ne var
bakalım ilk kim bilecek
istanbul kar yağışı var, arabayla gidecekler dikkatli kullansınlar demin dışardaydım zor zapettim...
[quote=sovalye;188020]ne kutusu:)[/quote]
kutu işte..:..:içine ne korsan onun kutusu... mücevher kutusu, esrar kutusu, mum kutusu v.s. :p:p ne değil dersen kesinlikle "kutu kutu mersin kutusu" değil...:..:
vob hayatımda bana en çok koyan stopu oldum .. o kadar analiz ettik .. üçgen dedik .. gol olur dedik .. pis yerden stop olmuşum .. sonra topuklamış .. pala efendinin .. ta *** ****** ****
[QUOTE=sovalye;188008]bu kadının elindeki şeyin ne olduğunu bilen var mı?
[/QUOTE]
Kutunun içinde zehir olabilir bence...
[quote=Astatin;188022]kutu işte..:..:içine ne korsan onun kutusu... mücevher kutusu, esrar kutusu, mum kutusu v.s. :p:p ne değil dersen kesinlikle "kutu kutu mersin kutusu" değil...:..:[/quote]
ııı ııı değil :)
[QUOTE=zozo;188021]istanbul kar yağışı var, arabayla gidecekler dikkatli kullansınlar demin dışardaydım zor zapettim...[/QUOTE]
Ooo tam benim havam... Zemin müsait diyorsun yani :D
[quote=enorton;188025]Kutunun içinde zehir olabilir bence...[/quote]
yok değil:)
[quote=selçuklu;188023]vob hayatımda bana en çok koyan stopu oldum .. o kadar analiz ettik .. üçgen dedik .. gol olur dedik .. pis yerden stop olmuşum .. sonra topuklamış .. pala efendinin .. ta *** ****** ****[/quote]
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüü[url]www..yeminle[/url] bende şimdi diyordumki, Selçuklu ya süper ballı sürpriz olacak döndüğünde longları....üüüüüü üzüldüm patron üzüldüm
[QUOTE=sovalye;188028]yok değil:)[/QUOTE]
Olsa olsa hayatın anlamı vardır, ya da mutluluğun sırrı :)
[quote=sovalye;188020]ne kutusu:)
ve kutunun içinde ne var
bakalım ilk kim bilecek[/quote]
yılan var...suikastçi bir geyşa bu bence:..:
[quote=selçuklu;188023]vob hayatımda bana en çok koyan stopu oldum .. o kadar analiz ettik .. üçgen dedik .. gol olur dedik .. pis yerden stop olmuşum .. sonra topuklamış .. pala efendinin .. ta *** ****** ****[/quote]
sağlık olsun patron,bozma moralini,maç 90 dakika..
[quote=enorton;188027]Ooo tam benim havam... Zemin müsait diyorsun yani :D[/quote]
müsait oldukça :) bi el freni denemesi yaptım boş alanda adrenalin seviyesi tatmin edici:..:
bu arada üçgen yukarı kırılmış .. artık 75000 üstüne gider .. bende mal mal bakarım .. üüüğğüğüğüğüğüğüğüğü ... üvvvvvvvvvvv ... ıngaaaaaaaaaaaaaaa ...
bu kadar temkin kafi,175 geçildi,üçgen ve trend patladı :)
long !
[QUOTE=zozo;188033]müsait oldukça :) bi el freni denemesi yaptım boş alanda adrenalin seviyesi tatmin edici:..:[/QUOTE]
Hacı boş alanda zevki mi olur ya :::
[QUOTE=YAVUZHAN;188032]sağlık olsun patron,bozma moralini,maç 90 dakika..[/QUOTE]
yok patron bugün işlem yapamam bu kafayla .. canım çok sıkıldı .. üvvvv .. üğüğüğ ıngaaaa .. anneeeeee .... :o:o:oüüüüüüüüü
[quote=Astatin;188031]yılan var...suikastçi bir geyşa bu bence:..:[/quote]
yok yok değil
[QUOTE=selçuklu;188034]bu arada üçgen yukarı kırılmış .. artık 75000 üstüne gider .. bende mal mal bakarım .. üüüğğüğüğüğüğüğüğüğü ... üvvvvvvvvvvv ... ıngaaaaaaaaaaaaaaa ...[/QUOTE]
Abi kısmet... Ben de zarardayım bugün, yapacak bir şey yok üüü
ralienseync
uwwwww:)
stop oldum...
400 üzerinde olursa uzun acacagim
[quote=enorton;188030]Olsa olsa hayatın anlamı vardır, ya da mutluluğun sırrı :)[/quote]
yok sadece o değil yahu bu kutuyu bilen çıkmayacakmı
üüü:(
[QUOTE=Astatin;188031]yılan var...suikastçi bir geyşa bu bence:..:[/QUOTE]
Ya kadın birinin akrabası çıkacak diye birşey demiyodum ama ne geyşası, suratında meymenet yok :D
[quote=sovalye;188020]ne kutusu:)
ve kutunun içinde ne var
bakalım ilk kim bilecek[/quote]
hımm..o bir profosyonel :) malzemeleri var bence:p
Pandora'nnı kutusu ise ne çıkacağı belli olmaz şövalye..bize niye soruyon..pandora nın kutusu değil dimi... :)
[QUOTE=sovalye;188042]yok sadece o değil yahu bu kutuyu bilen çıkmayacakmı
üüü:([/QUOTE]
Pandoranın kutusu :)
[quote=enorton;188043]Ya kadın birinin akrabası çıkacak diye birşey demiyodum ama ne geyşası, suratında meymenet yok :D[/quote]
sen GEYŞA lığı yannış biliyon:..::..:
Israrala 400 dememin sebebi:
Günlük grafta tepeden inen trendin su anda 69337`de olmasi...
Burayi kirip ürzerinde kalirsa long...
Pambıhhh tebrikler... ralli yaptın sonunda...
[quote=enorton;188036]Hacı boş alanda zevki mi olur ya :::[/quote]
hoca diğer türlü, başkalarının küfrünü yeme ihtimalim çok fazla :) hatta kesin:..:
para cikacak:)
Kutu boşsa kızarım ama :..:
ıngaaaa ....
[quote=selçuklu;188037]yok patron bugün işlem yapamam bu kafayla .. canım çok sıkıldı .. üvvvv .. üğüğüğ ıngaaaa .. anneeeeee .... :o:o:oüüüüüüüüü[/quote]
yapma patron zaten ne kaldı kapanışa.
yarın yine var ve yine buradayız :)
[quote=Astatin;188045][B]Pandora'nnı kutusu[/B] ise ne çıkacağı belli olmaz şövalye..bize niye soruyon..pandora nın kutusu değil dimi... :)[/quote]
tebrikler
bildin
[IMG]http://i49.tinypic.com/2jfevxi.gif[/IMG]