hacılar zor pıyasa..ben de longlar hala korunuo..ama namussuz çok hızlı cıktı...
Printable View
hacılar zor pıyasa..ben de longlar hala korunuo..ama namussuz çok hızlı cıktı...
majorde uvli trend sürecek gibi ama .... artık .. tikkat etmeli .... minor dalgalara bakmalı ... ama vaktim yok çok ...
[quote=selçuklu;421938]majorde uvli trend sürecek gibi ama .... artık .. tikkat etmeli .... minor dalgalara bakmalı ... ama vaktim yok çok ...[/quote]
selçuklu gralın günleri 24 den 28 e çıkarılsın gampanyası..
[quote=Astatin;421915]bu sabah ne şortcular ne de longcular gözümde canlanmadılar..yine yatay devam edeceğiz mi ne[/quote]
way**..yatay derken sabiti kastetmemiştim debiki
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=421400&postcount=3902"]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=421400&postcount=3902[/URL]
[QUOTE=bull market;421400]Selçuklu patronun sayımını gönderdiği graf üzerinden müsade almadan terbiyesizce eklemeyi yapmıştııık
Aradan fazla zaman geçmedi sayılır ee işte şöyle böyle 8 ay geçmiş
d yi buldukmu d yi ne diyonuz patronlar?
Selçuklu patron boğa sayımı bumuydu :) nerdesin ? ne sayıcaz?[/QUOTE]
yav selçuklu patron ben kasımın son günleri buldup buraya gönderdiydim bi graf, hani zamanında üzerinde bende çiziktirdiydim bişiler. :)
ne zaman dönecek bu?
Palanın yatacak yeri yok gene randırmaya başladı pehhhh
pala kaç yaşında ölmeyecekmi bu ya trafik kazası felan geçirse bari
arkadaş 2007 den beridir bekliyorum amk trend bitecek diye harbi çok uzun zaman olmuş yaşlandık yaaa
demekki trend bitmiyirmiş :D ahahhahah güleyim bari kendi kendimeeee boşa gitmesün
[quote=seagate;421949]arkadaş 2007 den beridir bekliyorum amk trend bitecek diye harbi çok uzun zaman olmuş yaşlandık yaaa
demekki trend bitmiyirmiş :D ahahhahah güleyim bari kendi kendimeeee boşa gitmesün[/quote]
Abi geldim, yalnız gülme deli demesinler yada bari iki deli gülüyo desinler :D:D:::
aftlobull ve selbull saldırısı şiddetlenecek sanki..
hacılar,feci patlııcak bu..bu rokete baaliicak...ula yannız tum forum patlııcak dio kıllanıom..ama tum forumdan kastım 3-5 kişi olduvu için az kıllanıom....:):):)..hadi yahu şu forum (3-5 kişi) bi cumayı da toplucanak vurarak geçirsin hacılar..
[quote=ATHLON;421958]hacılar,feci patlııcak bu..bu rokete baaliicak...ula yannız tum forum patlııcak dio kıllanıom..ama tum forumdan kastım 3-5 kişi olduvu için az kıllanıom....:):):)..hadi yahu şu forum (3-5 kişi) bi cumayı da toplucanak vurarak geçirsin hacılar..[/quote]
ula tam 325 den şortuyodum şinci verdin kılı
ahahaha konoli...15 dklık boll bandın 200 puan üzerind ne öüryon hacipala..astetron reşortladı..yatay piyasa devam bence..300-500 puan alır salarım yine umarım