-
[QUOTE=Astatin;458049]şahsen bugün için -%3.78 yeterli....benim içün..82000 çok dramatik olur patron...ne güzel düşüyoruz işte steady steady...çok abartılı düşüş olduktan sonraki dalgalar çok heyecan verici oluyor..eskiden olsa iyiydi de artık yaşlandık...kavırma emrini girmeden ekran başında kalpten gitmek şık olmayabilir mirascılar açısından:D[/QUOTE]
:))) :))) :)))
Ne hızlı trade ederdi..:p
-
Cumhuriyet'ten[B]:"Başbakan Erdoğan'ın 'Mısır darbesinin ardında İsrail var' sözlerini eleştiren Financial Times editörü, "Artık Erdoğan'ın gerçekten "ahmak" olduğunu düşünmeye başlıyorum" dedi. "[/B]
[URL]http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=436156&kn=8&ka=4&kb=8[/URL]
-
acaba ekim vadede %5 aşşa şort kavırma yazsam gelirmi...panik satışd bakmadan aktif emir yollayan olur filan..he
-
[quote=flexy;458052]:))) :))) :)))
Ne hızlı trade ederdi..:p[/quote]
hacı günlük trade rekorum 24 işlem...18 karlı, 6 zararlı..once upon a time...dealer volumden dolayı tapmıştı..ey gidi günler
-
haftalık dombıra... fiyatın alt boll banda meyline bak... leyla-mecnun mu ne
[IMG]http://i42.tinypic.com/2iqe2h2.png[/IMG]
-
bu ahuşam fed den sürpriz iyi bişiler geldi diyelim..yarın sabah kaçımızın yüreği, yukarı şort skuziye dayanabilir he...sevgili şortcular organize kazanç örgütü he?
-
Hacıexcali,
Risk alacakmısın? Var mı bi proce filan.. he
-
[quote=Astatin;458061]bu ahuşam fed den sürpriz iyi bişiler geldi diyelim..yarın sabah kaçımızın yüreği, yukarı şort skuziye dayanabilir he...sevgili şortcular organize kazanç örgütü he?[/quote]
Ben de "yarın sabah, GOLD 1400'ün üstüne atar mı? " diye merak ediyorum..
-
[quote=Astatin;458063]Hacıexcali,
Risk alacakmısın? Var mı bi proce filan.. he[/quote]
Adrenalin gaçınılmaz....:..::..:
-
[quote=Astatin;458063]Hacıexcali,
Risk alacakmısın? Var mı bi proce filan.. he[/quote]
Sen, kutuyu mu açtıracaksın?:p
-
Teknik 65 bin diyor. Hatta ekrana bakma daha iyi diye ekliyor.
-
-
[quote=excali;458073]Sen, kutuyu mu açtıracaksın?:p[/quote]
yok ben pandora nın kendisinin açmasını bekleyeceğim..kutu onun o açsın..ben ne açacam:::
-
[quote=Astatin;458049]şahsen bugün için[B] -%3.78[/B] yeterli....benim içün..82000 çok dramatik olur patron...ne güzel düşüyoruz işte steady steady...çok abartılı düşüş olduktan sonraki dalgalar çok heyecan verici oluyor..eskiden olsa iyiydi de artık yaşlandık...kavırma emrini girmeden ekran başında kalpten gitmek şık olmayabilir mirascılar açısından:D[/quote]
şu tutsa çok mutlu olacağım..kazanç açısındna değil, tahminin tutması açısından
-
Astatin yine fizik kurallarını açıklamayacaksa, HACİM NİYE DÜŞÜK? diye sormak istiyorum....:D
-
HAcıexcali;
Hacim yeterlimi hacım? hehehe
-
[quote=excali;458088]Astatin yine fizik kurallarını açıklamayacaksa, HACİM NİYE DÜŞÜK? diye sormak istiyorum....:D[/quote]
[quote=Astatin;458089]HAcıexcali;
Hacim yeterlimi hacım? hehehe[/quote]
vay psi-şik kedi...aynı anda yazık ya la
-
[quote=Astatin;458089]HAcıexcali;
Hacim yeterlimi hacım? hehehe[/quote]
Sence %3 düşülen bir günün hacmine benziyor mu?
-
[quote=excali;458093]Sence %3 düşülen bir günün hacmine benziyor mu?[/quote]
Benzemiyor..Çünkü ta kendisi.dng
Bu arada : ORTADOĞUDA PROJE YATTI PROJE. DESIGNER ve FUNDER'lar projeyi terk etti... Bu konudan bahseden 1 kişi bile yok..Aluuu :p
-
[quote=excali;458093]Sence %3 düşülen bir günün hacmine benziyor mu?[/quote]
Gelişmekte olan piyasalar sığ olduğundna ötürü, bu piyasalarda maldan borsa düşerken değil, yükselirken çıkılır der eskiler..bi de
-
[quote=Astatin;458096]Benzemiyor..Çünkü ta kendisi.dng
Bu arada : ORTADOĞUDA PROJE YATTI PROJE. DESIGNER ve FUNDER'lar projeyi terk etti... Bu konudan bahseden 1 kişi bile yok..Aluuu :p[/quote]
FT editörü ne demiş???
-
-
[quote=Astatin;458097]Gelişmekte olan piyasalar sığ olduğundna ötürü, bu piyasalarda maldan borsa düşerken değil, yükselirken çıkılır der eskiler..bi de[/quote]
Son not arayışndan hemen sonra, hem USDTRY hem TAHVIL faizi artmaya başlamıştı kedi bey...hatırlarsınız...ayrıca o zamanlar gorku dolu olarak VOB da şort acan orta halli ama gururlu bir genç ayu da vardı hatırlarsanız
-
Sadece şuna bakıyordum...Ekim vade eksisi gün boyu yvadeye göre dah aazdı..kapanışa doğu eğer ekim vadenin eksisi yvadeyi geçerse geceye şort kalırım diyordum...gidişat o yönde (evet biliorum hacıex, ekim vadede hacim az :)))
-
[QUOTE=Astatin;458101]Son not arayışndan hemen sonra, hem USDTRY hem TAHVIL faizi artmaya başlamıştı kedi bey...hatırlarsınız...ayrıca o zamanlar gorku dolu olarak VOB da şort acan orta halli ama gururlu bir genç ayu da vardı hatırlarsanız[/QUOTE]
Hatırlıyorum bende o şahsı...brv
-
yine de geceden gorkmuyorum dersem yalan olur
-
[quote=flexy;458104]Hatırlıyorum bende o şahsı...brv[/quote]
Uhura mı?.dng
-
a-ha..bir dombıra dah ageliyo
-
[quote=excali;458107]Uhura mı?.dng[/quote]
yok..dombıra.lelele
-
vay arkadaş ya.. bu kadar da göstere göstere verilmez ki..böyle yaptığı zaman hep rahmetli Adile Naşit in bir filmde kızına sarfettiği "göster ama verme" şiarı geliyor aklıma...
-
[QUOTE=excali;458107]Uhura mı?.dng[/QUOTE]
Yok patron, yan masadan yoda :..:
-
-
[quote=Astatin;457990]ayu piyasasında ise şöyle bir üçlememi yapacak..döviz satım ihalesine kadar piyasa doları az gevşek tutacak...tcmb ihalesinde dolarları ucuzdan alacak..ihale sonrası hüülülülü usdtry yukarı...mı acaba?[/quote]
şu an için böyle meylediyor
-
Son dakikadaki alımlar, düşüşte hacmin az olmasından kıllanan şortcuların kavırmalarımıydı acap....:) hacıex sen bilirsin... :) (o bişi diilde gece şimdi dow ranarsa yarın hacıexin çenesinden çekeceğimiz var)
-
[QUOTE=Astatin;458115]gıllanıyorum[/QUOTE]
Ökse otu iyi gelir diyolar :p
-
eveettt..gün güzeldi..bakalım gece de güzel olacak mı..bakalım Dombıra totemi gece de çalışıyor mu...dombıra..... dom..bı....ra
-
akşama bi büllümbürg'e baharıh şapkadan ne çıkaracaklar deyü
-
hacılar bu tutanak leyin ne zaman saat kaçta açıklanıyor
-
Hindenburg indikatörü don conson için sat vermiş, tavan olur artık. :)
Tutanaklarda bir şey yokmuş patron, kendi aralarında fısıldaşmışlar.
-
[quote=aslan;458157]Hindenburg indikatörü don conson için sat vermiş, tavan olur artık. :)
Tutanaklarda bir şey yokmuş patron, kendi aralarında fısıldaşmışlar.[/quote]
ivit..tutanak tırt çıkmış..eyi eyi..dow artı yaptı yine eksiye döndü..sabah daha da eksi pompalasa iyiydi..:p
[IMG]http://i41.tinypic.com/bgd6xu.png[/IMG]