biraz daha dusup sonra tepki verecegiz:)
Printable View
biraz daha dusup sonra tepki verecegiz:)
Sayın Hexen son durum hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim. teşekkürler. Bol kazançlar.
[QUOTE=rcp;75266]ancak savasın bıtmesı bu sebeple değildir, ordunun savasacak gucu kalmamıstır, yenıcerıler savas ıstememektedır gıbı sebepler de var, artık katerına yenıcerılere ne yaptıysa:)[/QUOTE]
Katerina nın torunları bizim şimdiki yeniçerilerden intikam almaya devam ediyor.usd üzerinden.:)
[QUOTE=rcp;75268]bazı nazar sahıplerının desteklerıne kanmayınız sayın jerfın, destekte samımı olan long poz alır.[/QUOTE]
göz var üzerimde göözz..sauron'un gözü mü desem, bazı elementlerin radyoaktif etkisi mi desem ne desem:..:
merak etmeyiniz safım aynı..:) onun hiçbir destek yazısı samimi olduğuna inandıramaz beni..:rolleyes:
bakalım daha ne kadar tutacaklar 200 lerde...Bu yataylıkta göstergeler yukarı çekiliyor...:yü::..:
[QUOTE=Astatin;75199]katicim, o haber dün düşmüş olmasın piyasalara :) Yani eğer taze haberse bu doların hali ne :) Benim yavru kutup ayısı fıkrasını bilirsin... Uleeyn madem ben kutup ayısıyım neden üşüyorum ........:..::..:[/QUOTE]
Dün akyatırım yaydı.. Ben pazartesi duydum.kom
[quote=nunu;75276]biraz daha dusup sonra tepki verecegiz:)[/quote]
biraz daha düşünce değilde yukarıya dönüş belirtileri ile biraz daha long olurum
[QUOTE=mmommo;75277]Sayın Hexen son durum hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim. teşekkürler. Bol kazançlar.[/QUOTE]
bikere ozelden yazmıstım ona bana onemli birsey gordugumde emın oldugumda yazıyorum mersiykim demisti yani milleti sebepsiz panikletmek istemez. o onemli birsey gordumu yazar zaten veya uyuyamı kaldın hexen babaa :p .kom
[QUOTE=mersiyk;75283]bikere ozelden yazmıstım ona bana onemli birsey gordugumde emın oldugumda yazıyorum mersiykim demisti yani milleti sebepsiz panikletmek istemez. o onemli birsey gordumu yazar zaten veya [COLOR="Red"]uyuyamı kaldın [/COLOR]hexen babaa :p .kom[/QUOTE]
bu ytayda oda uyuyakalmıştır...:..:
aps:191200,
dikkat dikkat, su ısınıyor, şortçular dikkatli olsunlar bence.
[QUOTE=kegen;75271]Yav yıllardır bu borsadayım da diyemiyorum.Yaşımı da biliyorsunuz.Bu borsada şöyle 15 senelik olalım da o cümleyi de kullanırız.Ama borsa artar.Daha önceki tecrübe bunu gösteriyor.[/QUOTE]
Tecrübe yıllar geçtikçe oluşmaz zaten, bir şeyleri yaşadıkça oluşur. Çünkü akıl yaşta değil baştadır, boynuz da kulağı geçebilir.
[QUOTE=VOBiX;75286]Tecrübe yıllar geçtikçe oluşmaz zaten, bir şeyleri yaşadıkça oluşur. Çünkü akıl yaşta değil baştadır, boynuz da kulağı geçebilir.[/QUOTE]
sn vobix kulagın algılaması kuvvetli ama boynuzda dikine gider :..: