-
[QUOTE=rcp;75266]ancak savasın bıtmesı bu sebeple değildir, ordunun savasacak gucu kalmamıstır, yenıcerıler savas ıstememektedır gıbı sebepler de var, artık katerına yenıcerılere ne yaptıysa:)[/QUOTE]
Bu katherina o kadar da güzel değilmiş ayrıca koskoca vezire osmanlıda hatun mu yokmuş. Bu yüzden savaşı katherina bitirmemiş ama sanırım Baltacının aklını başından almış olmalı ki baltacı en son ne yapacağını unutup şaşkınlıkla tası tarağı toplayıp geri dönmüş. Ayıp Ettik diye bir DVD var piyasada REST oyuncualrının cinsellik üzerine hazırladığı bir tiyatro gösterisi. Orda da geçiyor küçük bir bölüm olarak.
-
[QUOTE=selçuklu;75178]dün açtığım kısalarla devam ediyorum .. 5-15 dk satta shortcover ve long açma yerim .. 5 dk al sinyali olacak .. bol kazanç ...[/QUOTE]
Dün kısaları nereden açtın? Daha doğrusu 5 dk. göre short açma yeri sisteminde neresiydi? Bar olarak...
Sevgiler.
-
Baazı arkadaslar 'hexen bizi diskoya götür' dedıklerını hatırlıyor gıbıyım, hexen baba şeytana uymus da diskoda gecelemişse biraz zor uyanır.
-
31150 den kar realizasyonu yaptim...beklemedeyim yeni satis icin...
-
[QUOTE=mersiyk;75287]sn vobix kulagın algılaması kuvvetli ama boynuzda dikine gider :..:[/QUOTE]
Kulağı bıçakla kesebilrisin ama boynuzu testereden aşağısı kurtarmıyor.:D
-
[QUOTE=mur@t;75289]Dün kısaları nereden açtın? Daha doğrusu 5 dk. göre short açma yeri sisteminde neresiydi? Bar olarak...
Sevgiler.[/QUOTE]
murat dün ben günboyu seansta değildim .. sadece açılışa bakabildim .. sabah 32350 sistemsiz kısaldım ve 300 puan yukarısına stop yazıp çıktım ... güniçi 32075 sat sinyali gelmiş kapanışta pozu kapatmadım çünkü 5-15 dk sat sinyaldeydik ve pozum sistmliydi .. .. 5 dk al verene kadarda kısada kalacağım ..
-
Yurtdısına paralel, 30800ler denenır hatta bıraz altına sarkar diye bekliyordum, yurtdısı bekledıgım gıbı gelişti ama vobun ayağına taş bağlanmış bugun, belkı de catedralın imf'si bağlanmıstır.
-
[QUOTE=nunu;75291]31150 den kar realizasyonu yaptim...beklemedeyim yeni satis icin...[/QUOTE]
ayu kardeşim bana destek için kısalarını kapattı..:..: işte destek tam destek.brv
-
[quote=traderx;75285]aps:191200,
dikkat dikkat, su ısınıyor, şortçular dikkatli olsunlar bence.[/quote]
Pozisyon kapamak için 189000 altımı olması gherekiyor ? teşekkürler.
-
[quote=jerfin;75295]ayu kardeşim bana destek için kısalarını kapattı..:..: işte destek tam destek.brv[/quote]
vallahi tam simdi jerfin'e destek icin yazacaktim, bu kadar olur.:rolleyes:
-
[QUOTE=mmommo;75296]Pozisyon kapamak için 189000 altımı olması gherekiyor ? teşekkürler.[/QUOTE]
o dündü, aps dinamiktir çünkü.
bu yüzden gün içi kullanıyorum, mesala açılışta neydi, fiyatlarla olan ilişkisi nedir,
fiyat artarken artıyormu düşüyormu, uzlaşma seviyesi nasıl gelişiyor gibi.
-
[QUOTE=jerfin;75295]ayu kardeşim bana destek için kısalarını kapattı..:..: işte destek tam destek.brv[/QUOTE]
bende destek icin long yaptım daa .kom ugursuz geldim sanki üüü