[QUOTE=nunu;75323]ben de oglen iyi bir tepki bekliyorum kanki.heyk[/QUOTE]
Hmmm neye istinaden? Satılmış olan GE bilançosunu karşılama mı?
Printable View
[QUOTE=nunu;75323]ben de oglen iyi bir tepki bekliyorum kanki.heyk[/QUOTE]
Hmmm neye istinaden? Satılmış olan GE bilançosunu karşılama mı?
[quote=bonnie;75311]bileşik endeks 5 dakikalık grafik[/quote]
çizgi aşağıya kırıldı
30.75'e dokunur, sonrasında 31.25'e kadar 500 puan tepki verir diye düşünüyorum.
lihheyeyeyey... USDYTL yukarı, GOLDUSD Yukarı, ee öyleyse GOLDYTL duble ivme ile yukarı...
2/5 USD Long, 2/5 Endeks short, bir miktar GOLDYTL long devam........ IMF gelde kurtar boğalarını :)
[quote=sazan;75322]Hımmm. Bir bakiim dedim, dagılmışız ama az dağılmışız. Sazan dünden kalan yarım shortları da 30.8'e alış emri yazar, flat'e geçmeyi planlar. [COLOR=red]Yok mu satan[/COLOR] ?[/quote]
Yok mu Sazan? diyorsunuz yani
Mini bir 60 dk'lık, VOB fibonacci seviyeleri grafiği.
Bu fibo seviyelerinde fiyat tepkimelerini okla gösterdim. Buraya kadar çalıştı ise bundan sonra da çalışır. (Umarım)
Astatin,
Yoksa longladın mı ?
[QUOTE=nunu;75316]dayan, az kaldi, haydi breee disi bogam benim:..:[/QUOTE]
azılı bir boğadan süt danası olduk çıktık:..:
azılı bir ayudan yazacaktım.. bu boğalık bende akıl bırakmadı:..:
[quote=sazan;75330]Astatin,
Yoksa longladın mı ?[/quote]
Endkes kontrtını soruyorsanız hayır kısadayım..Yeni poz. değil..Geçmişten gelen ve hatta genlerden gelen :)
(Velakin USDYTL ve GOLDYTL de ise longum ..doğrudur):..::..: Sabahki EW analizinizin, dibi tutmayan senaryosu tarafına oynuyorum Bay SAZAN..
yeter daaaa ne zor işmiş bu boğalık.. dişlerimizi sıka sıka bütün dişler telef olacak..
[quote=catedral;75324]Hmmm neye istinaden? Satılmış olan GE bilançosunu karşılama mı?[/quote]
benimkisi teknik kanki.heyk
son 30 dakikaa bakalımmm bogalarr buzaği haleee gelecekkkk