-
[QUOTE=Astatin;75332]Endkes kontrtını soruyorsanız hayır kısadayım..Yeni poz. değil..Geçmişten gelen ve hatta genlerden gelen :)
(Velakin USDYTL ve GOLDYTL de ise longum ..doğrudur):..::..: Sabahki EW analizinizin, dibi tutmayan senaryosu tarafına oynuyorum Bay SAZAN..[/QUOTE]
Teminatlara zam haberini aldın di mi 300den 350ye çıkmış GOLDlar.
-
[quote=rcp;75290]Baazı arkadaslar 'hexen bizi diskoya götür' dedıklerını hatırlıyor gıbıyım, hexen baba şeytana uymus da diskoda gecelemişse biraz zor uyanır.[/quote]
Hexen harikalar diyarında..:..::..::..: Değişik analizler ve planslar peşinde:..::..:
Sayın recep, hexen gibi ulvi bir insanı bu tür kinayeli erotik diyaloglarınıza konu etmeyiniz lütfen..
-
Piyasanın şifresini çözen var mı?
Bilimsel açıdan soracak olursak; orada ne oliyi??
-
bu arada sanirim ge dow'un acilisindan yaklasik 1 saat once aciklayacak bilancosunu. ekraninizin basinda olunuz lutfen:)
-
sıkıntı bastı.. dışarı çıkıp biraz alışveriş yapayım kendime geleyim bari:)
nunu, mersii... endeks size emanet.. 30,900 altına gelirse acımayın kesin kolumu:..:
-
[QUOTE=nunu;75339]bu arada sanirim ge dow'un acilisindan yaklasik 1 saat once aciklayacak bilancosunu. ekraninizin basinda olunuz lutfen:)[/QUOTE]
GE mart ayını çıkaramaz inancı hakımken, bılancoyu takan olur mu sızce?
-
[quote=rcp;75341]GE mart ayını çıkaramaz inancı hakımken, bılancoyu takan olur mu sızce?[/quote]
valla onu simdi kimse bilemez. ama soyle bir gercek var ki piyasa guzel bilancoya hasret simdi. trendi degistirmez elbet ama iyi bir tepki verebilir.
bu arada siz ge'yi gm ile karistirdiniz sanirim, ge o kadar kotu durumda degil mart ayini cikaramayacak kadar:)
-
[QUOTE=rcp;75341]GE mart ayını çıkaramaz inancı hakımken, bılancoyu takan olur mu sızce?[/QUOTE]
GM değil miydi o?
-
gunluklere göre trade edebilen varmı ? yada tanıdıgınız birisi? yapılabiliyormu diye merak ettim
-
[QUOTE=nunu;75342]valla onu simdi kimse bilemez. ama soyle bir gercek var ki piyasa guzel bilancoya hasret simdi. trendi degistirmez elbet ama iyi bir tepki verebilir.
bu arada siz ge'yi gm ile karistirdiniz sanirim, ge o kadar kotu durumda degil mart ayini cikaramayacak kadar:)[/QUOTE]
GE batmadan once ne kadar kar acıklar bır beklentınız var mı,
hisse basına 25 dolar nasıl?
-
[QUOTE=VOBiX;75343]GM değil miydi o?[/QUOTE]
M yi kım arayacak, E daha yakında:)
-
[quote=rcp;75345]GE batmadan once ne kadar kar acıklar bır beklentınız var mı,
hisse basına 25 dolar nasıl?[/quote]
ge'i de batirdiniz ya, ne diyim ben simdi size:..:hic boyle ayu gormemistim.:..: