ge batacak kacarı yok, sonra kuzey guney savası yenıden baslayacak, turkıye de barıs gucu gonderecek 17 ulke ıle bırlıkte.
Printable View
ge batacak kacarı yok, sonra kuzey guney savası yenıden baslayacak, turkıye de barıs gucu gonderecek 17 ulke ıle bırlıkte.
XAUUSD 880 i kırars ayeni bir çağ başlar :) der bi abi
Dow da dün gece pis bi KEDİ vardı.. Kenarda da ufak bi KEDİ MAMASI ... KEDİ MAMASI kediyi doyurdu.. Şimdi sıra kedide.. 7400 de görüşürüz:)
jerfincim long oldum flat oldugum yerden :) yine dusmeye baslarız
[QUOTE=Astatin;75349]XAUUSD 880 i kırars ayeni bir çağ başlar :) der bi abi[/QUOTE]
Yanılmıyorsam senaryo söyleydi;
880 kırılınca yenı bir cağ baslayacak, kuzey guney savası turkıyenın gırısımıyle sonlandırılacak, abd de 52,5 devlet kurulacak, uzaylılar bor madenı ıcın turkıyeye ınecek, bazı koyluler onları taşlayacak, bazı kesımler araya gırınce uzlasma saglanacak, onlar bıze yenı teknolojı bız onlara ılımlı islam modelı vereceğiz,
sonrakı uzaylı nesıl yeryuzune ındıgınde kıble ne tarafta dıye soracak!!!
(piyasa tıkandı, can sıkıntısı ıste)
[quote=rcp;75348]ge batacak kacarı yok, sonra kuzey guney savası yenıden baslayacak, turkıye de barıs gucu gonderecek 17 ulke ıle bırlıkte.[/quote]
baskaaaa yokmuu artırannnn. borsa 2000 olacakk hatta turkey konkordato ılan edecekkkk.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.dng.dng.dng
[quote=mersiyk;75351]jerfincim long oldum flat oldugum yerden :) yine dusmeye baslarız[/quote]
kaderine razı bir kedi gördüm sanki
[quote=catedral;75350]Dow da dün gece pis bi KEDİ vardı.. Kenarda da ufak bi KEDİ MAMASI ... KEDİ MAMASI kediyi doyurdu.. Şimdi sıra kedide.. 7400 de görüşürüz:)[/quote]
kanki, stoplarina dikkat et...lutfen;)
[QUOTE=furkan;75344]gunluklere göre trade edebilen varmı ? yada tanıdıgınız birisi? yapılabiliyormu diye merak ettim[/QUOTE]
cbaykusun sistemi günlük. Bir sor istersen.
[QUOTE=asyalı;75353]baskaaaa yokmuu artırannnn. borsa 2000 olacakk hatta turkey konkordato ılan edecekkkk.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.dng.dng.dng[/QUOTE]
Senaryoyu yukarıda yazdım, konkordato falan yok,
basta abd olmak uzere tum gelısmıs ulkelere vıze uygulayacağız.
[quote=rcp;75357]Senaryoyu yukarıda yazdım, konkordato falan yok,
basta abd olmak uzere tum gelısmıs ulkelere vıze uygulayacağız.[/quote]
vize zaten uygulaniyor.:)
[QUOTE=rcp;75357]Senaryoyu yukarıda yazdım, konkordato falan yok,
basta abd olmak uzere tum gelısmıs ulkelere vıze uygulayacağız.[/QUOTE]
Vizenin sonu füze .dng