sabah 1300 puan kardaydım hafta sonum ne olacak diye hindi gibi düşüne düşüne geçti aptal gibi malla evlendik mal üstümüze kaldı çünkü katmerli hatunmuş
abi bende şimdi 72100 direnç yapıyor kırarsa orayı 72700 beklentim var dediğim gibi beklenti
Printable View
sabah 1300 puan kardaydım hafta sonum ne olacak diye hindi gibi düşüne düşüne geçti aptal gibi malla evlendik mal üstümüze kaldı çünkü katmerli hatunmuş
abi bende şimdi 72100 direnç yapıyor kırarsa orayı 72700 beklentim var dediğim gibi beklenti
[quote=saraylı;254261]sorma ya,saçma salak bi gün oluyo...
:mad::eek:[/quote]
gaplı günlerde daytrade zor oluyo ondan hedefi küçük koyup alıp çıkmak lazım. gapsız günlerde bende 6-7 trade kadar çıkıyorum.
[quote=cırcır;254264]gaplı günlerde daytrade zor oluyo ondan hedefi küçük koyup alıp çıkmak lazım. gapsız günlerde bende 6-7 trade kadar çıkıyorum.[/quote]
evet gap olunca daytrade daha zor...
hehhhe .. palaya bak .. kör olmayasıca ..:D:D:D
Saraylı abi katmerliyi ifşa etmem gerekiyormuş demek ki:9
aha,şimdi de hızlıca yukarı döndü,
bugünü atlatsak iyi yani....kom
[quote=jerfin;254206]73.450 zirvemiz hayırlı uğurlu olsun.:::[/quote]
bunu selçuklu söylerse korkarım. :D
şaka bi yana, benim göstergelerin değeri artıp duruyor nerde duracak bilmiyorum yane! .kom
lem tam gününü bulmuşum ekran izlememek için. pü ü ü ü ü ü!
[quote=selçuklu;254267]hehhhe .. palaya bak .. kör olmayasıca ..:D:D:D[/quote]
yahu selçuklum,
naptın piyasayı ,geldin tatilden ,
perişan ettin ortalığı,
sistemler çöktü,:..:
enflasyon arttı,:D
fener küme düştü...:..:
üvvv :)))
sabahki 73150 satışları elektirik + telefon kesıntısı sebebiyle 72575 de kapatmak zorunda kalmıstım ogleden once.. pala tum ımkanlarıyla saldırdı bızım mahalleye :)) sımdı bakma fırsatım oldu pozu kapatmasam kar al sevıyem olan 72200 e ulasmıs hatta gecmıs geri gelmiş :) saglık olsun gunu 575 puan + da kapatmıs olduk.. amma pala bundan sonra umugunu sıkıcam :) gunluk 700-800 point alıcam kacarın yok artık.. uheueh hergun elektırık telefonu kesemezsın nasılsa :))
[QUOTE=saraylı;254272]yahu selçuklum,
naptın piyasayı ,geldin tatilden ,
perişan ettin ortalığı,
sistemler çöktü,:..:
enflasyon arttı,:D
fener küme düştü...:..:[/QUOTE]
abi sorma ya..öyle oldu valla .. .. eski histemli günlerimde olsam ... feci döverdim pelayı bugün .. şimdi ufak sıyrıklar var bende ... ama kapanışa doğru kafasına geçirecem sopayı pelanın .. ehueue :::::::::
[quote=selçuklu;254278]abi sorma ya..öyle oldu valla .. .. eski histemli günlerimde olsam ... feci döverdim pelayı bugün .. şimdi ufak sıyrıklar var bende ... ama kapanışa doğru kafasına geçirecem sopayı pelanın .. ehueue :::::::::[/quote]
Hoşgeldin patron. .lelele Ben de az kaldı Selçuklu patron tatilini kesip gelsin diye anket açacaktım... :..:
72500 short,5 likler halen satışta..