bu atakta yeni zirve geldi geldi gelmedi paramparça :( uzun devam hala...
Printable View
bu atakta yeni zirve geldi geldi gelmedi paramparça :( uzun devam hala...
son 2 güne bakarsak PALA, str yi bitirmeye ant içmiş....
İşeyen bebe meeb ile olmayacak bu iş.....Hooaayttttt..Ben geldim....
Susadım az bi water looo...kana susadım az bi kan lo.........
Pelayı çekip kenara konuşmak lazım uyuyan pela istemiyoruz!:::
Sistem short'ladı ben de uydum ama içimde fake yedim gibi bir his var... Zira mavi ile işaretlediğim bölgede de böyle birşey olmuştu... Long'dayken çok korkuyordum, şimdi de short'dayken çok korkuyorum... Çılgınca bir korkunun esiriyim.... üvvvv....
longladım bakalım gol olur inşallah .. üvvvv .. .
aha stro patronla dün geceden beri ters senkron olayımız var .. üvvvv ... korkuyorum
fena poz kapandı ... yenı oluşum yeni zirve denemesi olabilir...
yeterince kişi sırttan indirilmiş olsa gerek... hadi bakalım
uzun devam.... kısa koşulu sabah açıkladıgım rakam....
ühü ühü..memü nerdesin.ühü
O 15:30'daki çubuğu 15dk sistemleri avlamak için özel olarak mı tasarladılar nedir? Tam dipte kapanmış, yüksek hacim... Onu görüp de short'lamayan sistem mi olur... vayyy.... Pala işini biliyor... vayy...
[quote=Strategist;272127]Full mekanik sistem benim için zorunlu, çünkü bazen çok işim oluyor. Sadece 15dk'da bir ekrana sinyal değişti mi diye bakmaktan başka birşey yapamadığım dönemler oluyor. Karar verecek, analiz yapacak vaktim olmuyor. Zaten şahsen artık analize falan da inanmıyorum, o da ayrı konu. :)[/quote]
Aynen abi. Bende bu şekilde düşünüyorum. Ekranın başında olduğumda tek hedefim sistemi geçmek. Nasıl olsa sistem piyasa ortalamasına yakın bir getiri elde ediyor.
Mesala sistem 200 işlem yapsa yılda, ben bunların 100 ünde sistemi geçmeye çalışsam ve ortalama sadece 50 puan geçsem. Yılda 5000 puan yapıyor. Bu hem getiriyi artırken, hem de psikolojik olarak kendimi iyi hissetmemi sağlıyor. Moralim yükseliyor. İçimden diyorum ki bak nasıl geçtim sistem seni. Doğal olarak arada geçemedim zamanlarda oluyor tabi.:rolleyes:
Temel ve teknik analizle pozisyon alan ve başarılı olan tüm arkadaşları kutluyorum. Bu apayrı bir beceri işi. Arada ister istemez grafiklere de bakıyorum. Geçmişten gelen alışkanlık. Kolay kolayda grafik bakmayı, makro analiz yapmayı bırakamayacağım gibi. :)
[quote=selçuklu;272144]aha stro patronla dün geceden beri ters senkron olayımız var .. üvvvv ... korkuyorum[/quote]
Olsun böyle en azından birimiz kazanıyoruz patron, bir sen bir ben... Aynı pozda olunca ikimiz de kaybediyoruz hep... üvvvv... :)))
yeni bir pasta atabilecek hayırsever bekliyorum :( tşkler....
long devam selçuklu patros yine beraberiz içini ferah tut patron atıcaz golü
heh bak böyle günde işim çıksın canımı yesin.
yerinden kıpraşmayan piyasa. ooh. ne ala.
ulem öyle günlerde işim çıkıyo ki, piyasa 3 kere 1.500 puan aşaaa 8 kere 3 bin puan yukarı yapıyo bea.
bıkmıştım valla. :::
nerde kalmıştık ağalar .lelele
benden bugünlük bu kadar, aldım verdim hafif eksiyle çıkmak zorunda olduğum için günü kapatıyorum. hepinize kolay gelsin, yarın ola hayrola.
not: daytrader olmasam da bu geceye flat girerdim :)
aa..375 den bir miktar daha şort açtım..olduk mu 1/2...uuwwwwwwwwww
[quote=Kennym;272154]yeni bir pasta atabilecek hayırsever bekliyorum :( tşkler....[/quote]
Güvenilirliği şüpheli ama bende böyle görünüyor... EFG yoğun satış modunda, ama eski formunda değil artık, ters indiaktörlük yapıyor hep...
[img]http://666kb.com/i/blc9pypmm0u4e95ua.png[/img]
[quote=unlimitted;272159]heh bak böyle günde işim çıksın canımı yesin.
yerinden kıpraşmayan piyasa. ooh. ne ala.
ulem öyle günlerde işim çıkıyo ki, piyasa 3 kere 1.500 puan aşaaa 8 kere 3 bin puan yukarı yapıyo bea.
bıkmıştım valla. :::
[COLOR=red]nerde kalmıştık ağalar[/COLOR] .lelele[/quote]
göstergelerin onaylamıyordu en son..yada onaylıyordu..net hatırlayamadım:::
ahhh türkiş ahhh mundar etti benim longları o olmasa şimdi 2000 puan cepteydi
[quote=Sekube;272164].[/quote]
Doğrusu buymuş. :)
Yalnız vay canına, Garanti, İş ve EFG hep beraber satıyor ha... E kim alıyor o zaman? :confused:
[quote=Astatin;272162]aa..375 den bir miktar daha şort açtım..olduk mu 1/2...uuwwwwwwwwww[/quote]
Raconumuzu çizecekler patron... Raconumuzu çok fena çizecekler.... ühühü ühühü ühü ühhü üwwwwwww
canım palam dowumu bekliyon almak için yoksa sende saraylı abinin geri dönmesi için grevdemisin.
[quote=Strategist;272171]Raconumuzu çizecekler patron... Raconumuzu çok fena çizecekler.... ühühü ühühü ühü ühhü üwwwwwww[/quote]
kaderde varsa üzülmek, neye yarar üzülmek:..::..::..:
cok pıs kokular gelii burnuma... piffff pifffff piffffff
saatlık DI ve MFI burnunu assa verdi iniiler yeni destege dogru yol alındı :( iflah olmazık gibi geli... piffff
ulan kısada olsam bugun 3000 puan çıkmıştık .. piffff
Yine boğa flaması, yine acı, yine hüsran... mı acaba... ? :o :(
[quote=Astatin;272165]göstergelerin onaylamıyordu en son..yada onaylıyordu..net hatırlayamadım:::[/quote]
hemen bakayım dur.
yalnız, astetom. şimdi şöyle bi durum var.
600den gevşeme alarmı geldiydi biliyon.
200den de "yukarı devam" geldiydi ama ben dışarda olduğumdan onu yazmadım. izlemediğimden cesaret edemedim açıkçası.bu saat yaklaşık 14:30 gibi olmuştu.
sonrasında ne oldu ne bitti bilmiyom. ama moda mod bakarsak, 77.600den olan gevşeme'nin 77.200'den sonrası onaylı değil.
:)))
Arkadaşlar, forumda malum olaylardan sonra Hellim e bir mesaj attım ve o da bana bir yanıt attı...Dün bugün çok düşündüm foruma bu mesajı yazayım yazmayayım diye..Hellim e de bu açıklamayı neden foruma da yapmıyorsunuz dedim, bence de haklı gerekçelerle yapmamayı tercih etti..Ama arada forum renklerini kaybediyor durumda..O yüzden kararverdim bu yazışmayı aşağıda yazıyorum.
[B]Astatin[/B] Nickli Üyeden Alıntı
[I]Sevgili Hellim,[/I]
[I]Daha önce de ifade ettiğim, " forumda verilen cezalar" hakkında, xxxxxxx in mesajı vesilesi ile görüşlerimi tekrar paylaşmak istiyorum.[/I]
[I]Sizin "bir insana bu şekilde ceza vermek çok onur kırıcı" şeklindeki yaklaşımınız çok iyi niyetli ama maalesef insanların hepsi aynı seviyeye sahip değil. Örnek vereyim; xxxxxxxxxx nin yasağının kalktığını görüyorum. Bu arkadaşımız herhngibir zamanda foruma gelip herhangibir kişiye küfredebilecek kişilikte olduğunu, özürlerinin anlık olduğunu muhtelif kereler gösterdi. Bunu bir kez daha ayaparsa neler olabileceğini düşünebiliyor musunuz?[/I]
[I]****** konusuna gelince; .......... Bir arkadaşımız foruma her geldiğinde birilerine küfreder hem de ağır küfürler...................[/I]
[I]Bence cezaları derecelendirmek ve her ihlale hakettiğince ceza vermek gerekir[/I]
[B][I]HELLIM[/I][/B]
xxxxxx için uyardığınız iyi oldu sayın astatin xxxxxxxxxi ve xxxxxxxx en son süresiz yasaklanmışlardı bir süre sonra yasakları otomatik kalkmış.Sayın xxxxxxxxı süresiz yasaklamayı unuttum diye düşünürken sizin xxxxxxxxxxx uyarınızdan sonra sorunun süresiz yasaklama modülünden kaynaklandığını buldum.
Durum budur..Artık herkes kendince değerlendirsin..Hellim e yapılacak en ağır eleştiri bence "gereğindne fazla duyarsız değil gereğinden fazla iyi" olmasıdır..Fazlası haksızlıktır bence
tahvil korkutuyor beni 8 30 larda
15dk'lıkta 15:30'dan sonra gelen bar inside bar olduğundan bir önceki barın, yani 15:30 barının en yükseğinin üzerinde veya en düşünün altında 15dk'lık kapanış gelirse piyasanın o yönde devam etmesini beklerim... Paso uyduruyorum ya böyle şeyleri ben... :..: :)))
[quote=last trader;272186]tahvil korkutuyor beni 8 30 larda[/quote]
hayırdır şortmu oldun
[quote=kitaro;272190]hayırdır şortmu oldun[/quote]
olmadim daha hic islem yapmadim dunden long 76550 gibi maliyet...tahvilin artmasi shortculari degil longculari korkutur olmasi gerek
[quote=Strategist;272179]Yine boğa flaması, yine acı, yine hüsran... mı acaba... ? :o :([/quote]
böyle çift bayrak olabiliyormu bilmediğim için soruyorum
[quote=last trader;272195]olmadim daha hic islem yapmadim dunden long 76550 gibi maliyet...tahvilin artmasi shortculari degil longculari korkutur olmasi gerek[/quote]
yok tahvilden değil sabah 200 aşağı kırılırsa şort olurum demiştin ondan dolayı dedim
uzun dewam...sistem ööle dıo napııımmm
[quote=atmaca;272196]böyle çift bayrak olabiliyormu bilmediğim için soruyorum[/quote]
Olur, bu kadar yakın aralıklarla olması normal değil ama olabilir. Ama yine de buna güvenerek işlem yapılmaz, daha önce de dediğim gibi, ben ekranıma iki çizgi çektim diye diğer insanlar alım veya satım yapmak zorunda olmazlar. Piyasa her zaman bildiğini yapar.
[quote=kitaro;272198]yok tahvilden değil sabah 200 aşağı kırılırsa şort olurum demiştin ondan dolayı dedim[/quote]
yalandan 200 altina gecti benim kriterlerime uymadi o yuzden stoplamadim maliyetde iyi bazen boyle large olabiliyorum
tom emmi açıldı iyi oldu bence hareket geldi .. ühühühüh ... yyld ...
DJI dan gol haberi mi var ?