Dow günlükte deve hörgücü formasyonu olmuş :)
Printable View
Dow günlükte deve hörgücü formasyonu olmuş :)
[quote=Astatin;457383]ula bu baya baya yere bakıyo...hele ki mACD tepede bildiğin titrek manda olmuş..
[IMG]http://i43.tinypic.com/15dtpxj.png[/IMG][/quote]
yes he can:D haftalık daha sıkı bir deve
aynaya bakınca gözümde, oluşan profiti teykme isteğinde olan vandal bir bakış ve iştah görüyorum..ama tutuyorum kendimi...
diğer yandan gorkmuyor değilim...bht nin besilileri de 65-67 diyor...everybody is bear?
ooooo myyyy..what a red sunrise....haftalıkda alt boll band 78400 lerde şu an...
kimse yazmıyo yaw..du bir iki tahrik mesajı atayım..
Hacıex,
abi düşüş için hacim yeterli mi? he :)
ciiuuvvv..pala..u r a very very bad maaannn..hehe
[sıze=5][color=red][b]her yer graş her yer saldırı[/b][/color][/sıze]
destan yazdın hacı statin paşa teprik ederim ..
82'den tepemezse 78 görülür.
inceldim inceden...bugün surf..gemisini kurtaran kaptan
[quote=selçuklu;458198]destan yazdın hacı statin paşa teprik ederim ..[/quote]
Selçuklu gralım yiğidim,
En güvenilir silahlardan biri "Selçuklu gral boğaları ve yavrularını bitirme harekat plansı" idi...hörmetlerimi sunarım
vay anasını arkadaş..ekim vadede 82000 kadar paniklemiş biri..ben anca 83000 den kapattım o kısmı..böğüü..o kötü haber..iyi haberse o kadar kısmı yvadede 82775 den yinbe açtım..heheh...evet abi ekim vadede hacim az, haftaya taşınalım daha erkenmiş..ehüü
işte dün bahsettiğim sert düşüş sonrası dalgalar, surfler, adrenalin bu..haydi kaptanlar gurtarın gemilerinizi...her yer gemi her yer gurtuluş
hayde bre o zaman :)
iviiittt...geldik dana ve kuyruk..eğer düşüşümüz sadeece fed med zart zurtla ilgiliyse düşüş bitti...yok benim imzamda iddia ettiğim şeyse neden, yine verecekler...haydi bra pehlivan..neyse halimiz çıksın falimiz
Proce yok mu,aluuuu???:D
[quote=excali;458218]Proce yok mu,aluuuu???:D[/quote]
hacim nasıl hacı..:p ula yüzüne gözüne dursun..92000-82000 ye geldiya işte....dng
[quote=selçuklu;458198]destan yazdın hacı statin paşa teprik ederim ..[/quote]
Graf yok mu selçuklu patron?
[quote=Astatin;458219]hacim nasıl hacı..:p ula yüzüne gözüne dursun..92000-82000 ye geldiya işte....dng[/quote]
Önümüzdeki maçlara bakacağız.....dng
[quote=excali;458221]Önümüzdeki maçlara bakacağız.....dng[/quote]
maç belli skor belli değil mi haci:D dax +%1...vobci -%2....hacim nasıl hacim:o bu arada japon mb de parasal genişlemeye gidebilirik demiş..haberin olsun yani
[quote=Astatin;458222]maç belli skor belli değil mi haci:D dax +%1...vobci -%2....hacim nasıl hacim:o bu arada japon mb de parasal genişlemeye gidebilirik demiş..haberin olsun yani[/quote]
Geçenlerde bir uzaylı , İLÜZYON iması yapmıştı. Öyle olmasın???:)
[quote=excali;458223]Geçenlerde bir uzaylı , İLÜZYON iması yapmıştı. Öyle olmasın???:)[/quote]
mimkjin..hatta o uzaylı şu an şöyle bişi düşünüyormuş "92000 ken, gülmeyin la ben 82000 bekliyorum demiştim..82000 oldu apanıp çıkmak mı lazım acaba"::: uzaylı işte
A-ha..Sazan gral topiğinde tarihi bir analiz yapmış "Cumbuurrlloppp" demiş..teprik ederim
[quote=Astatin;458228]A-ha..Sazan gral topiğinde tarihi bir analiz yapmış "Cumbuurrlloppp" demiş..teprik ederim[/quote]
Sen ne dedin?
[quote=excali;458232]Sen ne dedin?[/quote]
"Sazan başganım,
Bu derin teknik analiz ünlemini, -30,000 procekşınının teyidi olarak mı algılamalıyız...EN derinden ve enderundan hörmetlerimle....
-30,000 by Sazan gral"
hacme ne diyosun hacıex?
[I]Kara kıs avulumga kelgende
Kültüldegen kar yerge tüsgende
Dombıramdı alarman
Yürek sazım çalarman
Kaygırgandı eş aytbam
Dombıra sazım estgen ataylar
Manes[URL="http://akor.ws/"][COLOR=#0000ff]i[/COLOR][/URL]ne es bergen anaylar
Estgenine oy berip
Yüreklerge ses berip
Köz yastı kızganmaslar
Nogaydın kaygı sansız kününde
Batirler yuklamagan kününde
Yüreklerin kötergen
Sogıslarda küş bergen
Köptü körgen Dombıra…[/I]
[quote=Astatin;458234]hacme ne diyosun hacıex?[/quote]
Hacim iyi bugün...
Kapanış, 30000 pivan aşşağıdan olur mu?:..:
[quote=excali;458236]Hacim iyi bugün...
Kapanış, 30000 pivan aşşağıdan olur mu?:..:[/quote]
bugün hacim iyiyse, kapanışın +30,000 olam ihtimali, -30,000 olma ihtinmalinden bir çıt fazla...%50,000000001 gibi:o
dombıra zorlanıyor
hacıex bak aklıma ne geldi..kurban bayramı 1 hafta tatil..tatile şort mu long mu girecez acep..hehehe..uzun vadeli düşünmek böyle bişi diil herhalda
[quote=Astatin;458244]hacıex bak aklıma ne geldi..kurban bayramı 1 hafta tatil..tatile şort mu long mu girecez acep..hehehe..uzun vadeli düşünmek böyle bişi diil herhalda[/quote]
FLAŞ.... FLAŞ... FLAŞ...
Dörkiya Bılgır Pilavı Esnaf ve Sanatkarlar derneği başkanı Astatin Vulkanlıoğlu'ndan skandal soru:
"kurban bayramı 1 hafta tatil..tatile şort mu long mu girecez acep"
::::::
[quote=excali;458245]FLAŞ.... FLAŞ... FLAŞ...
Dörkiya Bılgır Pilavı Esnaf ve Sanatkarlar derneği başkanı Astatin Vulkanlıoğlu'ndan skandal soru:
"kurban bayramı 1 hafta tatil..tatile şort mu long mu girecez acep"
::::::[/quote]
vay pisi-şik vay..inanmayacaksın yemekte bılgır vardı...tadı çok kral değildi ama, bılgır bılgırdır....:D
bu arada hacimle ilgili önemli gelişmeler olursa haberimiz olsun ha
[quote=Astatin;458246]vay pisi-şik vay..inanmayacaksın yemekte bılgır vardı...tadı çok kral değildi ama, bılgır bılgırdır....:D
bu arada hacimle ilgili önemli gelişmeler olursa haberimiz olsun ha[/quote]
Sence, Kısa pozisyon tutmaktan çekinmeyen, ama uzun pozisyon tuttuğunda kendinden şüphe eden, tespih çekme ve bılgır pilavı yeme dallarında olimpiyat madalyaları olan bir UZAYLInın 30000 puan cumburlop beklentilerinden bahsedip , 1 hafta kapalı borsada long tutma olasılığı BİLİMSEL olarak yüzde kaçtır?.dng
[quote=excali;458247]Sence, Kısa pozisyon tutmaktan çekinmeyen, ama uzun pozisyon tuttuğunda kendinden şüphe eden, tespih çekme ve bılgır pilavı yeme dallarında olimpiyat madalyaları olan bir UZAYLInın 30000 puan cumburlop beklentilerinden bahsedip , [B]1 hafta kapalı borsada long tutma olasılığı BİLİMSEL olarak yüzde kaçtır?[/B].dng[/quote]
borsanın kapalı olmasına gerek yok..açık olsa da biliyosun bir müddettir bu olasıulık sıfır:D
USDTRY de ters dombıra var..bu kazara bugün 2.00 görürse vob da prikoljik etkisi gorkunç olabilir..hatta korkunç bile olabilir.. hacim nasıl acaba usdtry de..hehe
yani diyorum bu haftalık gara göre fiyat alt boll banda bir dl değdirmeden dönerse ayberder..o derece bir niyeti var bence...diyelim ki değdirdi...dili değdirip yukarı m ı kaçacak yoksa yapışıp yengeç speti olayınamı girecekler..du bahali
graf yapıştıramadım net çok yavaş her seferinde tıkandı...nedcem uaa...:D:D
nacizane düşüncem...sağ omuz düşük obo nun boyun cizgisine deydik; eğer burayı caarrt diye gırıp gecirirse dinlenme bölgesi, dimek ücgendir..ama bana göre bi throw-over olacağ yane üşgen deel o dinlenme bölgesi..bi git geller sonna caarrrttt:D:D yane demem o ki durum gorgunnçç..sağ omuz düşükk sağ omuz...birileri fena yedirdi sezsiz sedasız...dng:D:D
dombıra....