[QUOTE=bonnie;75396]Şu yetkilileri hep merak ederim...
Neden isim vermezlerde yetkili derler?
Yetkililer denildiği zaman içimden "bu haber uydurma" diye geçiririm[/QUOTE]
yekililer 300 puan zıplattı bakalım devamı gelecekmi
Printable View
[QUOTE=bonnie;75396]Şu yetkilileri hep merak ederim...
Neden isim vermezlerde yetkili derler?
Yetkililer denildiği zaman içimden "bu haber uydurma" diye geçiririm[/QUOTE]
yekililer 300 puan zıplattı bakalım devamı gelecekmi
sistem takip eden arkadaşlar!..haberlere(imf anlaşması için konuşuyorum) dikkat ediyormusunuz...yoksa haberleri tınlamadan sadece sistem mi...bu imf haberi major hareket meydana getirir..terse gelmeyelimde..
[QUOTE=Astatin;75391]Yani diyorum bu vatandaşlar sanki sabahtan beri pozisyon ayarlama çekiyorlar..Az alevlendirip kısaları stop ve tersi de doğru şekklinde..Yani kapanışa doğru hiç beklenmedik bir anda ansızın gelebilirlerm!!!! salabilirler...sonra DJ %6 düşer, sora ptesi burası %7 düşer :) :) atmak bedava..tırsın longcular dün az azap çekmedik yani :)[/QUOTE]
5 dakikalıga gore bakanları sısledıler ikidir asticim daha kac kez yaparlar ki .dng kegen simdi ucucaz yukselicez der kesin
[QUOTE=abka;75398]sistem takip eden arkadaşlar!..haberlere(imf anlaşması için konuşuyorum) dikkat ediyormusunuz...yoksa haberleri tınlamadan sadece sistem mi...bu imf haberi major hareket meydana getirir..terse gelmeyelimde..[/QUOTE]
aynısını bende düşnüyordum şuan ve guvendigim sistemlerden 1tanesi uzuna geçti o yuzden geçtim baska sistem uzuna geçse tınlamazdım mesela haberden dolayı geçti diyip kısa devam ederdim
[quote=QUEEN;75397]yekililer 300 puan zıplattı bakalım devamı gelecekmi[/quote]
iyide öpmek için yada sövmek için karşında kimse yok
sabah senet almışım IMF diyerek şu an 2 kademe yukarıdan işlem görüyor .lelele
muhatap olacak yetkili yok
kızım takdir almış :D (6.sınıf)
[QUOTE=hexen;75156][IMG]http://img520.imageshack.us/img520/5712/nikqm6.png[/IMG][/QUOTE]
dün sabaha dogru ikibucukta hexen baba analiz deposuna bi graf gondermis
+..brv[QUOTE=bonnie;75403]kızım takdir almış :D (6.sınıf)[/QUOTE]
[QUOTE=bonnie;75403]kızım takdir almış :D (6.sınıf)[/QUOTE]
Maşallah, devamı gelsin:), avatarınıza bakınca babasının kızı zeka fışkırıyor Maşallah dedim içimden:D
[quote=bonnie;75403]kızım takdir almış :D (6.sınıf)[/quote]
Sizi ve kızınızı;
Tebrik ediyorum Benim kızımında karnesinin hepsi pekiyi (Anasınıfı).brv
[QUOTE=bonnie;75403]kızım takdir almış :D (6.sınıf)[/QUOTE]
.brv.brv.brv
[quote=bonnie;75403]kızım takdir almış :D (6.sınıf)[/quote]
Tebrik ederiz.