Benim sistemde dün sat veren alt periyotlar tekrar al verdi (60 dak hariç). 32000 üzeri spot kapanışı gelecek hafta için güzel olur. Vadeli de 31500 üzerine atarsa longlar rahatlar. Öğleden sonra sistemleri çok çarptılar sanırım.
Printable View
Benim sistemde dün sat veren alt periyotlar tekrar al verdi (60 dak hariç). 32000 üzeri spot kapanışı gelecek hafta için güzel olur. Vadeli de 31500 üzerine atarsa longlar rahatlar. Öğleden sonra sistemleri çok çarptılar sanırım.
[quote=mersiyk;75443]sn bikmisbroker 5 dakikalık sistemlerin destegide orda dediginiz yerde yine stop ettirirlerse ayıp artık[/quote]
AYıbetmemek gibi bir kaygıları olduğunu sanmıyorum:..::..: hatta etsinler...
haftasonuna flat, iyi tatiller:)
[QUOTE=bikmisbroker;75445]Bu Toplam APS yi matriksden derinlikli ekrandan ve nereden goruyorsunuz?[/QUOTE]
acık pozisyon sayısı
Mersiyk & Jerfin;
Rexona mıydı tercihiniz :) :) gönderiyorum bir koli
longlarımdan çok az bir zararla kurtuldum.. ohhhh beee rahatladımmm:)
arkadaşlar ben 31150 den aldığım longları fiyat 31550 ye ulaştığı zaman,
31450 şart fiyat 31425 de işlem gerçekleşsin diye girdim.Fakat fiyat 31450 ye gerilemesine rağmen satış gerçekleşmedi.Acaba nerede hata yaptım?yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Fakat aynı yöntem gün içinde başka fiyatta çalıştı.
[QUOTE=jerfin;75451]longlarımdan çok az bir zararla kurtuldum.. ohhhh beee rahatladımmm:)[/QUOTE]
seni kurtarim derken dalgalarda boguldum kızım sıra sende beni kurtart lüfen 31100 kırarsa stop etcem derken ettim :o
IMF anlaşması herhalde dolar değil kazakistan tengesi üzerinden yapılacak :) Dolara bak beaahhhhh...Madem kutup ayısıyım neden üşüyorum diyor...Jerfin kurtulmuş, mersiyk sen ne ettin? Gelsin mi rexonalar..
sn bikmisbroker olmasa 31100 stop yeresini kacırıyodum valla o dedi oyle uyandım tesekkur sn bıkmıs
[QUOTE=bikmisbroker;75445]Bu Toplam APS yi matriksden derinlikli ekrandan ve nereden goruyorsunuz?[/QUOTE]
Bende foreks var ama menüden VOBu seçince sözleşemelrin lsitesinin çıktığı yerde vardır yoksa 3 dk gecikemelsii [URL="http://www.denizyatirim.com/Default.asp?ViewType=Vob"]burada [/URL]
[quote=mersiyk;75453]seni kurtarim derken dalgalarda boguldum kızım sıra sende beni kurtart lüfen 31100 kırarsa stop etcem derken ettim :o[/quote]
üüü üüü