şubat dolarları 1.695 den ve maalesef önceki cover fiyatımın üsütnden yerine koydum...nalet olsun içimdeki bu para kazanma hırsına...
Printable View
şubat dolarları 1.695 den ve maalesef önceki cover fiyatımın üsütnden yerine koydum...nalet olsun içimdeki bu para kazanma hırsına...
[quote=Astatin;75458]şubat dolarları 1.695 den ve maalesef önceki cover fiyatımın üsütnden yerine koydum...nalet olsun içimdeki bu para kazanma hırsına...[/quote]
ve kapattım..cüziye...puff..dolar aksiyonu yeter bu haftalık
5 dakikalık sistemim yine lon diyor yerine koydum :) longları
[QUOTE=Astatin;75458]şubat dolarları 1.695 den ve maalesef önceki cover fiyatımın üsütnden yerine koydum...nalet olsun içimdeki bu para kazanma hırsına...[/QUOTE]
dolar kontratlarında gün içi al-sat yapmayacaksın.. oturacaksın pozisyonda.. benim 3 haftadır oturduğum gibi:))
XAUUSD 880 !!!!!!!!! yeni bir çağ başlamak üzere
[quote=jerfin;75461]dolar kontratlarında gün içi al-sat yapmayacaksın.. oturacaksın pozisyonda.. benim 3 haftadır oturduğum gibi:))[/quote]
onuda yaparım öbürünü de yaparım..millet 10-15 tur atıyo ben 3 tur atmışım çok mu
[B][U]32000 e kadar zorlamamızdaki + ya geçmemizdeki haber neydi ? [/U][/B] Dışarıta idim kaçırdım.
Yoksa haber maber yok öylesine mi.
pasta war mi subat-30 vade vob
tesekkurler
[quote=borsacıozgur;75464][b][u]32000 e kadar zorlamamızdaki + ya geçmemizdeki haber neydi ? [/u][/b]dışarıta idim kaçırdım.
Yoksa haber maber yok öylesine mi.[/quote]
yetkılıler:`ımf ıle gorusmelerın kısa surede tamamlanması beklenıyor` - cnbce
[QUOTE=berdush;75465]pasta war mi subat-30 vade vob
tesekkurler[/QUOTE]
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/8329/dadaux9.png[/IMG]
sn vob tuccari,
bir de gunluk alabilir miyim acaba
aynı longlarla devam 5m yükselen trende geri dönerse sorun yok şunada 31300 bu trende geri dönmesi için gereken seviye....
hee sat sinyali gelirse icabını mecburen yaparız.